میزان خطر استفاده از تخممرغهای یخزده
واضح است که طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، در این مرحله نباید تخم مرغ خود را فریز کنید. با این حال، اگر این کار را انجام دهید، اگر پوست در دراز مدت یخ زده است، باید آن را بردارید.
اگر با دانه های مرغ منجمد که منجمد نیستند مشکل جدی دارید، ممکن است بخواهید تا زمانی که قصد استفاده از آنها را ندارید، آنها را فریز کنید. وقتی آماده استفاده از تخم مرغ منجمد شدید، زمان بگذارید و در یخچال فریز کنید.
هنگامی که تخم ها از تخم بیرون می آیند، جوجه ها ذوب می شوند و خصوصیات آنها به ویژه جوجه های زرد تغییر می کند.
زرده ها با یخ زدن تغییر می کنند، راکد می شوند و جوانه می زنند و در زمان خارج شدن از حالت انجماد تغییری نمی کنند. استفاده از دانه های مرغ سفید نسبتاً آسان است، اما دانه های مرغ زرد آنقدر زیاد هستند که نمی توانند مخلوط شوند و ممکن است باعث سردرد شوند.
در اینجا چند نکته برای کمک به شما در هنگام آشپزی وجود دارد:
“در گرمای روز تخم نگذارید.” به محض انجام این کار، دانه سفید مرغ زودتر از زرده می رسد.
• وقتی تخم مرغ ها کمتر رسید، آن ها را از روی حرارت بردارید. زیاد نپزید و خشک نکنید.
خودداری از پختن تخم مرغ بدون پوست به طور مستقیم در آب جوش.
منبع: سایت تست جدول