چرا باید ۴۳ درصد از تصادفی‌ها در بیمارستان جان دهند؟!

چرا باید ۴۳ درصد از تصادفی‌ها در بیمارستان جان دهند؟!

«ناامنی خودروهای تولید داخل» عامل اصلی مرگ رانندگان در تصادفات جاده ای!

آفتاب نیوز:

یکی از مواردی که پلیس راهنمایی و رانندگی بارها به آن اشاره کرده است این است که برخی از بیمارستان ها بخش «تروما» ندارند. تروما بخشی از بیمارستان هاست که بر اساس تشخیص اولیه و صحیح بیماری یا آسیب به بیماران اورژانسی یا اورژانسی خدمات ارائه می دهد.

همین عامل باعث شده تا درصد قابل توجهی از مصدومان تصادفات جاده ای پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست بدهند!

سردار هادین فر در این خصوص به تیتر نیوز گفت: 43 درصد مصدومان تصادفات در بیمارستان ها جان خود را از دست می دهند و به همین دلیل برخی از بیمارستان ها بخش تروما ندارند.

نمایندگان بیمه نیز این موضوع را تایید کرده اند. به گفته آنها، بیشتر موارد در بیمارستان به دلیل خونریزی داخلی یا ضربه به سر (که توسط بیمارستان تشخیص داده نمی شود) جان خود را از دست می دهند.

عدم توجه وزارت بهداشت به «تکمیل و به روز رسانی تجهیزات بیمارستانی» به ویژه در بخش تروما در حالی است که به گفته سردار هادین فر، وزارت بهداشت سالانه 10 هزار میلیارد تومان برای درمان حادثه دیدگان هزینه می کند. بهترین خدمات بدون هیچ هزینه ای که ارائه می دهند.

شایان ذکر است که اکثر قربانیان این حادثه در دم جان باختند. آمارها نشان می دهد که 51 درصد فوتی ها در صحنه، 6 درصد در حین انتقال به بیمارستان و 43 درصد در بیمارستان جان خود را از دست می دهند.

به گزارش خبرگزاری تیتر نیوز ، چگونه می توانیم تعداد کشته شدگان در صحنه تصادف را کاهش دهیم؟

«ناامنی خودروهای تولید داخل» عامل اصلی مرگ رانندگان در تصادفات جاده ای!

به گفته مسوولان ولایت فراه، ایمنی موترها و مرگ مسافران در حین حوادث ترافیکی دو دلیل اصلی است که بر اساس آن دلایل زیادی برای «ناامنی موترهای تولید داخل» وجود دارد. نقش بسیار مهمی دارد زیرا اگر خودرو ایمن باشد، حتی اگر جاده یک قسمت حادثه خیز باشد و باعث تصادف برای خودرو شود، تنها ایمنی خودرو می تواند از مرگ راکب خودرو جلوگیری کند.

البته میزان مرگ و میر 6 درصدی قربانیان تصادفات در حین انتقال به بیمارستان ها نیز نکته مهمی است که با ارائه بالگرد (از وزارت بهداشت، اورژانس و سایر ادارات مرتبط) می توان آن را کاهش داد، زیرا بیشتر قربانیان رویدادها هستند. سررسید هستند. دسترسی دیرهنگام به مراکز درمانی (مدت دسترسی به مراکز درمانی در جاده های طولانی) به قیمت جان تمام شد.