تداوم علائم کووید ۱۹ در ۲۵ درصد کودکان مبتلا

تداوم علائم کووید ۱۹ در ۲۵ درصد کودکان مبتلا

به گفته سازمان شفافیت بین‌الملل، این کودکان مشکلات طولانی‌مدتی داشتند و علائم طولانی‌مدتی مشابه علائم افراد مسن‌تر از جمله خستگی، اختلالات خواب، مشکلات تنفسی و مشکلات قلبی داشتند.

دکتر سونیا ویلاپول، نویسنده ارشد این مطالعه توسط موسسه تحقیقات پزشکی هیوستون تگزاس گفت: «کودکان و نوجوانان همچنین در معرض مشکلات سلامت جسمی و روانی طولانی مدت هستند. شناسایی علائم و نشانه‌های اصلی یک کودک طولانی‌مدت می‌تواند به تشخیص، ایجاد درمان‌های بهتر، ایجاد تعدادی رشته برای کمک به بهبود مدیریت و یافتن عوامل خطر برای پیشرفت کمک کند.»

تیمی از محققان از ایالات متحده، مکزیک و سوئد مطالعه قبلی را در اروپا، آسیا، استرالیا و آمریکای جنوبی انجام دادند تا تعداد بیماران زیر پنج سال را که از کولیک طولانی مدت رنج می‌بردند تخمین بزنند. شایع ترین علائم در بین آنها.

بیش از 1.3 میلیون کودک و نوجوان مبتلا به این بیماری 5 تا 5 درصد در معرض خطر طولانی شدن مدت حداقل 3 تا 5 هفته یا علائم جدیدی بودند که در یک هفته ظاهر شدند. مایعات طولانی مدت در بیش از 2 درصد بیماران بستری در بیمارستان ها ظاهر شد. کودکانی که از بیماری‌های حاد، چاقی، بیماری‌های مرتبط با آلرژی یا سایر بیماری‌های طولانی‌مدت رنج می‌برند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری طولانی‌مدت هستند.

احتمالاً شایع ترین این مشکلات اضطراب و افسردگی و به دنبال آن خستگی و بی قراری است. سایر علائم رایج عبارتند از علائم عصبی (سردرد، تغییر در مهارت های تفکر، طعنه، مشکلات تعادل)، تنفس قلبی (تنفس سخت، یبوست، عدم تحمل ورزش، درد قفسه سینه، سردرد، ضربان قلب نامنظم)، شناختی (شناختی) تمرکز، مشکل در به خاطر سپردن، خندیدن، از دست دادن حافظه)، مربوط به پوست (گزگز، خارش، ریزش موی بیش از حد) و صمغ گوار (ترک اشتها، درد شکم، استفراغ، اسهال، استفراغ و استفراغ).

کودکانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند دو برابر بیشتر در معرض مخاط یا بوهای مداوم، دو برابر بیشتر در معرض مشکلات تنفسی طولانی مدت و دو برابر بیشتر در معرض ویروس قرار می گیرند.

نویسندگان این مطالعه با تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر اثرات بلندمدت آن بر کودکان و نوجوانان، نتیجه گیری می کنند: