به گزارش خبرگزاری آنلاین، حسن سپهفر در بیانیه خود گفت: در مرحله اول حفاظت از میراث ناشناخته کشور که در شهر بندری ماهشیر انجام شد، چهار مورد از میراث غذاهای سنتی بکر یارپاک دولماسی، جویز حلاواسی، هویج حلاواسی و یرما قابیلسی ثبت می شود.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنعت آذربایجان غربی افزود:
وی با بیان اینکه ثبت غذاهای سنتی و همچنین گسترش گردش در یک جامعه با معرفی غذاهای سنتی زمینه آداب و سنن مردم را تقویت و سبک زندگی سالم را ترویج می کند، گفت:
سوفرفر با عنوان: همچنین در این جلسه ثبت سنتی پیلهدستا یا چایلینگا آغاج، دانش تابلوهای ساختمانی و تهیه قانون در مورد مناطق بین آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، آذربایجان، اردبیل، مازندران و مکیلرانس و کهلویت. نامگذاری شدند. رسید.