رئیس مرکز تحقیقات علوم و فناوری غذا گفت: با 16 اکتبر (24 اکتبر) “روز جهانی غذا” و “هفته ملی غذا” ، مجموعه ای از محصولات صنعتی در مرکز علم و صنعت ارائه می شود. مرکز تحقیقات.
برای گزارش تیتر نیوز، دکتر. قدیر رجب زاده گفت: خدمات ارائه شده در این بسته ویژه شامل آزمایشگاه ، دانش فنی و تخصصی ، انتقال دانش فنی ، مشاوره ، تحقیق و توسعه ، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش ویژه برای کارکنان و کارکنان شاغل در بخش مواد غذایی …
وی هنگام سخنرانی شعار فائو برای روز جهانی غذا 2021 گفت: “اقدامات ما آینده ما را شکل می دهد: تولید بهتر ، تغذیه بهتر ، محیط بهتر و زندگی بهتر. در این زمینه ، ضمن حمایت کامل از صنایع غذایی فعال در کشور ، این کشور تمام تلاش خود را برای انجام تحقیقات فنی عملی و تأکید بر ارزش افزوده ، ایمنی و امنیت محصولات ارگانیک ، غذا ، ارائه خدمات علمی به مراکز صنعتی انجام داده و در سیاست ملی مشارکت فعال داشته است.
به گفته مسئول روابط عمومی موسسه علم و فناوری ، رجب زاده ارائه بسته های ویژه تولید صنایع غذایی در هفته غذا را یکی از اقدامات تعیین شده توسط این موسسه برای ارتقاء تحقیقات و اصلاحات در بخش غذایی در کشور عنوان کرد. کارشناسان صنعت می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر طی 24 تا 30 ساعت با دفتر کارآفرینی و روابط جامعه موسسه تحقیقات علوم و صنایع غذایی با شماره های 35125409-051 و 35425364-051 تماس بگیرند. اکتبر 1400.
انتهای پیام