همه قول‌های ضدکرونایی دولت جدید

همه قول‌های ضدکرونایی دولت جدید

رئیس دولت سیزدهم گفته است که یکی از اولویت های اصلی دولت وی مبارزه و کنترل کرونا است. موضوعی که با وجود همه این فراز و نشیب ها و مشکلات در 18 ماه گذشته ، بدون شک با همدلی ، عزم و نظارت جدی و دولت های آب سفید قابل دستیابی است …

به گزارش تیتر نیوز ، با راه اندازی واکسن کرونا در جهان ، مقامات بهداشتی کشورمان نیز تلاش کرده اند واکسن معتبر و موثری را در اختیار مردم کشور قرار دهند و به گفته وزارت بهداشت بر آماده سازی واکسن کرونا تاکید شده است. این کشور از طریق سه واردات وارد می شود. در صورت انتقال دانش فنی ، تولید داخلی و تولید مشترک دنبال می شود.

واکسن کرونا چه شد؟

در عین حال ، اعلام شده است که برای دستیابی به هدف نهایی واکسیناسیون و جلوگیری از شیوع ویروس ، باید حداقل 70 میلیون نفر تحت حفاظت قرار گیرند و به گفته وی ، حدود 60 میلیون نفر در کشور باید واکسینه شده به بنابراین ، اگر فرض این است که حداقل دو واکسن برای هر فرد دریافت کنیم ، به 120 میلیون دوز واکسن برای کشور نیاز داریم.

به موازات این بحث ها ، گواهی واکسیناسیون ملی برای تعیین اولویت ها و مراحل واکسیناسیون کرونا در کشور و تعیین مراحل چهار مرحله ای برای واکسیناسیون ایرانیان ، از جمله کارکنان مراقبت های بهداشتی ، بالای 65 سال ایجاد شد. بیماران خاص ، از جمله مشاغل حساس و بالاخره رایج شد.

طبق اعلام وزارت بهداشت ، تخمین زده می شد که 270 میلیون دوز واکسن کرونا از طریق سه استراتژی مشابه به کشور داده شود و حتی گفته شد که اگر 40 تا 50 درصد برنامه محقق شود ، 120 میلیون دوز واکسن می توان آن را بر اساس نیاز کشور تهیه کرد. واکسن ها و واکسیناسیون ها در سطح جهانی برآورد می شود ، اما این ارقام هفت ماه پس از راه اندازی برنامه ملی واکسیناسیون است ، زیرا مقامات آن زمان کشور ما آن را به عهده کشورها می دانستند. تاکنون 19 میلیون و 467 هزار و 858 نفر اولین دوز واکسن کرونا و 9 میلیون و 684 هزار و 669 نفر دوز دوم را دریافت کرده اند و تعداد واکسن های واکسینه شده در کشور به 29 میلیون و 152 هزار و 527 دوز رسیده است.

از سوی دیگر ، شکست بخش خصوصی در واردات واکسن و در عین حال تولید کم دو واکسن “کویران ایران برکت” و “پاسکاکوک” که مجوز استفاده اضطراری گرفته اند ، از دیگر عوامل سرعت پایین هستند. واکسیناسیون در کشور

به گفته علیرضا ریس ، معاون وزیر بهداشت ، با تکمیل اولین مرحله واکسیناسیون برای کارکنان بهداشت ، 87 نفر در گروه بزرگتر ، 60 سال به بالا ، واکسینه شده اند. همچنین در مرحله سوم حدود 80 تا 90 واکسن برای بیماران خاص و مشاغل حساس تکمیل شده است و به موازات این گروه ها مراحل نهایی واکسیناسیون کودکان بالای 18 سال در کشور در حال انجام است. به

در عین حال ، سن واکسن اکنون بیش از 50 سال است و حتی در برخی استانهای جنوبی و مرزی ، افراد 40 سال به بالا واکسن کرونا را دریافت می کنند. واکسیناسیون مراکز صنعتی و تولیدی کشور نیز آغاز شده است. با توجه به این حساب ، طبق اعلام وزارت بهداشت ، ایران عملاً وارد مرحله چهارم واکسن تاج گذاری شده است.

13 وعده رئیس جمهور در مورد “سلامتی”

دولت جدید اما وعده های زیادی برای واکسن کرونا داده است. تا آنجا که آبراهام ریس ، رئیس جمهور ، از ابتدای ورود خود به کمپین انتخابات ریاست جمهوری ، کنترل کرونا را یکی از مهمترین اولویتهای خود می دانست و اکنون که از قدرت کناره گیری کرده است ، همچنان بر این موضوع اصرار دارد. او شب گذشته در اولین مصاحبه تلویزیونی خود با مردم ، مبارزه با کرونا را یکی از مسائل اصلی در کشور دانست و قول داد که واکسن وارد کند ، بودجه واکسن ها را افزایش دهد ، واکسیناسیون را تسریع کند و کادر پزشکی را حفظ کند. بر. به

وعده داده است که تا پایان ماه سپتامبر 40 میلیون کروناویروس دریافت خواهد کرد

وی گفت: “ما در دولت اعلام کرده ایم که همه افراد باید واکسینه شوند و این به شدت دنبال می شود.” وی افزود: تولید داخلی نمی تواند تقاضای داخلی را برآورده کند و ما تخمین می زنیم که به 100 میلیون واکسن برای مصرف داخلی نیاز داریم. گفته می شود ، 40 میلیون دوز تا پایان ماه سپتامبر نهایی شده است و وزارتخانه های ایالتی و بهداشت نیروهای خود را برای تهیه واکسن بسیج کرده اند.

ریس اعلام کرد که تامین منابع واقعی و ارزی برای واردات واکسن در اولویت است و انجام شده است و وعده داد که با افزایش واردات واکسن و تقویت تولید داخلی ، کار واکسیناسیون در روزها و هفته های آینده انجام می شود. به زودی

وی گفت: هر اقدامی مانند بازگشایی مدارس بستگی به واکسیناسیون افراد قابل قبول دارد.

تأخیر در کارکنان درمان باید فوراً پرداخت شود

رئیس جمهور همچنین از دستور پرداخت فوری معوقات پرسنل پزشکی خبر داد.

وعده ها و برنامه های شانزدهمین وزیر بهداشت جمهوری اسلامی در کرونا

در همین حال ، دکتر بهرام عین الله – شانزدهمین وزیر بهداشت و سومین وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ، به عنوان چشم پزشک ، دومین بزرگترین در اوج طوفان دلتا کرونا است که باعث کشته شدن 500 و 600 نفر در کشور شد. دولت وزارتخانه است

از سرخوردگی دفاع سلامت به وجود می آید

“من با پوست ، گوشت و استخوانم مشکلات قلبی داشتم. در مارس 1998 ، من یکی از اولین پزشکانی بودم که تاجگذاری کردم و مرگ را با چشمان خودم دیدم. هیچ شانسی برای زنده ماندن نداشتم. امیدوارم من چیزی جز خودم نداشته باشم. اما تصویری از پرستاران و پزشکان بیمارستان کریست دانمارک که سعی می کنند مرا زنده نگه دارند. “من دفاع مقدس از کادر پزشکی سپاه را بر عهده گرفتم.”

سلامت نباید در تصمیم گیری در مورد این یا آن تأخیر داشته باشد

وی معتقد است وزیر بهداشت زمانی است که پشت سر مردم ایستاده و خود را به آب و آتش می اندازد تا از سلامت مردم محافظت کند تا بیماران شفا پیدا کنند و رنج آنها پایان یابد و وی “من” را اعلام کرد من یک پزشک نیستم ، من یک هنرمند نیستم ، من یک تاجر نیستم ، من با حامیان سلامت هستم ، نمی توان سلامت مردم را به تأخیر انداخت و برای جلوگیری از این یا آن تصمیم ، دفاع از سلامت عمومی باید تعلیق شود. ” به هر حال ، حفاظت از جان مردم اولویت اصلی دولت است. “

وزیر بهداشت اعلام کرد که برنامه اولیه وی گسترش واکسیناسیون بوده و عرضه واکسن مهمترین عامل در کنترل کرونا است و حتی قول داد که واکسیناسیون کرونا تا 13 فوریه سال جاری به پایان برسد. وعده ای که همه امیدوارند محقق شود زیرا تنها راه کنترل کرونا در سراسر جهان قطع زنجیره انتقال از طریق واکسیناسیون و البته ادامه پروتکل های بهداشتی است.

اقدام برای واردات واکسن به هر طریقی

به گفته عین الله ، ما 60 میلیون نفر جمعیت بالای 18 سال داریم و همه باید دوبار واکسینه شوند ، بنابراین ما به 120 میلیون واکسن نیاز داریم. به طور طبیعی ، مقدار تولید شده در داخل واکسن به 98 میلیون دوز نمی رسد ، بنابراین ما باید واکسن را وارد کنیم. وی در این زمینه گفت: “ما از همه کسانی که می توانند این کار را انجام دهند کمک می گیریم و حتی بخش های غیردولتی نیز از آن استفاده می کنند ، اما وزارت بهداشت باید نظارت کند زیرا واکسن دوره سرماخوردگی دارد و واکسنی که داده می شود باید ثبت شده است. “

برنامه شهید سلیمانی برای ادامه تشخیص بیماری

ادامه طرح وزیر بهداشت دولت سیزدهم ادامه طرح شهید سلیمانی و تشخیص فعال بیماری از طریق آن است. در عین حال ، او قول داد که از نظرات نمایندگان مجلس در مدیریت کرونا برای انتقال نظرات مردم استفاده کند. وی همچنین گفت که باید اختیارات بیشتری به استان ها واگذار شود تا بتوانند متناسب با شرایط عمومی استان تصمیم گیری کنند.

کاهش هزینه مردم برای “سلامتی”

برنامه بعدی وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران کاهش هزینه های مردم برای سلامت است و قول داد با اختصاص منابع مالی پایدار ، این هزینه ها کاهش یابد.

عین الله گفت: “ما به منابع مالی پایدار برای تضمین سلامت نیاز داریم. به عنوان مثال ، بخشی از درآمد حاصل از یارانه باید به منطقه برسد. ما نمی توانیم تنها به درآمد نفت متکی باشیم ، یا می توانیم به بسیاری از چیزها اعتماد کنیم.” مالیاتی که به سلامت مردم آسیب می رساند و درآمد را به بخش بهداشت اختصاص می دهد. “

افزایش پوشش بیمه از دندان تا کرونا

از سوی دیگر ، افزایش پوشش بیمه درمانی اولیه از دیگر اولویت های وزارت سیزدهم بهداشت است. بیمه رایگان آسیب پذیری ها را در نظر بگیرید ، پوشش بیمه ای باید افزایش یابد ، بیمه های اضافی باید تنظیم شود ، پوشش دندانپزشکی باید افزایش یابد و بیماران در حال ظهور باید تحت پوشش قرار گیرند ، به عنوان مثال ، تمام خدمات کرونری باید تحت پوشش شی قرار گیرد.

پیشگیری قبل از درمان است

در عین حال ، به گفته عین الله ، پیشگیری بر درمان اولویت دارد و ما با درمان پیشگیری خطر درمان را نخواهیم دید. بر همین اساس ، وی اعلام کرد خانه های بهداشتی را در همه مناطق کشور تقویت خواهد کرد.

وی همچنین خواستار اجرای برنامه پزشک خانواده شد که در همه دولت ها وعده داده شده است ، یکی از اولویت های اجرایی وی در وزارت بهداشت است و گفت: “سیستم پزشک خانواده برای ما بهترین است ، با اشاره به بیمارستان. “قانون برنامه سیستم و خط مشی بهداشت عمومی.” به ما مأموریت داده شده است که به موضوع پزشکان خانواده بپردازیم ، اگر زیرساخت های برقی و فعالیت های فرهنگی را در این زمینه انجام دهیم ، امروزه ایجاد این کشورها مهمتر خواهد بود. خانواده ها پزشکان برای کنترل اقتصاد و بهبود خدمات بهداشتی. “

ایجاد سیستم سلامت الکترونیکی

وزیر بهداشت دولت سیزدهم معتقد است مشکل دیگری که داریم این است که آمار دقیقی از نظام سلامت نداریم ، اما وقتی این مشکل حل شد ، یک سیستم سلامت الکترونیکی داریم. سیستم سلامت الکترونیکی همچنین تضاد منافع را حذف می کند.

شناخت ، توضیح ، ترویج ، توسعه و نهادینه شدن طب سنتی استاندارد و علمی در کشور از دیگر برنامه ها و تعهدات وزیر بهداشت است. همچنین ارائه خدمات رایگان به مراکز درمان کمبود از دیگر تعهدات مهمی است که به گفته عین الله ، در دوران تصدی وی توسط وزارت بهداشت مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به هر حال ، بهرام عین الهی ، با این برنامه ها و اولویت ها ، که مهمترین آنها به کرونا اختصاص داشت ، توانست در جلسه انتزاعی مجلس شورای اسلامی با 214 رأی موافق در مقابل 55 رأی اعتماد مجلس را جلب کند. و 15 تاخیر. آیا با تحقق این قول ها می تواند اعتماد مردم را جلب کند؟

انتهای پیام