ادعای رییس اسبق پلیس راه درباره اتوبوسهای ایرانی
رئیس سابق پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادعا می کند که برخی از شرکت های اتوبوسرانی ایران از پروفیل های ساختمانی به دلیل قیمت پایین استفاده می کنند.
به گزارش تیتر نیوز و به نقل از رویداد 24 ، در اثر سقوط اتوبوس نقدی اسکانیا به دلیل نقص فنی ، دو نفر کشته و 21 نفر دیگر از جمله تعدادی روزنامه نگار زخمی شدند. در همین حال ، کمتر از 24 ساعت بعد ، در حادثه ای دیگر در استان یزد ، پنج نفر به علت نقص فنی در یک اتوبوس دیگر کشته و 28 نفر دیگر زخمی شدند.
حادثه 24 ادامه داد: “آیین های مرگ” چندین سال پیش به دلیل برخورد دو اتوبوس اسکانیا در محور تهران قم و آتش سوزی آنها که منجر به کشته شدن صدها نفر از هموطنان شد ، در اتوبوس های اسکانیا قرار گرفت. اتوبوس هایی که در آن زمان به دلیل ایمنی و استاندارد مورد انتقاد قرار گرفتند ، توسط سفیر سوئد در ایران به کارخانه تولید کننده اتوبوس اسکانیا ایگل آلو هدایت شدند. پس از این دیدار ، سفیر سوئد ادعا کرد که اتوبوس های اسکانیا تولید شده در ایران استانداردهای اسکانیا سوئد را نقض می کنند.
امیری با اشاره به رئیس اتحادیه تعاون مسافران کشور گفت: “رانندگان ادعا کردند که از پروفیل های ساختمانی به جای پروفیل های صنعتی در ساخت کابین های اتوبوس اسکانیا استفاده شده است.”
هشت سال پس از این گفتگوها ، اتوبوس های اسکانیا و نواقص فنی آنها هنوز در جاده های کشور زنده هستند. در کمتر از 24 ساعت ، هفت نفر در دو تصادف جداگانه کشته و 49 نفر دیگر زخمی شدند که به گفته پلیس علت آن نقص فنی در اتوبوس ها بود. پس از کاهش کرونا پانامریک و محدودیت استفاده عمومی در استفاده از اتوبوس و سفر ، حوادث طی دو سال گذشته کاهش یافته است ، اما روند متناسب با ترافیک همچنان ادامه دارد.
برخی از شرکت های ایرانی از پروفیل های ساختمانی استفاده می کنند
سرهنگ سید هادی هاشمی ، رئیس سابق پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا 24 ، در مورد این حادثه و جراحات آنها گفت: “این مکان برای پروفیل های صنعتی است ، که همچنین به دلیل اختلاف قیمت زیاد بین این دو پروفیل است.”
وی با اشاره به اینکه پاکسازی کنار جاده می تواند در کاهش خسارات جانی و مالی مثر باشد ، افزود: “در جهان ، پاکسازی جاده فاقد سنگ و آوار است ، کانال ها و کانال ها پوشیده شده است. بنابراین خطر خطرناکی ایجاد می کند. اگر منطقه خطرناک باشد وسایل نقلیه به هر دلیلی از جاده خارج می شوند ، حداقل صدمات جانی و مالی خواهند دید.
به گفته هاشمی ، ایجاد یک “منطقه بدون خطر” به فناوری نیاز ندارد و تنها با تجهیزات راه سازی که در دفاتر راه موجود است ، انجام می شود.
این در حالی است که طبق قانون ، پلیس باید نقش ادارات مختلف را در سهل انگاری حادثه تعیین کرده و به دادگستری اطلاع دهد. در عین حال ، باید منتظر ترور ریحان یاسینی و مهشاد کریمی ، دو روزنامه نگار جوان و بیش از 19 روزنامه نگار رسانه ای در کشور باشیم تا مقامات و رسانه های مربوطه را از ایمنی مطلع کنیم. قایق های حمل و نقل عمومی و اتوبوس های تولیدی و برخورد با مجرمان. در صورت بروز حادثه یا بازی ، مقصر متعلق به ضعیف ترین قسمت اورژانس حمل و نقل کشور است که رانندگان این وسایل نقلیه مرگبار هستند و این حادثه فقط با پیام خاتمه می یابد. . با عرض پوزش از مقامات
این مسئله ، با روشن شدن ابعاد آن ، ممکن است این بار ، با حساسیت و درگیری همه رسانه ها ، در جلوگیری و نجات جان بسیاری از شهروندان که می خواهند از اتوبوس کشور برای رسیدن به “مرگ کمتر” استفاده کنند ، موثر باشد.
انتهای پیام