اخبار کسب و کارعلمی و پزشکی

چگونه برای کنکور زبان انگلیسی آماده شویم؟

همه چیز در مورد کنکور زبان | برنامه ریزی تضمینی جهت قبولی در رشته های پولساز

شاخه های مختلف رشته زبان در ایران در مقاطع کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا می باشند و این رشته ها شامل زبان و ادبیات انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، تربیت دبیر زبان انگلیسی و همچنین زبان های فرانسوی، روسی، آلمانی، ترکی و … می باشند. کنکور زبان تحت عنوان کنکور منحصرا زبان برگزار می شود، این رشته یک رشته شناور است و داوطلبان علاوه بر ثبت نام در کنکور زبان 99؛ می توانند در یک رشته اصلی (تجربی، ریاضی، انسانی و یا رشته شناور هنر در کنکور هنر 98) نیز شرکت کنند. ثبت نام کنکور زبان همزمان با ثبت نام کنکور سراسری برای رشته های اصلی صورت می گیرد.

برخی از داوطلبان کنکور صرفا در این کنکور ثبت نام می کنند تا شانس خود را امتحان کنند و انرژی خود را در جهت آمادگی برای آزمون سراسری در رشته های اصلی میگذارند. اما برخی دیگر از داوطلبان به دلیل علاقه به ادامه تحصیل در این رشته از ابتدا خود را برای قبولی در آزمون زبان آماده می کنند که این داوطلبان بایستی برای گرفتن نتیجه بهتر در برنامه ریزی روزانه خود زمان بیشتری را صرف خواندن زبان تخصصی که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند نمایند تا نسبت به سایر رقبا پیشی بگیرند.

چگونه برای کنکور زبان انگلیسی آماده شویم؟

پیشنهاد می شود: سوالات کنکور انسانی ۹۹

دانش آموز یا داوطلب کنکوری که قصد دارد در کنکور گروه زبان های خارجی شرکت کند چه نکاتی را باید بداند؟

کنکور گروه زبان های خارجی را با عنوان های  کنکور منحصرا زبان و یا کنکور زبان نیز معرفی می کنند و همه این اصطلاحات یک معنی را می دهد. سازمان سنجش به این کنکور، کنکور گروه زبان های خارجی می گوید و ما نیز در طول این متن، با همین نام از این کنکور یاد می کنیم.

ترتیب علاقه دانش آموزان و داوطلبان کنکور گروه زبان های خارجی در انتخاب رشته به چه صورت است؟

براساس انتخاب رشته رتبه های 1 تا 1000  کنکورسراسری گروه زبان بین سال های 91 تا 95 می توان 4 رشته دانشگاهی زیر را به عنوان پرطرفدارترین شهرهای تحصیلی برای دانش آموزان و داوطلبان این کنکور معرفی نمود: زبان و ادبیات انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی،رشته های دانشگاه فرهنگیان

ترتیب علاقه دانش آموزان و داوطلبان گروه زبان های خارجی در انتخاب شهر و دانشگاه چگونه است؟

 براساس انتخاب رشته رتبه های 1 تا 1000  کنکورسراسری رشته زبان بین سال های 91 تا 95 می توان 3 شهر زیر را به عنوان پرطرفدارترین شهرهای تحصیلی برای دانش آموزان و داوطلبان این کنکورمعرفی نمود: تهران، مشهد، اصفهان. مسلم است که بر اساس جدول فوق، می توان گفت رتبه های برتر کنکور گروه زبان های خارجی به دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، اصفهان و فردوسی مشهد بیشترین توجه و علاقه را نشان می دهند.

برای کسی که مدرک زبان بگیرد چه آینده شغلی وجود دارد و در کجاها می تواند کار کند؟

اگر فردی مدرک زبان انگلیسی داشته باشد برای استخدام در بانک، شرکت های بازرگانی، وزارت امور خارجه، دارالترجمه ها، چاپخانه های بزرگ و معروف، استاد دانشگاه، دبیری مدرسه و آموزشگاه های تدریس زبان می تواند اقدام کند همچنین او با ترجمه کتاب و چاپ و یا تاسیس آموزشگاه یا کسب نمایندگی یک آموزشگاه معروف در شهر خودش نیز می تواند شغل برای خویش ایجاد کند. برای کسی که مدرک زبان های دیگر به جز انگلیسی را بگیرد می تواند در وزارت امور خارجه، دارالترجمه، چاپخانه های معروف، تدریس در دانشگاه و آموزشگاه های زبان و یا  ترجمه و چاپ کتاب یا تاسیس آموزشگاه و نمایندگی آموزشگاه در شهر محل زندگی اش می تواند صاحب شغل مناسب شود.

کنکور زبان خارجی چند ساعت است و چقدر طول می کشد؟

داوطلبان کنکور چند روز قبل از زمان برگزاری کنکور، با مراجعه به سایت سنجش، کارت ورود به جلسه را می گیرند. روی این کارت، عکس، نام و نام خانوادگی خود و پدرتان و همچنین معدل وارد شده به سازمان سنجش و آدرس محلی که در آنجا آزمون کنکور می دهید را مشخص کرده اند. اگر اطلاعات شما غلط داشته باشد همان لحظه می توانید از طریق سایت سنجش آن مشکل را حل کنید و اگر این ایراد از آن طریق رفع نشد، در هر شهری، باجه هایی به اسم باجه های رفع نقص، مستقر می شود که آدرس این باجه ها در سایت سنجش اعلام می شود.

با مراجعه به این باجه ها نیز می توانید ایرادات و اشتباهات کارت ورود به جلسه خود را در صورت لزوم برطرف کنید.  کنکور رشته زبان خارجی از ساعت 3 عصر (ساعت 15) شروع می شود و درب های  محل های برگزاری آزمون از ساعت 14:30دقیقه بسته می شود. زمان کل پاسخ گویی180دقیقه معادل 3 ساعت و می باشد.

تعداد کل سوالات در کنکور زبان برابر با 170 است. در روز کنکور دو دفترچه در اختیار داوطلبان کنکور زبان قرار می دهند. دفترچه اول که به دفترچه عمومی معروف است را در سمت چپ صندلی می چینند، این دفترچه در داخل پاکت پلاستیکی قرار دارد و عکس، نام و نام خانوادگی، شماره ملی، معدل دیپلم و تمام اطلاعاتی که به سازمان سنجش در زمان ثبت نام کنکور داده اید بر روی دفترچه سوالات و برگه پاسخ نامه شما وجود دارد.

مدت زمان پاسخ دادن به دفترچه عمومی 75 دقیقه و تعداد سوالات آن دفترچه 100 سوال می باشد که 25 سوال از ادبیات و 25 سوال از عربی و 25 سوال از دین و زندگی و 25 سوال از زبان انگلیسی می باشد. داوطلبان رشته زبان خارجی 75 دقیقه فرصت دارند تا به این سوالات پاسخ دهند و بعد از گذشت این مدت زمان، دفترچه اول را از بین داوطلبان کنکور جمع آوری می کنند و سپس دفترچه های دوم را که در درون پاکت پلاستیکی و همراه با اطلاعات فردی شماست، در سمت چپ صندلی ها، می چینند. به دفترچه دوم،  دفترچه اختصاصی می گویند و شامل 70 سوال تخصصی به زبان انگلیسی یا فرانسه یا آلمانی می باشد.

اینکه زبان این دفترچه چیست و چطور تعیین می شود بستگی به زیرگروه های زبان های خارجی دارد که در ادامه توضیح می دهیم. فرصت پاسخ دهی به دفترچه تخصصی 105 دقیقه می باشد. دقت کنید دفترچه های عمومی بعد از پایان وقتش جمع آوری می شود و اینطور نیست که بخواهید بعد از آن هم به سوالات عمومی پاسخ دهید پس از نظر زمان بندی بایستی طوری به تسلط روی مباحث و تست ها برسید که در همان 1 ساعت و 15 دقیقه ای که برای دفترچه عمومی وقت دارید بتوانید به تمام سوالات پاسخ دهید.

تیپ بندی داوطلبان کنکور گروه زبان های خارجی به چه صورتی می باشد؟ افرادی که در این کنکور شرکت می کنند چه انگیزه ای دارند؟

داوطلبان شرکت کننده در این کنکور را می توان به دو دسته تقسیم نمود؛ دسته اول شامل دانش آموزان و داوطلبان کنکوری می شود که کنکور اصلی آن ها یکی از کنکورهای ریاضی فیزیک، تجربی، انسانی و یا هنر است و می خواهند در کنار کنکور اصلی خود در کنکور گروه زبان های خارجی نیز شرکت کنند و دسته دوم، شامل افرادی می شود که فقط و فقط روی کنکور زبان انگلیسی تمرکز کرده اند و هدفشان ورود به یکی از رشته های زبان در دانشگاه می باشد.

آیا این طرز تفکر درست است که همه علاوه بر کنکور اصلی خود در کنکور گروه زبان های خارجی نیز شرکت کنند؟

پاسخ این سوال منفی است؛زیرا اگر کسی می خواهد کنکور زبان انگلیسی را به عنوان کنکور دوم شرکت کند لازم است به این موارد توجه کند. نکته اول: می بایست روی زبان انگلیسی تسلط داشته باشد به طوری که مطمین باشد درصد خوبی را در سوالات تخصصی زبان انگلیسی خواهد زد، اینطور نباشد که بخواهد در کنار درس های کنکور اصلی خودش به فکر یادگرفتن زبان برای کنکور گروه زبان های خارجی  نیز باشد زیرا اگر بخواهد با دید هر دو کنکور را شرکت کند قطعا فشار زیادی را تحمل می کند و ممکن است روی نتیجه کنکور اصلی خودش نیز اثر منفی بگذارد و در نهایت پشیمان شود که در دو کنکور ثبت نام کرده است.

بنابراین آن دانش آموزان و داوطلبانی که می خواهند در کنار کنکور اصلی خودشان در کنکور گروه زبان های خارجی  نیز شرکت کنند لازم است حتما در درس زبان انگلیسی قوی باشند و دیگر نیازی به وقت گذاشتن چند ساعته در طول روز نداشته باشند و بیشتر تمرکزشان روی کنکور اصلی خودشان باشد. نکته دوم که حائز اهمیت است در خصوص زمان برگزاری کنکورگروه زبان های خارجی  می باشد که عصر روز جمعه می باشد.

صبح آن روز کنکور تجربی و روز قبلش سه کنکور ریاضی فیزیک، علوم انسانی و هنر برگزار شده است. برای افرادی که کنکور اصلی آن ها ریاضی فیزیک، علوم انسانی و هنر می باشد، شرکت درگروه زبان های خارجی  سخت نیست زیرا یک روز با این آزمون فاصله دارند و خستگی شرکت در آزمون گروه زبان را ندارند اما برای آن دسته از افرادی که کنکور اصلی آن ها رشته تجربی است بایستی این نکته را هم در نظر بگیرند که عصر همان روزی که کنکور تجربی را می دهند بایستی در کنکور گروه زبان های خارجی  شرکت کنند لذا در صورت تمایل به شرکت در این کنکور حتما از نظر برنامه ریزی تحصیلی، تمریناتی برای اجرای دو آزمون در صبح و بعداز ظهر در طول روزهای قبل از کنکور داشته باشند تا به این شرایط عادت کنند.