اجتماعیاخبار کسب و کار

آموزش طراحی فتوشاپ کارت ویزیت

طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ + ترفندهای آن

ما قصد داریم در ادامه آموزش ها و مطالب گذشته در خصوص آموزش کار با فتوشاپ، طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ را به شما آموزش بدهیم که امید مورد فایده واقع شود و بتوانید نهایت استفاده را از این مقاله ببرید. اگر قصد طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ را دارید و همچنین اگر قصد چاپ آنرا دارید باید یکسری اصول همیشگی چاپ را رعایت کنید.

ما اصول اولیه را در مقاله آموزش طراحی کارت ویزیت مصالح ساختمانی برای شما بیان کردیم، ولی برای اون سری از دوستانی که در این قسمت آموزش با ما آشنا شده اند مجدد بیان می کنیم. (توجه داشته باشید این آموزش و اصول برای زمانی است که شما قصد خودتان را دارید باید این اصول را رعایت بفرمایید و سعی کنید در طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ این نکات را رعایت بکنید)

آموزش طراحی فتوشاپ کارت ویزیت

۱-برای چاپ کارت ویزیت، شما باید پنجره ای که می خواهید کارت ویزیت تان را در آن طراحی بکنید را بصورت Cmyk باز بکنید.(بصورت تصویری این آموزش داده خواهد شد).

۲- کارت ویزیت خودتان را در ابعاد ۹ در ۶ ، ۸٫۵ در ۴٫۸ و یا بصورت مربعی ۵٫۵ در ۵٫۵ طراحی بکنید.

۳- برای کارت ویزیت های ۸٫۵ در ۴٫۸ باید از هر طرف ۳ میلی متر و برای کارت ویزیت های ۹ در ۶ از هر طرف ۵ میلی متر خط برش ایمن را باید رعایت بکنید. یعنی نباید در این محدوده نوشته خاصی را قرار بدهید زیرا ممکن است در هنگام برش، مطالب اصلی شما حذف بشود. البته این به آن معنا نیست که شما در آن فواصل ۳ یا ۵ میلی متر هیچ طرحی را قرار ندید و خالی و یا سفید بگذارید بلکه باید اون قسمت ها رو هم طراحی بکنید فقط نباید لوگو یا نوشته هایی که ممکن است در هنگام برش بریده بشوند را در آن قسمت قرار بدهید.

۴- برگه ای که قرار ایجاد بکنید با رزلوشن ۳۰۰ ایجاد بکنید که افت کیفیت پیدا نکند و باعث می شود کیفیت چاپتون به مراتب افزایش پیدا بکند.

این آموزش بصورت گام به گام بهمراه تصویر توضیحاتی رو خدمتتون اعلام میکنیم امید است این توضیحات مفید واقع شود. یکسری از ابزارها در آموزش تراکت با فتوشاپ برای شما بیان شده است و می تونید از اون آموزش هم نیز استفاده بکنید. این آموزش براساس فتوشاپ ۲۰۱۵ می باشد. کارت ویزیت کیف و کفش نیز به عنوان نمونه با این روش گام به گام برای درک هر چه بهتر شما طراحی شده است.

آموزش گام به گام طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ

·         گام اول

در مرحله اول با استفاده از دکمه میانبر Ctrl+N یا از سربرگ File برروی گزینه New کلیک بکنید. در پنجره باز شده طول و عرض کارت ویزیت خودتان را براساس اون سایزی که قصد چاپ دارید سایز بندی بکنید. ما در اینجا براساس سایز ۹ در ۶ طراحی میکنیم.

·         گام دوم

در این مرحله سعی کنید در آن پنجره باز شده Resolution را در حالت ۳۰۰ قرار بدهید. همچنین در قسمت Color Mode در حالت CMYK قرار بدهید. در انتها برروی دکمه Ok کلیک بکنید.

·         گام سوم

در این مرحله با استفاده از ابزار New Guides که در سربرگ View می باشد می تونید حد و حدود خط برش ایمن را برای کارت ویزیت خودتان ترسیم بکنید. یعنی قبل از اینکه طرحی را بخواهید برروی کارت ویزیت خود لحاظ بکنید این خطوط ایمن را رعایت بکنید. چون پنجره ای که باز کردیم در ابعاد ۹ در ۶ می باشد در نتیجه شما نیز باید از هر طرف ۵ میلی متر جدا بکنید. با زدن برروی گزینه New Guides پنجره ای برای شما باز می شود که باید در آن پنجره ۵/. را وارد بکنید و برای آن سمتش یا باید ۵٫۵ بزنید یا باید ۸٫۵ را وارد بکنید.

یک روش راحت تر برای این کار که می توانید انجام بدید این است که کافی است به سربرگ View تشریف ببرید و از زیر گروه View برروی گزینه New Guide Layout کلیلک بکنید. در پنجره باز شده در قسمت Margin می توانید از بالا و پایین و راست و چپ اندازه دلخواه خودتان را بصورت یکجا وارد بکنید یعنی شما وقتی می خواهید از هر طرف ۵ میلی متر Guide ایجاد بکنید کافی است همه خونه ها رو ۵ میلی متر قرار بدهید.÷

·         گام چهارم

در این مرحله شما با استفاده از ابزار کناری در فتوشاپ برروی گزینه Rounded Rectangle Tool که دکمه میانبر آن U می باشد کلیک بکنید. در قسمت بالایی نوار ابزار در قسمت wide را در حالت ۸۲۰px ، در قسمت Height در حالت ۸۰px و Radius را در حالت ۱۵px قرار بدهید.

·         گام پنجم

در این مرحله برای انتخاب رنگ دلخواه می توانید برروی آن لایه دوبار کلیک کرده و در پنجره باز شده برروی Color Overlay بزنید و رنگ دلخواه خودتان را در حالت Cmyk وارد بکنید. ( K:0 Y:92 M:96 C:0 )

·         گام ششم

در این مرحله بعد از انتخاب آن لایه برروی دکمه میانبر Ctrl+T و یا از سربرگ Edit برروی گزینه Free Transform Path کلیک بکنید. در قسمت نوار ابزار بالای Horizontal Skew را در حالت -۲۰ درجه قرار بدهید. که اون مستطیل به حالت زاویه دار قرار بگیرد.

·         گام هفتم

در این مرحله محل قرار گیری طرح بروی کارت ویزیت خود را تنظیم بکنید و هرجایی که فکر می کنید بهترین حالت را دارد قرارش بدهید.برای این می توانید با استفاده از ابزار Move tool با دکمه میانبر V این کار رو انجام بدهید.

·         گام هشتم

در این مرحله معکوس همین طرح را روبروی همین طرح قرار بدهید با رنگ دیگر. برای ایجاد لایه دیگر می توانید با استفاده از دکمه میانبر Ctrl+Alt و یا با استفاده از ابزارهای پایین فتوشاپ Creat a new Layer می توانید یک لایه جدیدی را ایجاد بکنید. و دقیقا بارنگ دیگری در طرف دیگر کار قرار بدهید.

·         گام نهم

در این مرحله با استفاده از ابزار  Rectangle Toolیک مستطیل در وسط کارت ویزیت ایجاد بکنید تا بتوانید قسمت لوگو را از قسمت توضیحات مخصوص به آدرس و ایمیل و یا سایر موارد تفکیک بکنید. و طبق روش گفته شده در مراحل قبل رنگش رو به دلخواه انتخاب بکنید.

·         گام دهم

در این مرحله با استفاده از ابزار Ellipse چندین مربع در فواصل مختلف ایجاد می کنید. رنگ بندی ها رو هم متناسب با طرحتون انتخاب بکنید.

·         گام یازدهم

در این مرحله شما با استفاده از ابزار Custom Shape tool در نوار ابزار کناری فتوشاپ می توانید هر شکلی را بصورت پیش فرض استفاده کنید. با انتخاب این نوار ابزار در قسمت بالای طرح مورد دلخواه خودتان را انتخاب کنید و اگر طرح دلخواه خودتان را نتوانستید پیدا بکنید می توانید از طریق اینترنت آن طرح رو انتخاب بکنید و درون دایره های ایجاد شده قرا بدهید.

·         گام دوازدهم

در این مرحله می توانیم اسم سازمان خودتان را بالای آن خط جدا کننده قرار بدهید و لوگوی تان را روبروی آن خط جدا کننده قرار بدهید

·         گام سیزدهم

در این مرحله برای طراحی پشت کارت ویزیت تون اون قسمت های مستطیل روی کارتون رو کپی کرده و در برگه جدیدی که طبق آموزش داده شده است در ابتدا Paste می کنیم.

·         گام چهاردهم

در این مرحله شما لایه مشکی رنگ را انتخاب کرده و دکمه میانبر Ctrl+T فشار می دهید و سپس برروی همان لایه کلیک راست کرده و در پنجره باز شده برروی گزینه Horizontal Position کلیک بکنید.

·         گام پانزدهم

در این مرحله از لایه مشکی یک کپی می گیرید با استفاده از دکمه میانبر Ctr+Alt و سپس مجدد با فشردن دکمه میانبر Ctrl+T یک حاشیه ای دور لایه مشکی ایجاد می شود و مجدد برروی Horizontal Position کلیک کرده تا یک مستطیلی که ضلع پایینیش از بالایش بزرگتر باشه برای شما ایجاد بشود. این مستطیل ایجاد شده را با استفاده از ابزار Move(V) در وسط کارت ویزیت خود قرار بدهید.

·         گام شانزدهم

در این مرحله از لایه قرمز مجدد یک کپی کرده و در آن طرف کارت ویزیت خود قرار بدهید. مجدد دکمه میانبر Ctrl+T را فشار می دهید و برروی موس کلیک راست کرده و گزینه Horizontal Position را انتخاب بکنید که طرح دقیقا به شکل قرینه تبدیل بشود

·         گام هفدهم

در این مرحله در مرکز کارت ویزیت لوگو بهمراه اسم سازمان تان قرار می دهید تا به زیبایی کارت ویزیت تان کمک بکند.

امیدوار هستیم مقاله آموزش طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ هم برای شما مفید بوده باشد. سعی میکنیم بخش های مختلف و کار با نرم افزار فتوشاپ را برای شما آموزش بدهیم تا برای چاپ کارت ویزیت و یا هر چاپ دیگری بابت طراحی هزینه رو پرداخت نکنید.در این آموزش دیدید که طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ چقدر راحت و آسان می باشد و به راحتی قابل استفاده برای همگان می باشد

آموزش ایجاد لایه متنی وب‌سایت پشت کارت ویزیت

در این بخش یک لایه متنی برای درج نشانی وب‌سایت روی پشت کارت ویزیت طراحی می‌کنیم.

ما درون گروه Details یک لایه متنی جدید ایجاد می‌کنیم. ابتدا گروه Details را در پنل Layers انتخاب کنید.

اینک در پنل Paragraph ،Center Text را انتخاب کنید. در پنل Charachter فونت را روی Lato تنظیم کنید و استایل فونت را روی Regular قرار داده و اندازه را نیز روی 6 پوینت تنظیم کنید. در ادامه مقدار Leading را روی Auto قرار داده و رنگ را نیز روی مقدار C:0 M:0 Y:0 K:0 تنظیم کرده و روی OK کلیک کنید.

ابزار Horizontal Type را انتخاب کنید. روی شکل Website Background کلیک کرده و عبارت www.website.com را در کادر متنی وارد کنید. کلیدهای ترکیبی Ctrl+Enter را برای تائید بزنید.

در این بخش استایل‌های مختلفی را صرفاً برای عبارت website تنظیم می‌کنیم. به این منظور ابزار Horizontal Type را انتخاب کنید. کرسر را درست روی عبارت website ببرید و روی آن دابل-کلیک کنید تا انتخاب شود. در پنل Charachter استایل فونت را روی Black و رنگ فونت را روی C:0 M:20 Y:80 K:0 تنظیم کرده و روی OK کلیک کنید. کلیدهای Ctrl+Enter را بزنید تا تغییرها اعمال شوند.

کلیدهای Ctrl+T را بزنید یا به منوی Edit > Free Transform Path بروید. موقعیت افقی لایه را روی X: 563 px و موقعیت عمودی آن را روی Y: 540 px تنظیم کنید در نهایت با دو بار زدن کلید اینتر همه این تغییرات تائید می‌شوند.

آموزش تعیین موقعیت لوگو پشت کارت ویزیت

در این بخش موقعیت لوگو را روی پشت کارت ویزیت تعیین می‌کنیم.

گروه Logo را در پنل Layers انتخاب کرده و با زدن کلیدهای Ctrl+T یا مراجعه به منوی Edit > Free Transform Path موقعیت افقی را روی X: 562.5 px و موقعیت عمودی را روی Y: 338 px تنظیم کنید. دو بار روی اینتر بزنید تا تغییرات تائید شوند.

آموزش ایجاد پس‌زمینه وب‌سایت

در این بخش یک پس‌زمینه برای وب‌سایت طراحی می‌کنیم

ابتدا لایه Tagline Bg را در پنل Layers انتخاب کنید. سپس با زدن کلیدهای Ctrl+T یا مراجعه به منوی Edit > Free Transform Path، موقعیت افقی لایه را روی X: 464.5 px و موقعیت عمودی آن را روی Y: 540 px تنظیم کنید در نهایت با دو بار زدن کلید اینتر همه این تغییرات تائید می‌شوند.

به منوی Layer > Duplicate Layer بروید و نام این لایه را Website Bg بگذارید و روی OK کلیک کنید.

به منوی Edit > Transform Path بروید و گزینه Flip Horizontal را انتخاب کنید.

کلیدهای Ctrl+T را بزنید یا به منوی Edit > Free Transform Path بروید. موقعیت افقی لایه را روی X: 660.5 px و موقعیت عمودی آن را روی Y: 540 px تنظیم کنید در نهایت با دو بار زدن کلید اینتر همه این تغییرات تائید می‌شوند.

هر دو لایه Website Bg و Address Bg را در پنل Layers انتخاب کنید، کلیدهای Ctrl+E را بزنید یا به منوی Layer بروید و گزینه Merge Shapes را انتخاب کنید.

اینک ابزار Rectangle را انتخاب کنید. روی Path Operations بزنید و گزینه Merge Shape Components را انتخاب کنید.

آموزش طراحی پس‌زمینه تزیینی پشت کارت ویزیت

در این بخش با مراحل طراحی یک پس‌زمینه تزیینی برای پشت کارت ویزیت آشنا خواهیم شد.

لایه Address Bg را در پنل Layers انتخاب کنید و به منوی Layer > Rename Layer بروید. نام این لایه را Left بگذارید و روی اینتر بزنید.

کلیدهای Ctrl+T را بزنید یا به منوی Edit > Free Transform Path بروید. موقعیت افقی لایه را روی X: 94- px و موقعیت عمودی آن را روی Y: 540 px تنظیم کنید در نهایت با دو بار زدن کلید اینتر همه این تغییرات تائید می‌شوند.

ابزار Rectangle را بردارید و Path Operations را زده و گزینه Subtract Front Shape را انتخاب کنید. اینک یک مستطیل رسم کنید تا شکل را بپوشاند.

ابزار Rectangle را انتخاب کنید و Path Operations را زده و گزینه Merge Shape Components را انتخاب کنید تا برش تکمیل شود.

به منوی Layer > Duplicate Layer بروید و نام این لایه جدید را Right بگذارید و روی OK کلیک کنید.

به منوی Edit > Transform Path بروید و گزینه Flip Horizontal را انتخاب کنید.

ابزار Move را از نوار ابزار انتخاب کنید. کلید Ctrl را نگه دارید روی و هر دو لایه Right و Background در پنل Layers کلیک کنید. اینک در نوار ابزار گزینه‌ها در بخش فوقانی صفحه روی Align right edges کلیک کنید.

مرجع مقاله: طرحیسا