رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هدف دولت تسهیل و تسهیل کار مردم و افزایش دسترسی آنان به خدمات با تلاش همه مدیران و ادارات است خاطرنشان کرد: این رویکرد باید در همه دستگاه های دولتی دیده شود تا آنان از مشارکت عمومی نجات پیدا کنند. خدمات و خدمات دولتی به آنها ارائه می کند.
به گزارش تیتر نیوز، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه (14 بهمن ماه) در بیست و سومین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات با استقبال از ولادت امام محمد باقر (ع) و حلول ماه رجب اظهار کرد: شرایط مربوطه این است. این شورا این است که اجرای آن به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسد.
وی افزود: یکی دیگر از اقدامات مهم ارزیابی و آسیب شناسی این بخش از اقدامات انجام شده تاکنون در راستای اجرای مصوبات این شورا، نگاه به تعداد اهداف محقق شده و دلایل آن است. عدم اجرای کامل سایر تصمیمات. “
رئیسجمهور تصریح کرد: انصاف است که ابزارهای اداری را در اختیار داشته باشیم و اجرای مصوبات و ارائه خدمات را به بخش خصوصی واگذار کنیم که در هر جایی که انجام شد بسیار مفید و مؤثر بوده است.
وی در ادامه اولویت خدمات و خدمات را ضروری توصیف کرد و گفت: بدیهی است که همه خدمات از ارزش یکسانی برخوردار نیستند و لازم است در طبقه بندی خدمات به صورت الکترونیکی اولویت بندی شود.
رئیسی اجرای سریع و دقیق تصمیمات و برنامه های شورای اجرایی فناوری اطلاعات را منوط به ارائه جایگاه و امتیازات آبرومندانه به نهادها و سازمان های ملی در این موضوع دانست و خاطرنشان کرد: افرادی که در این سمت فعالیت می کنند باید به آن عادت کنند. کار کنید. دلیل لازم و کافی برای سازماندهی سریع و دقیق کارها و انتخاب شدن با بهترین انرژی داشته باشید.
رئیس جمهور همچنین بر لزوم پیوند ابزارهای اجرایی به مرکز جدید مبادلات تاکید کرد و گفت: داده های سازمان ها و نهادها جزو دارایی های این نهاد نیست، بلکه باید این گونه داده ها دارایی ملی تلقی شود که سایر دستگاه ها بتوانند از آن استفاده کنند. بر حسب نیاز.»کردن.
رئیسی همچنین افزود: اگر به شبکهها و ابزارهایی فکر میکردیم که به موقع کارشان را انجام دهند، امروز دولت الکترونیک دامنگیر آن شده بود و با ساخت دولت هوشمند جلو میرفتیم.
رئیس جمهور تسهیل خدمات عمومی، ارتقای شفافیت و مبارزه با فساد را نتیجه و پیامد اجرای دولت الکترونیک برشمرد و گفت: باید تلاش کنیم تا از بین بریم عقبنشینی در صحنه هستیم. . سریع ترین دولت الکترونیک
وی نگاه دستگاه ها را به سطح سیستم های مدیریت الکترونیکی و هوشمند در سیاست های سرمایه گذاری انسانی فراخواند و تصریح کرد: ماموریت اصلی دستگاه ها در این زمینه باید در نگاه ماهرانه به نیازهای کشور و نیازهای کشور باشد. ملت. سیستم مدیریت، برای مردم
رئیس جمهور سه گام در ایجاد تحول در نظام حکمرانی کشور را تغییر دیدگاه ها و نگرش ها، تغییر رویکرد و تغییر در نهادها و سازمان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: تسهیل و تسریع سیستم های اطلاعاتی در قالب دولت الکترونیک. .
رئیسی با بیان اینکه سیستم واحد کسب و کار باید هر چه سریعتر تکمیل شود، گفت: کارهای انجام شده برای ابزارهای ایمن سازی دولت الکترونیک طبق قانون و اسناد فوق به خوبی تعریف شده است.
وی ایجاد دروازه هوشمند دولتی واحد و نیاز به ابزارهایی برای ارائه خدمات از طریق آن، سادهسازی فرآیند خدمات از نظر کاهش و حذف ارجاعها، راهاندازی داشبورد مدیریتی برای نظارت دقیق و فرآیندهای الکترونیکی به موقع توسط مدیر را پیشبینی کرد. . این امر باید برای تسریع در اجرای دولت الکترونیک انجام شود.
رئیسی همچنین خواستار تسریع در ساخت زیرساختهای لازم برای اجرای کامل دولت الکترونیک توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد و گفت: در صورت عدم استفاده درست و به نحو احسن از مهارتهای موجود باید این نقیصه برطرف شود. “
رئیس جمهور تدوین طرح دولت هوشمند از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را یک نیاز مبرم خواند و افزود: وی به ساماندهی امور آنها پرداخته است.
رئیسی با تاکید بر اینکه هدف دولت تسهیل در کار مردم و افزایش دسترسی آنان به خدمات با تلاش همه مدیران و ادارات است خاطرنشان کرد: این نگاه در همه دستگاه های دولتی برای نجات مردم از خدمت دیده می شود. و آنها را به طور کامل در دسترس تجهیزات و خدمات دولتی قرار دهند.
بر اساس این گزارش، در این جلسه برای ایجاد توسعه و انطباق کلیه طرح ها و پروژه های ارائه خدمات الکترونیکی با روش انتقال هوشمند دولتی و تسریع در کار دستگاه اجرایی، استانداردسازی و تمدید ال. – خدمات عمومی و کاهش مراجعات مردمی به مراکز اجرایی و نهادی، شش مصوبه به تصویب اعضاء رسید.
انتهای پیام/