جشنواره ای برای ارائه دستاوردهای دانشگاه تهران در حوزه “فناوری دیجیتال”

رئیس مرکز فناوری دیجیتال دانشگاه تهران ، در مورد برگزاری اولین جشنواره “دانشگاه تهران دیجیتال” (UT NEXT 1400) در اوایل سپتامبر سال جاری گفت: “این جشنواره آخرین دستاوردهای تهران را ارائه می دهد دانشگاهی در زمینه فناوری دیجیتال. ”

به گزارش تیتر نیوز ، دکتر. سید امید فاطمی ، دبیر جشنواره گفت: بر اساس دانش و تجربه اساتید ، دانشجویان و متخصصان دانشگاه تهران در زمینه فناوری اطلاعات و آموزش الکترونیکی ، اولین جشنواره دانشگاه دیجیتال دانشگاه تهران (UT NEXT) 1400) با مشارکت همه کارشناسان مدیر کل روابط عمومی ، معاون تحقیقات و فناوری ، آموزش ، فرهنگ و جامعه ، دانش آموزان و علوم و فناوری سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند ، از 11 سپتامبر 2 امسال.

وی خاطرنشان کرد: “این جشنواره تلاش می کند تا زمینه ای برای اکتشافات ، تجربیات ، دستاوردها و پیشنهادات در زمینه فناوری دیجیتال (فناوری اطلاعات و آموزش الکترونیکی) با کل خانواده فراهم کند. در دانشگاه تهران و سایر دانشگاه ها ، موسسات تحقیقاتی ، محققان و محققان کشور. “آهسته

دکتر. فاطمی ، بستری را برای به نمایش گذاشتن آخرین دستاوردها و تلاش های دانشگاه تهران در زمینه فناوری دیجیتال ، ایجاد محیطی در بین اساتید ، دانشجویان و متخصصان ، ترویج و توسعه گفتمان دیجیتال در بین مخاطبان دانشگاه ایجاد کرد و با آموزش به جلو حرکت کرد. معلمان دیجیتال ، دانشجویان دیجیتال و کارشناسان دیجیتال معرفی رویکرد دیجیتال در دانشگاه تهران ، بحث و بررسی و ایجاد بستری برای ارائه آنچه در زمینه آموزش الکترونیکی دیده می شود بخشی از اهداف جشنواره است.

رئیس مرکز فناوری دیجیتال دانشگاه تهران افزود: همچنین ارزیابی سیستم یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران ، آینده نگری در زمینه آموزش و یادگیری ، تولید محتوای الکترونیکی متمرکز را تشویق و ارتقا می دهد. در مورد بهبود کیفیت هنر. داخلی ، شناسایی و شناسایی فعالان دیجیتال و رهبری و پشتیبانی از دیگر اهداف این جشنواره می توان در نظر گرفت و ایجاد زیرساخت های مورد نیاز برای ادامه فعالیت ها و شناسایی و جذب کارآفرینان بالقوه در فضای دیجیتال.

دبیر جشنواره اعلام کرد: “برای رسیدن به هدف ، این جشنواره به سه محور تقسیم می شود: جشنواره آموزش الکترونیکی (9 تا 11 سپتامبر) ، کنفرانس آموزش الکترونیکی: تجربه ، ارزیابی و چشم انداز (2 تا 7 سپتامبر) و یک فناوری دیجیتال جشنواره (6 تا 11 سپتامبر) برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در محور کنفرانس تلاش شده است تا همه کارشناسان بتوانند تجربیات ، یافته ها و یافته های تحقیق خود را ارائه دهند ، افزود: “برای این منظور ، کنفرانس به دو صورت برگزار می شود. بخش اول با عنوان” تبادل تجارب در آموزش و یادگیری الکترونیکی “، که به کاربران امکان می دهد خلاصه کاملی از متن تجربیات خود ، به ویژه در طول آموزش از راه دور ، ارائه دهند. بخش دوم ، با عنوان” علم و هنر آموزش-یادگیری (آموزش) و عالی “آموزش آینده” با هدف دریافت مقالاتی از متخصصان در مورد آینده آموزش عالی انجام می شود و محققان از تاریخ 28 آگوست برای ارسال خلاصه کامل نامه (1500 کلمه) تلاش می کنند.

دکتر ادامه داد. فاطمی: “به عنوان بخشی از تمرکز جشنواره آموزش الکترونیکی ، بهترین های الکترونیک از نظر هنر ، تکنیک و روش ، ادغام بالاترین سطح آموزش در دانشگاه ها و ورود دانشجویان و دانش پژوهان فعال در آموزش الکترونیکی برنامه ریزی شده است. همچنین ، برگزاری نمایشگاه ها و نمایشگاه های ویژه شرکت های دانش بنیان ، ارائه سخنرانی های اصلی و مصاحبه های ویژه ، برگزاری میزهای تخصصی ، معرفی خدمات فناوری دیجیتال در دانشگاه تهران ، معرفی راهنمای دیجیتال در دانشگاه تهران و دریافت ایده ها و راه حل های فناوری دیجیتال (استیک ها). دیجیتال خواهد بود.

رئیس مرکز فناوری دیجیتال دانشگاه تهران اعلام کرد: امیدواریم همه اعضای خانواده دانشگاه تهران با بیش از چهل هزار کاربر فعال در زمینه آموزش الکترونیکی و فناوری اطلاعات و محققان ملی و بین المللی در این جشنواره کار ، مقاله ، مقاله و تجربیات ارائه دهید.

طبق گفته دانشگاه تهران ، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت این جشنواره می توانید به وب سایت های https://digital.ut.ac.ir و https://next1400.ut.ac.ir مراجعه کنید.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل