سرمایه گذاری برای توسعه در شرکتهای مخابرات یک الزام است
تیتر نیوز/ قم مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه سرمایه گذاری پیش نیاز توسعه صنعت مخابرات است و از پایان آذرماه سال گذشته تا پایان شهریورماه امسال در مدت 9 ماه 120 میلیارد اشک استفاده کردیم. وی افزود: از آنجایی که صنعت مخابرات در کشور در حال جهش است، سالانه حدود 5 تا 6 هزار میلیارد تومان باید هزینه شود، بنابراین وقتی درآمدهای مخابرات به هر دلیلی کاهش یابد، آن سرمایه به سمت صنعت نمی رود.
مهندس مجید سلطانی مدیرکل شرکت مخابرات ایران در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس با مناطق مخابراتی سراسر کشور برگزار شد، ضمن تشکر از اصحاب رسانه گفت: فرهنگ شرکت مخابرات بر اساس اصل است. همیشه حق با مشتری است و هر جا مشکلی وجود دارد اگر کسی وارد شرکت مخابرات شود و پیگیری کند – مسائل ارتباطی و زیرساختی کشور را زیر نظر داشته باشد و دقیقاً راه را بداند. مشکل نیز قابل حل است.
سلطانی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین آمار سامانه شرکت مخابرات که تعداد تماسها، روشهای پاسخگویی و مشکلات را در 24 ساعت ثبت میکند، احتمال آن به 85 درصد میرسد. بنابراین تعداد مشتریان زیاد است و شرکت های مخابراتی به صورت گزینشی فعالیت نمی کنند و باید از کلان شهرها به روستاها خدمات ارائه دهند و این گستره جغرافیایی وسیع برای برخی از مشتریان ما مشکل ایجاد می کند. این طبیعی است اما سعی می کنیم سریع پاسخ دهیم اما کافی نیست و در جهت بهبود خدمات و افزایش رضایت مشتری گام برداریم.
وی ادامه داد: کیفیت شبکه نیز با سامانه مرکز مانیتورینگ مرکزی صنعت مخابرات رصد می شود و از نظر کیفیت شبکه در حال حاضر بهتر از استاندارد هستیم.
سلطانی در خصوص افزایش کرایه ها گفت: قیمت تلفن ثابت هیچ گاه تغییر نکرده است، زیرا در سال 94 طرح کد در مخابرات مطرح شد که برای مصرف کنندگان، مردم و به دلیل دوری پولی که می گیریم مزیت داشت. . و نرخ مرگ و میر قلبی، این طرح انجام شد. “همراهی مشکل مسافت حذف شد، بنابراین ضربان قلب را که محاسبه و گزارش کردیم، نداشتیم و تصمیم گرفتیم مشکل مسافت را تغییر دهیم. مدل تعرفه برای جبران.از دست دادن کدنویسی.
وی با تاکید بر اینکه بر اساس اصل 90 اصل 44، دولت نمی تواند برای شرکت های خصوصی ماموریت و وظایفی تعیین کند که به شرکت ها لطمه بزند و درآمد آنها را تحت الشعاع قرار دهد، خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات متحمل زیان شد بنابراین این پول داده نشد و به گفته خارجی داده ها اما نه تلفنی افزایش نرخ های ماینینگ با این تفاوت که قیمت در طول 12 سال 45 ریال بوده و تغییری نکرده است.
سلطانی در خصوص سرمایه گذاری توضیح داد: از آنجایی که شرکت خصوصی مخابرات 45 هزار میلیارد دلار برای دارایی های ثابت و سیار هزینه کرده است، این که بگوییم این شرکت سرمایه گذاری نکرده است، نادرست است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره فروش تجهیزات مخابراتی در سراسر کشور گفت: در این بخش با توجه به شرایط بازار از اواخر سال 99 لغایت 1400 مزایده برگزار کردیم و بخشی از ملک به بدهی ها را پرداخت کند آژانسی که در توسعه سرمایه گذاری کردیم 800 میلیارد تومان هزینه دارد و در صنعت مخابرات درآمد دارد.
سلطانی با بیان اینکه باید برای توسعه صنعت مخابرات سرمایه گذاری کرد و از اواخر آذرماه سال گذشته تا پایان شهریورماه امسال 120 میلیارد تومان در 9 ماه سرمایه گذاری کردیم، افزود: چون صنعت مخابرات باعث شده است جهش در کشور سالانه باید حدود 5 تا 6 میلیارد تومان مصرف شود، بنابراین وقتی درآمد مخابرات به هر دلیلی کاهش می یابد، آن سرمایه به سمت صنعت نمی رود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اعلام اینکه دو بخش زیرساخت و دسترسی به ارتباطات فیبر نوری وجود دارد، گفت: 175 هزار کیلومتر مجموع دو قسمت سامانه و دسترسی و تمامی ارتباطات ستادی استان با شهرستانها است. همه استان ها به هم مرتبط هستند. در صنعت فیبر نوری. و توسعه این دو زیرساخت و دسترسی باید دست به دست هم دهند وگرنه مشکلاتی پیش خواهد آمد و در تهیه موادی که باید در ابتدا و انتهای فیبر استفاده شود باید خریداری شود، بنابراین در بسیاری از در شهرها فیبر نوری وجود دارد اما تجهیزات دسترسی از قبل آماده شده است.
سلطانی در خصوص شکایت شرکت FCP خاطرنشان کرد: از نظر پهنای باند ثابت، 50 درصد کل کشور متعلق به شرکت مخابرات ایران و 50 درصد متعلق به FCP است، اما اینها از زیرساخت های مخابراتی استفاده نمی کنند، بنابراین این شرکت ها پایبند هستند. شرکت مخابرات در قوانین و پیروی از آنها ساخت و ساز را برای شرکت های FCP حتی در صورت از دست دادن فراهم می کند.
وی با بیان اینکه در دهه 1400 استان های دارای مشکلات و مسائل بیشتر را در اولویت قرار داده ایم و تلاش می کنیم با تامین منابع بیشتر به استان ها کاهش زیرساخت ها را جبران کنیم.
سلطانی تصریح کرد: با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدارهای چهره به چهره داشته ایم و از مشکلات صنعت مخابرات مطلع هستیم و حمایت های خوبی از سوی حوزه های مختلف این وزارتخانه صورت می گیرد. این وزارتخانه در مورد توسعه، طراحی و بودجه بحث خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در خصوص سرقت کابلهای مخابراتی یادآور شد: هماهنگی با نیروی انتظامی در استانها انجام میشود اما به هر حال به دلیل بزرگی مخابرات نمیتوان در جایی کنترل کرد. هماهنگی. همچنین تحویل نیروی انتظامی و دستگاه قضایی شده است و با این بازرسی ها خسارات ناشی از سرقت سیم نسبت به سال قبل کاهش یافته است.
انتهای پیام/