طلاق تنها راه برخورد با همسر خیانتکار است؟
آنچه می توان به عنوان تجربه مشترک در مقابل این دو چالش (اعتیاد و خیانت) نام برد، طرح موضوع مهریه به عنوان حق غیرقابل قبول زوجه و همچنین فشار بر زوج است. قبول زوج تقاضا و الزام زوجه به قبول شروط طلاق توافقی است(بدون استثنا)
چالش اصلی درمان و حل مناسب مشکلات پاشنه آشیل و جفت، تنوع خواسته ها و آرزوهایی است که هر انسانی از زندگی مشترک دارد. به جرات می توان گفت که به همان اندازه که افراد با هم زندگی می کنند، تنوع انتظارات وجود دارد.ثروت، زیبایی ظاهری، موقعیت اجتماعی، خانواده، تحصیلات، تفاهم متقابل، دوستی در علایق، رابطه با کودک، استقلال مالی، وقار، آزادی عمل در رفتار اجتماعی و … می تواند بخشی از انتظارات باشد. اکثریت افراد جامعه را عادی می دانند، هرچند بی شک هستند افرادی که به این آرزوها فکر نمی کنند و امید و توقع آنها چیز دیگری برای زندگی مشترک است. این تنوع گسترده مانع بزرگی بر سر راه ارائه نسخه مشترک برای حل مشکلات و مسائل خانوادگی است که متأسفانه از عدم یافتن راه حل مناسب، بدترین نسخه راه حل، طلاق حتی از سوی کارشناسان متاسف است. این بدترین راه حل است، مخصوصاً وقتی زن و شوهر یک فرزند دارند، سایر افرادی که بدون بچه دار شدن طلاق گرفته اند باید ادامه دهند. توصیه می شود قبل از تصمیم گیری برای بچه دار شدن از ثبات نسبی و پایداری زندگی اطمینان حاصل شود، با توجه به اینکه اختلافات و چالش های خانوادگی وجود دارد، زوجین قبل از مراجعه به دادگاه و تشکیل پرونده خانوادگی، اختلاف را حل و فصل کنند، تلاش کنید، زیرا تجربه نشان داده است که اولین قدم این است که مراجعه مجدد به دادگاه امری ساده تلقی نخواهد شد و پیامدهای روانی و اخلاقی زیادی در پی خواهد داشت.
خیانت یا اعتیاد به ویژه خیانت یکی از خطاهایی است که همواره به عنوان نابخشودنی تعریف شده است و این دیدگاه مطلق و بدون قید و شرط گاه مدعی شده است که چنین خطایی به صورت کشنده و غیر قابل جبران رخ می دهد، یعنی در بسیاری از موارد پس از طلاق و مخالفت: مدعی: برای رسیدن به آرامش نسبی در زندگی به دنبال حل مشکلات با نگاه کردن به اتفاقات و حوادث زندگی است که موثرتر از طلاق و طلاق باشد و روابط مفیدی داشته باشد اما همچنان با پستی و بلندی های فراوان و صبر و تحمل فراوان که قطعاً ارزشش را دارد، زیرا آنها باید با کودک روی پای خود بایستند، در مورد زندگی و زندگی است.
بنابراین با توجه به لزوم مواجهه زوجین با تک تک چالش های زندگی، پیش از مراجعه به دادگاه در این زمینه راه حلی بیابند و مشکل را حل کنند، علاوه بر مشاوره می توانند به کلینیک ها و خانواده ها مراجعه کنند. تجربه وکلا می تواند از بسیاری جهات مفید باشد. مشکلات و چالش هایی که زوجین (حتی با وکیل) پس از تشکیل دادگاه در دادگاه تجربه می کنند، بر اساس پیامدهای منطقی هر پرونده مورد توجه اکثریت وکلا است. قضاوت ها و پیامدها: قضاوت ها به گونه های مختلف مورد بررسی قرار می گیرند، بنابراین حضور در برابر وکیل قبل از تصمیم دادگاه می تواند راه حل موثری برای یافتن راه حل برای یک مشکل یا یافتن علت یک چالش خانگی خاص باشد، دو مشکل اصلی وجود دارد. اعتیاد و پیشنهاد خیانت.
عواطف، احساسات، ناامیدی ها، بی احترامی و عدم میهمان نوازی نسبت به یکدیگر، سوء تفاهم ها و سوء ظن های ناشی از اختلال شخصیت، عدم دوستی و درک متقابل و… از صدها دلیلی است که امکان حل و فصل و مراجعه می تواند چالش هایی را برای آنها ایجاد کند. در حالی که کافی است زوجین در فضایی مناسب و دوستانه به یکدیگر کمک کنند تا مشکلات موجود در گفتگو را همانطور که در بالا ذکر شد تجزیه و تحلیل کنند. وارد دادگاه شوید
اما میتوان ادعا کرد که پیامدهای زیانبار پروندههای خانوادگی، بهویژه موضوع طلاق، با طی کردن چنین فرآیندی، حتی در مورد خیانت و طلاق، بر چالشهای ذکر شده غلبه میکند. از محاکمه
آنچه در این خاطره آمده است صرفاً حاصل دو دهه تجربه و پیش فرض های شخصی در حرفه وکالت است که نویسنده به دور از هر ادعایی از زوجین درگیر مشکلات و مسائل مختلف شنیده و دیده است.
یادداشت پرونده خیانت را اینجا بخوانید.
۱۷۱۷ ز