اقتصادی

تزریق قطره چکانی کالا، به ویژه لوازم خانگی

رئیس مجمع اصناف ایران گفت: در گذشته از تامین کنندگان و توزیع کنندگان وام گرفته بود، اما با بدتر شدن وضعیت اقتصادی، این مذاکرات مالی و مالی شد. با تزریق تقریباً قطره چکان کالا به فروشگاه های زنجیره ای خود، تقریباً جزء خرده فروش را از رقابت حذف می کند.

به گزارش تیتر نیوز، سعید ممبینی در یازدهمین اجلاس هفتمین اجلاس دفتر نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: اقتصاد جهان در بیست سال اخیر و تحت هدایت فناوری، فضای کسب و کار تغییر کرده است. تغییر کرده و تکامل یافته است.” ما هم جدید هستیم این تحولات از دو منظر متمایز شد. در سرتاسر جهان، دولت‌ها، از جمله دولت چین، به دنبال حفظ سهم خود از تجارت جهانی بوده‌اند و شرکت‌ها به دنبال کسب سهم بیشتری از بازار در مواجهه با شرایط رقابتی جدید هستند.

وی افزود: در کشور ما با وجود فشارهای دو طرف از جمله تحریم ها، انگیزه کار وجود داشت. در همه برنامه ها استفاده از فرصت های بخش خصوصی و حمایت اصناف دیده شد، اما در عمل اینطور نبود. این در حالی است که این شرکت به دلیل شرایط سختی که با آن مواجه بود نتوانست رشد کند. در سه سال اخیر علاوه بر افزایش جریمه ها، افزایش تورم، تورم، رکود، کاهش ارزش ارز و بعضاً تصمیمات موقت و غیرکارشناسی خسارات قابل توجهی به بنگاه های اقتصادی به ویژه بنگاه های کوچک که به طور کلی در این دسته قرار می گیرند، داشته است. دیدن.

وی تاکید کرد: کاهش سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها و کاهش اشتغال، محدودیت‌های واردات، فساد در زنجیره تامین، بیماری‌های قلبی و… اصناف، بحران به‌عنوان مجموعه‌ای از کمبودهای طولانی‌مدت عرضه و… گاهی اوقات به این مشکلات رسیدگی می‌شود. بخش خرده‌فروشی توضیح می‌دهد: «اما به دلیل جلسات و توضیحات زیادی که دریافت کردیم، مؤسسات احساس کردند که عرضه می‌شود.»

ممبینی گفت: “این مسائل نحوه کار تامین کنندگان و توزیع کنندگان را تغییر داده است.” پیش از این، مذاکرات با تامین کنندگان و توزیع کنندگان وام گرفته می شد، اما با دشوارتر شدن اقتصاد، این معاملات مالی و مالی شدند. این وضعیت منجر به اخراج بسیاری از خرده فروشان از محل کار شده است و اکنون حتی برخی از تولیدکنندگان به ویژه در زمینه لوازم خانگی با واردات تقریباً انحصاری کالا به بازار، فروشگاه زنجیره ای خود عنصر خرده فروشی را از عرصه رقابت حذف می کند. چشم انداز. .

صنف از آسیب کرونا مصون نیست

رئیس مجمع اصناف ایران درباره تاثیر بیماری های قلبی بر شرکت ها گفت: اولین اتفاقی که با شیوع بیماری قلبی رخ داد، ایجاد محدودیت برای شرکت ها بود که گاهی تا مدت ها ادامه داشت. اما با وجود همکاری اصناف در کنترل بیماری های قلبی، حمایت کافی از اصناف آسیب دیده انجام نشد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس نامه ۱۴۰۰ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۱۲ شهریور تعداد کارگران کشور حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر کاهش یافته است. بیش از 80 درصد این افراد از بخش خصوصی، شرکت های کوچک و متوسط ​​هستند. اصناف به طور کلی در این دسته قرار می گیرند. بر اساس این گزارش، بر اساس سیاست دولت 235 میلیارد ریال به شرکت های آسیب دیده پرداخت شد که 40 درصد آن یعنی 90.000.000.000.000 تخصیص و با 391.000 در اختیار شرکت های آسیب دیده قرار گرفت. شرکت ها .. دلایل زیادی وجود دارد که اصناف این ساختمان ها را تصاحب نمی کنند. اصناف بخشی از تلاش برای پرداخت بدهی های خود در هنگام دریافت مسکن بودند و آن را نگرفتند، زیرا تاخیر معقولی در پرداخت وجود نداشت. علاوه بر این، سودآوری بالا و فرآیند پیچیده و پیچیده بیمه بسیار موفق بوده است.

رئیس انجمن مجامع ایران درباره بازرسی از گروه ها نیز گفت: با وجود کم لطفی دستگاه حاکمه، در کنار اعطای اعتبار از سوی تشکل ها، بازرسان اصناف به کار خود ادامه می دهند. علاوه بر نظارت بر بازار و تورم، بسیاری از این تنظیم‌کننده‌ها بر رعایت اقدامات بهداشتی نظارت می‌کردند و در نتیجه افراد بیمار می‌شدند یا می‌میرند. برای ادامه این روند، از وزیر دادگستری می‌خواهیم با اطلاع‌رسانی از نتیجه پرونده ارسالی بازرسان اصناف در تعزیرات حکومتی، ما را در بهبود روند بازرسی و ادامه مطالبات ما از دولت یاری دهد. همچنین استفاده بیشتر از تخصص اتحادیه در رسیدگی به امور را توصیه می کنیم.

ممبینی همچنین بر لزوم حضور نماینده صنف در هیئت بازنگری تاکید کرد و گفت: گاهی نیاز به این حضور برآورده نمی شود و تاثیر منفی بر صنف می گذارد. همچنین باید به بحث قاچاق که بین عرضه و تجارت است نگاه کنیم. اگرچه رئیس شورای ملی تاکید کرد که اتحادیه های کارگری هدف کنترل قاچاق انسان نیستند، اما هنوز هم چنین روندهایی دیده می شود.

انتهای پیام/