آموزش صفر تا صد سئو

کسب رضایت کاربر و کسب رضایت موتور‌های جستوجو دو عاملی است که یک سایت را به موفقیت نزدیک می‌کند.

آموزش صفر تا صد سئو

سئو مهم‌ترین عامل برای رسیدن به این اهداف است. به عنوان مثال فرض کنید شما یک سایت جذاب و کاربر پسند را طراحی کرده‌اید، که هیچ کاربری به سراغ آن نمی‌آید، به مانند این که شما یک فروشگاه مدرن و مجهز را در جایی احداث کنید که هیچ آدمی از آن‌جا رد نمی شود! پس از این رو برای رونق و پیشرفت سایتتان باید جامعه هدف را با آن آشنا کنید. سئو بهترین و کارآمدترین راه برای جلب نظر جامعه هدف است.

با استفاده از آموزش سئو به راحتی می‌توان فروشگاه سوت و کور خود را به محلی برای رفت و آمد کاربران تبدیل کرد. این دقیقا همان چیزی است که موتورهای جست و جو گوگل را به وجد می‌آورد و آن‌ها نیز رفته رفته ارزش و اعتبار ویژه‌ای برای سایت شما قائل می‌شوند.

از این رو با آموزش سئو 0 تا 100 کاربران و موتور‌های جستوجو را می‌توانید مشتاق به بازدید از سایتتان کنید و این موضوع، مهم‌ترین عاملی است که یک کسب و کار برای رونق و پیشرفت خود به آن نیاز دارد.

در این مقاله می‌توانید تمام آنچه که از یک دوره جامع آموزش سئو توقع دارید، برسید و بعد از آن با بالا زدن آستین‌های خود، برای پیشرفت و رونق کسب و کارتان اقدام کنید! مجموعه ما در زمینه آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.

ما سعی کردیم تا آموزش سئو به زبان ساده را به معنای واقعی کلمه در این صفحه برای شما پیاده سازی کنیم تا بتوانید به ساده ترین شکل ممکن اطلاعات کامل و جامعی درمورد آموزش سئو به دست آورید و از آن برای بهبود رتبه های وبسایت خود استفاده نمایید.

چرا سئو مهمه و آموزش سئو رو باید از همین حالا شروع کرد؟

اگر هنوز به این موضوع شک داری که سئو اهمیتی نداره و نمیتونه به کسب و کار تو کمک کنه یا درآمدت رو افزایش بده، پیشنهاد میکنم این ویدیو رو مشاهده کنی تا قشنگ با جریان و بحث سئو آشنا بشی.

اینجاس که میگن، سئو از نون شب هم برای کسب و کارها تو سال 2022 واجب تره.

اهمیت یادگیری سئو چیست؟ چرا باید سئو را بیاموزیم؟

مهم ترین هدف و اهمیت آموزش سئو،‌ افزایش محبوبیت، اعتبار برند (برندسازی) و فروش یا درآمدزایی مهارتی از طریق فضای مجازی است. امروزه یادگیری سئو از آنجایی مهم است که تعداد کاربران فضای مجازی با توجه به آخرین آمارها در سال 2023 به بیش از 5.18 میلیارد نفر معادل با 64.4 درصد از کل جمعیت جهان رسیده است. این آمار نشان می‌دهد کاربران فضای مجازی در یک دهه گذشته بیش از 2.1 برابر افزایش یافته‌اند. از سوی دیگر،‌ میزان فروش اینترنتی در طی این مدت از عدد 1.33 میلیارد دلار به 6.5 برابر این رقم رسیده‌ است. این موضوع نشان می‌دهد فضای مجازی رشد بسیار بزرگی در سال‌های اخیر داشته و این رشد ادامه دار است. بنابراین کسانی موفق خواهند بود که بتوانند در این فضا سهمی گرفته و حرفی برای گفتن داشته باشند. از آنجایی که این رقم بین المللی است، اگر با مفهوم سئو آشنا باشید و بتوانید از طریق آن خود را به بالاترین سطح ممکن برسانید،‌ زمینه فروش و کسب درآمد در هرکشوری برای شما فراهم خواهد بود.

از سوی دیگر آموزش کسب درآمد از سئو می‌تواند دریچه‌ای از مهارت‌ها و فرصت‌ها را باز کند که هرفرد بسته به توانایی خود، قادر است به نحوی از آن استفاده نماید. آموزش سئو می‌تواند شما را به یک متخصص سئو برای ارائه خدمات آنلاین بهینه سازی سایت تبدیل کرده یا آنکه درآمد و فروش‌تان را از طریق سئو سایت‌های فروشگاهی،‌ شرکتی و برندسازی آنها بیشتر کند. این کار هم به صورت پروژه‌ای، سهیم شدن در سود فروش، هم با آموزش و یا ارائه خدمات قابل انجام است.

یادگیری سئو سایت از نظر متخصصین SEO بین المللی چقدر مهم است؟

اگر می‌خواهید اهمیت آموزش سئو را بدانید، می‌توان به چند نظر مهم از سوی متخصصین این حوزه اشاره کرد که به شرح زیر می‌باشند:

  • برایان دین: Brian Dean یکی از متخصصین سئو است که همه ما او را با وب سایت بکلینکو می‌شناسیم. این فرد در رابطه با اهمیت سئو به 4 مورد مهم اشاره می‌کند که عبارتند از:‌ هدایت ترافیک هدفمند به سایت،‌ ایجاد اعتماد و اعتبار،‌ افزایش آگاهی از برند و جلوتر رفتن از رقبا.
  • نیل پاتل:‌ یکی دیگر از متخصصین سئو و دیجیتال مارکتینگ،‌ Neil Patel نام دارد که ایشان در مورد اهمیت سئو می‌گوید:‌ سئو منجر به جستجوی ارگانیک می‌شود و می‌تواند در اعتبار و اعتماد به کسب و کار کمک کند. سئو نرخ تبدیل را بالاتر برده و مزایای بلند مدتی دارد.
  • جان مولر:‌ این فرد، تحلیلگر و متخصص سئو گوگل است که در رابطه با اهمیت سئو برای کسب و کارها چنین می‌گوید: سئو به پیدا کردن مشتریان بالقوه برای کسب‌ و ‌کارها کمک می‌کند. سئو تجربه کاربری را بهبود داده و آنها را جلوتر از رقبایشان نگه می‌دارد. به طور کلی، از نظر جان مولر آموزش سئو و سرمایه گذاری بر آن به خصوص برای کسب‌ و کارها،‌ احتمال موفقیت آنلاین آنها را بیشتر کرده و به همین خاطر باید سئو بخش جدایی ناپذیر از استراتژی بازاریابی باشد.

سئو چیست؟ مقدمه‌ای برای پیشرفت

سئو، یک منبع درآمد آینده است.

با آموزش سئو شما می توانید با توجه به شرایطی که کرونا ایجاد کرد، به راحتی به درآمد برسید. زیرا با ورود ویروس کرونا، مسیر رشد دنیای دیجیتال چندین برابر شد و اکثر کسب و کارها به این نکته پی برده اند که باید دیگر آنلاین شوند.

حال فقط داشتن یک سایت کافی نیست، کسی که درآمد بیشتری می خواهد و دوست دارد سهم بازار خودش را بگیرید، بهترین گزینه سئو سایت می باشد.

شما می توانید با یادگرفتن سئو به راحتی، هر سایتی را به صفحه اول گوگل رسانده و به آن کسب و کار کمک کنید تا درآمد خود را چندین برابر افزایش دهند.

آیا همه سایت ها و کسب و کارها نیاز به آموزش سئو دارند؟

افزایش فروش و افزایش مشتری مهم‌ترین مسائلی هستند که صاحبان کسب و کار‌ها همواره به آن توجه دارند. آموزش سئو می‌‌تواند مهم‌ترین گام برای این امر باشد. با مثالی این موضوع را شفاف تر توضیح می‌دهیم.

فرض کنید دو فروشگاه، محصولی مشابه را به فروش می‌رسانند، به نظر شما کاربر یا مشتری کدام فروشگاه را برای خرید انتخاب می‌کند؟ بدون شک سایتی که رتبه‌ی بهتری در سرچ گوگل داشته باشد، اعتبار و ارزش بیشتری از دید مشتری دارد.

از این رو با آموزش سئو مقدماتی تا پیشرفته علاوه بر جذب مشتری اعتبار و ارزش کسب و کارتان نیز افزایش می‌‌یابد و افراد نیز اعتماد بیشتری به سایت شما دارند.

این که همه‌ی سایت‌ها و کسب وکار‌های اینترنتی به سئو نیاز دارند یک موضوع کاملا بدیهی و مشخص است.

شاید سوال بهتر این باشد که آیا صاحبان کسب وکار‌ها باید به صورت خود آموز سئو را یاد بگیرند و یا بهتر است که این مهم را به سئو کار‌ها بسپارند؟

برای جواب به این سوال باید گفت که هیچ کسی به اندازه خودتان دلسوز سایت و کسب و کارتان نیست و از این رو بهتر است که دست به کار شوید و خود با گذراندن دوره جامع آموزش سئو، بهترین استراتژی را برای موفقیت و پیشرفت سایت و کسب وکارتان بچینید.

اصول اولیه سئو سایت که باید حتما آن را بدانید کدامند؟

برای کار کردن در حوزه سئو،‌ ابتدا لازم است با مفهوم آشنا شوید که در این مقاله توضیحات آن داده شده است. پس از درک ساختار این موضوع که در ادامه به آن نیز اشاره می‌کنیم، لازم است نسبت به آموزش سئو و اصول آن بپردازید تا بتوانید یک درک درست از این کار داشته باشید. در این خصوص می‌توان به چند مورد زیر اشاره کرد که عبارتند از:‌

  • هدف سئو: مجموعه تمام اقداماتی که در این راستا انجام می‌شوند با اهدافی همچون بهینه سازی لینک بیلدینگ داخلی،‌ افزایش نرخ تبدیل،‌ افزایش مدت زمان بازدید سایت و تعداد کاربران آن،‌ کاهش نرخ فرار کاربر،‌ بهینه سازی تجربه کاربری و قوی‌تر کردن نام و قدرت برند و غیره صورت می‌گیرند.
  • تجربه کاربری: همانطور که در بخش قبل هم اشاره کردیم،‌ هدف کلی گوگل از سئو، بهبود تجربه کاربری کاربران از جستجو در این پلتفرم است. منظور از این پارامتر، فراهم کردن یک بستر مناسب به گونه‌ای است که کاربر را از رسیدن به هدف خود در سایت گمراه نکند. این کار با ساده‌تر کردن navigation سایت،‌ ایجاد فیلد جستجو و بهینه سازی سرعت و غیره انجام می‌شود.
  • نرخ تبدیل یا Conversion Rate: مفهوم دیگری که باید در جریان آموزش سئو به اصول آن پایبند و متعهد باشید، نرخ تبدیل است. بدین معنا که بتوانید با به کارگیری تمام عناصر،‌ از طراحی پوسترها و حتی لحن محتوا گرفته تا قراردادن باتن‌های CTA،‌ مخاطب را به سایت جذب کنید.

از سوی دیگر، یکی دیگر از اصول بهینه سازی و آموزش سئو سایت، آشنایی با اجزای سایت است. شما می‌توانید برای آشنایی با بخش مهمی از سکشن‌های سایت که در طراحی و راه اندازی این پلتفرم‌ها باید درنظر گرفته شوند،‌ در مقالات مجموعه SEOEDU مشاهده کنید. از جمله می‌توان به موضوعات ،‌ و غیره اشاره کرد.

مهم‌ترین بخش‌های سئو

در رابطه با مفاهیم مهم در سئو که باید بدانید،‌ همچنین می‌توان به 3 اصل مهم دیگر نیز اشاره کرد که شما می‌توانید توضیحات تکمیلی آنها را در دوره آموزش سئو و ادامه این مقاله مشاهده کنید.

  • کیورد ریسرچ
  • لینکسازی
  • بازاریابی محتوایی

مهم ترین الگوریتم های گوگل

هنگامی که در گوگل به دنبال موضوعی هستید، مرتبط ‌ترین مقالات با توجه به سرچ شما در نتایج گوگل نماش داده می‌شوند. برای نمایش بهترین و مرتبط‌ ترین نتایج، گوگل دست به کار شده و الگوریتم‌های مختلفی را برای این موضوع روی کارآورده است.

این الگوریتم ‌ها به طور پیوسته در حال آپدیت شدن هستند و تغییرات مختلفی در آن‌ ها اتفاق می‌افتد تا کاربر در سریع‌ترین زمان ممکن بتواند به موضوع دلخواهش برسد. الگوریتم ها جایگاه و رتبه سایت شما را در نتایج گوگل مشخص می کنند.

از این رو با یادگیری آموزش سئو 0 تا 100 قادر خواهید بود با استفاده از تکنیک های مختلف نظر الگوریتم های گوگل را به خود جلب کنید و به رتبه و جایگاه خوبی در سرچ ها برسید.

اگر محتوا‌ های سایت نظیر عکس، مقالات، ویدیو ‌ها و… از سایر سایت ‌ها کپی شده باشد، الگوریتم پاندا این اطلاعات را به موتور ‌های جستوجو گوگل اطلاع می ‌دهد. گوگل نیز برای آن که از رتبه گرفتن سایت‌ هایی که همواره مطالب خود را از جاهای دیگر کپی می‌کنند، جلوگیری کند، آن‌‌ها را هیچگاه در نتایج اولیه خود نشان نمی ‌دهد.

الگوریتم پاندا از سال 2011 برای جلوگیری از کپی برداری روی کار آمده و از آن زمان بازار کار تولید انواع محتوا و بازاریابی محتوا بسیار داغ شده است. از این رو برای آن که به جایگاه مطلوبی در نتایج گوگل برسید به هیچ عنوان متن، عکس و هیچ چیز دیگری را از سایت های دیگر کپی نکنید.

منظور از بازاریابی محتوا،‌ توسعه و توزیع محتوا در بخش‌های مختلف اعم از بلاگ،‌ پست‌های رسانه اجتماعی،‌ صفحات محصول و غیره است. این کار به گونه‌ای انجام می‌شود که موضوعات در سایت شما پیوستگی و ارتباط داشته و در نهایت منجر به ایجاد روابط قوی‌تر با مشتریان و کاربران شما شود.

الگوریتم پنگوئن (Penguin)

الگوریتم پنگوئن از دیگر الگوریتم های مهم گوگل است که از آوریل 2012 به عنوان یکی از الگوریتم های گوگل معرفی شده است. این الگوریتم تمام تمرکزش بر روی لینک های سایت و بک لینک های آن است.

اگر با بک لینک آشنایی ندارید در ادامه آن را به طور کامل شرح می دهیم. گوگل اهمیت بسیار بالایی برای بک لینک های قدرتمند قائل است و اگر از بک لینک های خوب استفاده کنید، احتمال افزایش رتبه شما در نتایج گوگل بسیار افزایش می یابد.

در کنار بک لینگ های خوب، بک لینک های مخرب نیز وجود دارد، که می تواند تاثیر منفی در رتبه و جایگاه سایت داشته باشد که در آموزش سئو مقدماتی تا پیشرفته با آن نیز آشنا می شوید.

الگوریتم برت (Bert)

شما هنگامی که می خواهید موضوعی را در گوگل سرچ کنید از زبان رسمی استفاده می کنید و یا از زبان محاوره؟ ما در زندگی روزمره تمام مکالماتمان به صورت محاوره است و از این رو گوگل نیز الگوریتم برت را به وجود آورده تا بتواند راحت تر با انسان ها ارتباط برقرار کند.

از این رو این الگوریتم سبب می شود تا گوگل زبان انسان را راحت تر درک کند و دقت بیشتری در تحلیل کوئری کاربران داشته باشد. به همین دلیل گوگل با استفاده از الگوریتم برت نتایج دقیقی را به شما نمایش می دهد. توجه به این الگوریتم یکی دیگر از مواردی است که باید در آموزش سئو 0 تا صد با آن آشنا شوید.

الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird)

قبل از روی کار آمدن الگوریتم مرغ مگس خوار معمولا سایت‌ هایی در نتایج گوگل رتبه خوبی داشتند که از کلمات کلیدی بیشتری استفاده می کردند.

این موضوع کیفیت مقالات منتشر شده روی سایت ها را تا حد بسیار زیادی کاهش می داد و کاربر به سختی می توانست مقاله باکیفیتی را پیدا کند و همچنین سایت هایی که به کیفیت محتواهای خود اهمیت می دادند هیچ گاه نتایج خوبی را در گوگل به دست نمی آوردند.

مرغ مگس خوار روی کار آمد تا شرایط را کاملا بر عکس کند. حال سایت هایی که از تعداد کلمات کلیدی زیادی استفاده می کنند، از طرف گوگل جریمه می شوند و رتبه آن ها کاهش می یابد. در مقابل سایت هایی که از کیفیت مقالات خوبی برخوردارند به جایگاه مناسبی در سرچ گوگل می رسند.

از این رو می توان گفت که امروزه تولید محتوا و سئو برای افزایش رتبه سایت بسیارلازم و ضروری هستند. در ادامه آموزش سئو مقدتاتی تا پیشرفته توضیحاتی را برای انتشار یک محتوا باکیفیت و سئو شده بر اساس الگوریتم های گوگل را بیان می کنیم.

الگوریتم کبوتر (Pigeon)

توجه به کلمات کلیدی و تولید محتوا کاملا سئو شده از زمانی که الگوریتم کبوتر پای خود را در دنیای الگوریتم های گوگل گذاشت رواج پیدا کرد. این الگوریتم زمانی که کاربر کلمه ای را سرچ می کند در سایت شما به دنبال کلمات کلیدی مرتبط با آن موضوع می‌ گردد و در صورت وجود چنین کلمه ای آن را به گوگل اطلاع می دهد.

گوگل نیز به دلیل وجود کلمات کلیدی مهم و پرکاربرد در سایتان، رتبه شما را در نتایج خود بالاتر می برد.

این الگوریتم ساختار کلیه‌ی سایت هایی که در زمینه‌ی تجارت الکترونیک فعالیت دارند را مورد بررسی قرار می ‌دهد و آن‌هایی که کیفیت پایینی داشته و سایت بی ارزشی محسوب می ‌شوند را از نتایج گوگل حذف می ‌کند.

دلیل این موضوع جلوگیری از سو استفاده و کلاه برداری برخی از سایت ‌ها بوده است. از این رو باید به نکاتی پس از گذراندن دوره جامع آموزش سئو توجه کنید که هیچگاه به دام این الگوریتم بی رحم نیوفتید. از جمله این نکات می‌توان به دارای بودن سایتتان از نماد الکترونیک اشاره کرد.

توجه به تجربه کاربری و رابط کاربری از دیگر موارد مهم از دید الگوریتم گوره خر است. به طور کلی بهترین کاری که باید برای مقابله با این الگوریتم انجام دهید، راضی نگه داشتن مشتری است، هر چه مشتریان راضی ‌تر باشند، الگوریتم گوره خر نیز از شما راضی‌تر است!

در سال‌های نه چندان دور همه‌ی ما برای تماشای سایت‌ها به سراغ لپ تاپ و کامپیوتر‌های خود می‌رفتیم و احتمال آن که سایتی را با گوشی باز کنیم بسیار کم بود؛ اما رفته رفته با افزایش تکنولوژی و روی کار آمدن گوشی‌هایی که امکاناتش حتی از یک لپ تاپ‌ هم بیشتر بود، استفاده از گوشی همراه روز به روز افزایش یافت.

به طور کلی رسپانسیو بودن سایت ها یکی از مهم ترین عواملی است که باید تمام سئوکار ها با آن آشنا باشند و با طراحان سایت برای طراحی رسپانسیو ارتباط برقرار کنند.

چگونه شماره یک در صفحه نتایج گوگل باشیم؟

برای اینکه شما بتوانید جزو شماره یک در صفحه نتایج گوگل باشید باید سه مرحله را به صورت هدفمند و کاملا حرفه ای انجام دهید و آن ها را مو به مو اجرا کنید.

  1. technical seo
  2. on page seo
  3. off page seo

در ادامه این صفحه به توضیح کامل درمورد هر سه مورد توضیح خواهیم داد.

سئو تکنیکال چیست و شامل چه مواردی می شود؟

به کلیه اقدامتی گفته می شود که به منظور راحت تر شدن اسکرول موتورهای جستجو و خزنده ها در سایت انجام می گردد. این بخش بیشتر در ارتباط با دولوپر ها و کدنویسان سایت می باشد که باید آن ها را رعایت کنند. البته هر سئوکار باید اطلاعات لازم را در مورد هر بخش داشته باشد تا بتواند در ارتباط با تیم برنامه نویس سایت باشد و با مسئله به مشکل نخورد. هدف از انجام چنین کاری کمک به نحوه صحیح درک سایت توسط ربات‌های موتور جستجو،‌ رفع مشکلات خزش و ایندکس (و رتبه گیری) سایت می‌باشد. این بخش از آموزش سئو نیاز به دانش تخصصی‌ و حتی برنامه نویسی دارد. در ادامه در مورد بحث خواهیم گفت.

سئو تکنیکال و مزایای آن

بسیاری از سایت‌ها با آن که تمام نکات لازم برای تولید محتوا و لینک سازی را رعایت کرده‌اند، اما باز هم مورد لطف و عنایت گوگل قرار نگرفته و رتبه خوبی در بین رقبا ندارند. یکی از مهم‌ترین عواملی که در این مواقع باید آن را تحلیل و بررسی کنید، سئو تکنیکال است.

به طور کلی می‌توان گفت که در سئو تکنیکال پایه‌‌ای را برای نتیجه گرفتن از سئو داخلی و خارجی می‌سازیم. سئو تکنیکال با مسائل فنی سایت، کدهای برنامه نویسی، ربات‌ها و به طور کلی با مسائل مرتبط با موتور جستجو سروکار دارد.

امروزه سرعت‌ سایت‌ یکی از مهم‌ ترین فاکتور ‌ها برای رتبه گرفتن از گوگل است، که برای افزایش آن بیش از پیش باید به رعایت قوانین و استانداردهای سئو تکنیکال نیاز داریم. از این رو در دوره آموزش سئو 0 تا 100 با این موضوعات آشنا می‌شوید.

افزایش سرعت سایت

سرعت وب سایت در حال حاضر اگر مهم‌ترین موضوع در زمینه‌ی سئو نباشد قطعا جزو مهم‌ترین موارد قرار می‌گیرد.

سایت آمازون اعلام کرده که هر 100 میلی ثانیه تاخیر در لود شدن سایت، سبب کاهش فروش یک درصدی این فروشگاه می‌شود. حتما برای شما هم بارها پیش آمده که برای خواندن مطلبی تب‌های مختلفی را در مرورگر باز کردید و محتوا سایتی را خوانده‌اید که سریع‌تر لود شده است.

از این رو سرعت کم سایت نه تنها رتبه شما را در گوگل متزلزل می‌کند بلکه می‌تواند کاربران شما را نیز کاهش دهد.

بهینه سازی کدهای سایت

کدهای سایت یکی از مهم ترین مسائل برای افزایش سرعت سایت ها هستند. موتور جستجو گوگل سایت شما را با کدهایی که در آن نوشته اید، مورد ارزیابی قرار می دهد و اگر این کد ها نامنظم و بی کیفیت باشند، قطعا با مشکلات مختلفی روبه رو خواهید شد که از جمله مهم ترین آن ها از چشم گوگل افتادن است.

علاوه بر این موضوع اگر کدهای موجود در سایت زیاد باشند، طبیعی است که خزنده های گوگل زمان بیشتری را باید برای خواندن آن ها صرف کنند و از این رو احتمال کاهش سرعت سایت وجود دارد و به طبع آن رتبه سایت نیز در گوگل بسیار کاهش می یابد.

اما اگر برنامه نویسی سایت را بلد نیستید و سایت شما وردپرسی است می توانید با استفاده از افزونه های مختلف کد های سایت خود را بهینه کرده و سئو آن را ارتقا دهید.

به طور کلی مبحث بهینه سازی کدها یکی از مهم ترین مباحث در آموزش سئو 0 تا 100 است.

استفاده از کش یا Gzip

قطعا شما هم تا به حال فایل هایی را به صورت zip درآورده اید تا حجم آن‌ ها کم شود و بتوانید این فایل ها را با سرعت بیشتری برای دیگران ارسال کنید.

این کار را می توان برای کاهش حجم صفحات سایت ها با استفاده از Gzip نیز انجام داد. به طور کلی هنگامی که کاربر سایت شما را باز می کند، درخواست دریافت اطلاعات به سرور ارسال می شود و بعد از آن که سرور درخواست را دریافت کرد، فایل ‌های سایت شروع به لود شدن می کنند، حال اگر این اطلاعات را با Gzip کاهش داده باشید، صفحه برای کاربر سریع تر لود می شود.

فشرده سازی فایل های CSS و JS

برای افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت یکی از مهم ترین کارهایی که باید در سئو انجام دهیم، فشرده سازی فایل های css و js است. معمولا سایت‌ها دارای تعداد زیادی از فایل های css و جاوا اسکریپت هستند که این موضوع سبب دیر لود شدن صفحه مورد نظر می شود.

از این رو برای آن که بتوان سرعت لود صفحه را افزایش داد، باید این فایل ها را کاملا فشرده و تبدیل به یک فایل css و یک فایل js کرد. این امر یکی از مهم ترین کار هایی که برای افزایش سرعت سایت در آموزش سئو 0 ت 100 با آن آشنا می شوید.

بهینه سازی فایل Robots.txt

از این رو برای آن که بتوان اطلاعات مهم تر را در اختیار آن ها قرار داد بهتر است که خود به خزنده ها اعلام کنیم که کدام مطالب سایت ما را ببیند.

با این روش مطالب مهم ما با سرعت بیشتری در نتایج سرچ گوگل قرار می گیرد. برای مشخص کردن مسیر حرکت خزنده های گوگل باید از فایل Robots.txt استفاده کنیم.

بسیاری از سایت‌ها پس از انتشار مطالب با این مشکل روبه‌رواند که محتوا آن‌ها در صفحات گوگل قرار نمی‌‌گیرد و یا به عبارتی INDEX نمی‌شوند. از این رو مدت‌ ها طول می ‌کشد تا محتوا شما در نتایج سرچ گوگل برای کاربران نمایش داده شود.

اما اگر نقشه سایت داشته باشید، موتور جستجو گوگل راحت تر با سایت ارتباط برقرار می کند و راحت تر محتوا های سایت مورد ارزیابی و تحلیل قرار می دهد. توجه به ساخت نقشه یکی از مهم ترین مفاهیمی است که در دوره جامع آموزش سئو باید به آن پرداخته شود.

طراحی صفحات با توجه به استاندارهای داده های ساختار یافته تاثیر زیادی در افزایش رتبه سایت دارد و می‌ توان آن را یکی از مهم ترین فاکتور های سئو معرفی کرد.

واکنشگرا بودن سایت (Responsive)

واکنش‌گرا بودن سایت یعنی این که سایت برای تمامی دستگاه‌های موجود نظیر لپ تاپ، تبلت، گوشی همراه و… طراحی شده، تا کاربر برای بازدید از سایت محدودیتی نداشته باشد.

در سال‌های اخیر بیشتر افراد سایت‌ها را با گوشی همراه خود دنبال می‌کنند و به نوعی کاربران موبایلی از کاربرانی که با لپ تاپ و کامپیوتر سایت‌ها را باز می‌کنند، بسیار بیشتر شده است.

از این رو بهتر است که به طراحی رابط کاربری برای گوشی همراه بیش از پیش اهمیت داد، تا کاربر زمان بیشتری را در سایت بماند و از این طریق بتوان رتبه‌ی سایت را در گوگل افزایش داد.

این که شما بهترین و جذاب‌ترین مطالب را در سایت انتشار دهید، بدون آن که حتی یک نفر هم آن را نبیند، چه حسی را به شما منتقل می کند؟ ناامیدی و خستگی از کار بیهوده تنها دستاورد شما از انتشار مطالب بی بازدید است.

سئو داخلی آن چیزی است که شما را از ناامیدی خارج می‌کند و پس از مدتی با افزایش بازدید شما را به وجد می‌آورد. هر کاری که در داخل سایت برای جذب مخاطب انجام می‌دهید، مرتبط با سئو داخلی می‌شود. گذاشتن پست‌های جالب و جذاب، لینک ‌های مختلفی که صفحات سایت را به هم وصل می‌کند و… از جمله کار هایی است که می توان برای سئو داخلی انجام داد. به طور کلی هر چقدر آموزش سئو داخلی را بهتر یاد بگیرید، خزنده های گوگل بیشتر شما را می بینند و توجه بیشتری به شما دارند. چه چیزی بهتر از این؟

عنوان صفحه در سئو داخلی اهمیت بسیار بالایی دارد همچنین یک عنوان خوب و متناسب با کسب و کارتان، در جذب مخاطب نیز تاثیر گذار است.

توصیه می شود که کلمه کلیدی اصلی خود را در عنوان صفحه قرار دهید، چرا که کاربر پس از سرچ کردن عبارتی در گوگل، با متن آبی رنگی که بولد شده روبه رو می شود؛ این متن آبی رنگ همان عنوان صفحه ی شما است.

ترفندهای مختلفی برای جذاب کردن عنوان وجود دارد، نظیر استفاده از اعداد، قرار دادن کلمه کلیدی در ابتدای عنوان و… . به طور کلی برای این موضوع راهکار های زیادی وجود دارد که در آموزشات دیگری seoedu به آن‌ ها اشاره می کنیم.

هنگامی که مطالبی را در گوگل سرچ می کنید در زیر عنوان که با رنگ آبی و بولد شده نمایش داده می‌ شود، دیسکریپشن و توضیحات متا قرار می گیرد.

حتما برای شما پیش آمده است که قبل از ورود به سایت برای به دست آوردن خلاصه ای از مطالب آن، توضصیحات متا را خوانده باشید. هر چه این توضیحات واضح تر باشد و موضوع کلی صفحه را به خوبی به شما برساند، احتمال آن که صفحه را باز کنید نیز افزایش پیدا می کند.

با نوشتن متا خوب و جذاب نرخ کلیک سایت روز به روز بیشتر و بهتر می شود. از این رو یکی از مباحث مهم در آموزش سئو 0 تا 100 توجه به توضیحات متا است.

انواع لینک در سئو و نحوه لینکسازی آنها

همانطور که در بخش قبل گفتیم،‌ لینکسازی یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در آموزش سئو است که باید برای بهینه سازی سئو سایت انجام دهید. برای آنکه کمی به آموزش گام به گام لینک‌بیلدینگ بپردازیم،‌ ابتدا می‌بایست با انواع آن آشنا شوید که در این خصوص می‌توان گفت:

  • لینک فالو: لینک‌هایی هستند که علاوه بر انتقال کاربر از صفحه مبدا به مقصد، اعتبار سئو صفحه مبدا را نیز به صفحه مقصد منتقل می کنند.
  • لینک نوفالو: لینک‌هایی هستند که تنها کاربران را به صفحه مقصد انتقال می‌دهند.
  • لینک شکسته: لینک‌هایی هستند که با کلیک بر روی آنها، به صفحه 404 هدایت می‌شوید. بدین معنا که صفحات مقصد آنها حذف شده و یا آدرس آن تغییر یافته‌ است.

از لینک‌های فالو در لینکسازی داخلی و لینک به صفحات مورد تایید استفاده کنید. از لینک‌های نوفالو برای لینک دادن به صفحات خارج از سایت استفاده نموده و در نهایت لینک‌های شکسته را شناسایی و آنها را اصلاح کنید.

آدرس صفحات و یو آر ال ها (URL)

برخی از سایت برای آدرس صفحات خود نام های عجیب و غریبی انتخاب می کنند که حتی گاها خودشان هم یادشان می رود! اما در مقابل سایت هایی داریم که با خواندن URL آن‌ها به راحتی می توانیم محتوا صفحه اش را حدس بزنیم و از طرفی این url بهتر و راحت تر در ذهنمان باقی می ماند.

نحوه پیکربندی URLهای سایت

هرچند URLها تاثیر مهمی در سئو ندارند، با این حال در آموزش سئو، یکسری نکات مهم برای این بخش وجود دارد که مربوط به پیکربندی آنها می‌باشد. در این خصوص می‌توان گفت:

  • سعی کنید URLها خوانا بوده و خلاصه باشند.
  • ترتیب و نوع نامگذاری را به صورت سازماندهی شده برای دسته‌ها و محصولات انجام دهید.
  • سعی کنید از حروف کوچک استفاده کنید.
  • از آندرلاین استفاده نکنید و خط فاصله “-” را قرار دهید.
  • سعی کنید کلمات کلیدی را در آنها بگنجانید.
  • URLهای سایت خود را به صورت متعارف تعیین کنید. این کار از سردرگم کردن کاربران جلوگیری می‌کند.

برای پیکربندی صحیح URLها در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، از بخش “تنظیمات” به بخش “پیوندهای یکتا” رفته و ترتیب URLها و مقدار آن را برای پست تایپ‌های مختلف تعیین کنید. کانفیگ آدرس پست تایپ‌های سایت، یک بخش مهم در منتورینگ سئو است که باید توسط متخصص SEO آموزش داده ‌شود.

بهینه‌سازی لینک‌های داخلی سایت: اهمیت + نحوه انجام آن

به طور خلاصه در مورد آموزش سئو در بهینه سازی لینک‌های داخلی می‌توان گفت:

  • استفاده از انکرتکست‌ مناسب برای لینک دادن به صفحات.
  • استفاده از کلماتی در لینکسازی به صفحه هدف که می‌خواهید گوگل با آن کلمه، آن صفحه را بالا بیاورد.
  • رفع بروکن لینک‌ها.
  • پیوند دادن مقالات و صفحات مختلف به یکدیگر به جای لینک کردن همه آنها به یک صفحه (صفحه اصلی).
  • عدم لینک سازی به صفحات “تماس با ما” و “درباره ما” که در صفحه اصلی در نوار پیمایش قرار گرفته‌اند به جز در مواقع ضروری. این کار یک اشتباه برای ایجاد CTA توسط بازاریابان است.
  • حذف یا تغییر انکرتکست‌های یکسان برای لینک‌سازی به یک صفحه.
  • حذف لینک‌های 2 یا بیشتر که همه آنها به یک صفحه لینک شده‌ و در یک صفحه چندبار تکرار شده اند.

اهمیت بهینه کردن لینکهای داخلی به علت افزایش خزش سایت و صفحات بیشتر، انتقال اعتبار بین صفحات مهم، جلوگیری از تجربه تلخ صفحات 404 برای کاربران و درک رابطه بین صفحات مختلف توسط گوگل می‌باشد.

یکی از روش‌های دیگر برای سئو لینکسازی، استفاده از موضوعات مناسب برای محتواهای مناسب ساخت بک‌لینک است. این موضوعات باید به گونه‌ای در استراتژی تولید محتوا انتخاب شوند که شما بتوانید با کمک آن،‌ برای لینکسازی صفحات مهم سایت خود و پیج‌هایی که یتیم هستند (لینکسازی برای آنها انجام نشده است) اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را مطالعه بفرمایید.

تعریف استراتژی تولید محتوا و اهمیت آن برای سئو

آموزش تولید محتوا در سئو یک بخش بسیار مهم است که بخش‌های گوناگونی دارد. از ساخت استراتژی و تحقیق کلمات کلیدی گرفته تا نگارش، برطرف کردن غلط‌های املایی، رعایت سئو،‌ لینکسازی داخلی و غنی سازی محتوا. همه این موارد در آموزش سئو مستر SEOEDU توضیح داده شده‌اند. ابتدا اجازه دهید تا تعریفی از استراتژی سئو را برای شما ارائه کنیم که اهمیت بسیار زیادی دارد.

استراتژی محتوا پلنی است که از تولید محتوا در همه انواع ان یعنی متنی، صوتی و بصری برای رسیدن به اهداف تجاری، افزایش نرخ تبدیل و فروش استفاده می‌کند. به نحوی که خواننده را در نهایت به ته قیف یا خرید می‌رساند. فرقی نمی‌کند برای اقدام می‌کنید و یا فارسی. در تولید محتوا، اصول استراتژی یکسان بوده و شما مراحل یکسانی را برای آن طی می‌کنید که در این بخش به آن اشاره شد.

مراحل تولید محتوای سئو شده چیست؟

در آموزش سئو سرفصلی جداگانه برای سئو محتوا درنظر گرفته شده است که مطالب کامل‌تر در آنجا بیان می‌شوند. به طور خلاصه راجع به مراحل تولید محتوا سئو شده می‌توان گفت:

  • کیورد ریسرچ.
  • تعیین عنوان و هدینگ‌های بهینه از نظر جذب بازدید.
  • گنجاندن کلمات کلیدی در هدینگ‌ها.
  • تحقیق و بررسی و نگارش محتوا.
  • طراحی تصویر و نوشتن محتوا برای آلت تصویر.
  • استفاده از اسکیما‌ها برای غنی سازی محتوا و رتبه دادن به آن.

شما کاربران می‌توانید برای تولید محتواهای مهم خود و رعایت سئو صددرصدی در آنها، اقدام به از مجموعه SEOEDU نمایید. این مجموعه با بهره‌مندی از یک تیم آموزش دیده با بحث سئو محتوا، قادر است تمام ی سایت شما را تکمیل کرده و انجام دهد.

ما برای شما کاربران در وب سایت SEOEDU‌ دوره‌هایی را جهت یادگیری سئو محتوا درنظر گرفته‌ایم که شامل و آموزش تولید محتوا و سئو محتوا می‌باشند.

استفاده از هدینگ و سرتیتر ها دو مزیت بزرگ را برای محتوای سایت دارد. اول آن که به وسیله ی هندینگ ها می توان اهمیت بخش های مختلف محتوا را به موتور جست و جو فهماند.

دومین مزیتی که استفاده از هدینگ ها به دنبال دارد را می توان ایجاد یک ساختار منسجم و منظم برای مطالب پست ها دانست.

اگر در محتوا از تگ های هدینگ به صورت استاندارد استفاده کنیم، کاربر راحت تر با متن ارتباط برقرار می کند.

این نوع تگ ها برای عنوان و تیتر های موجود در صفحه کاربرد دارد. تگ های هدینگ به 6 دسته تقسیم بندی می شوند که به ترتیب عبارت انداز:

هر تیتری که درصفحه سایت وجود دارد یکی از این 6 مورد را شامل می شود.

H1 برای مهم ترین و بااهمیت ترین موضوعات صفحه به کار می رود و از این رو بیشتر از آن برای عنوان صفحه استفاده می کنیم. به طور کلی H1 برای با اهمیت ترین موضوعات و تگ H6 برای کم اهمیت ترین تیترها کاربرد دارد.

به عنوان مثال معمولا قسمت نتیجه گیری مطالب بین تگ های H4 تا H6 قرار می گیرد.

کلمات کلیدی و کوئری ها (Query)

اگر شما تمام کارهای مربوط به سئو داخلی را انجام دهید ولی برای محتواهای سایت کلمه کلیدی مشخص نکنید، باید گفت که تقریبا هیچکاری نکرده اید! کلمه کلیدی یکی از مهم ترین و پایه‌ای ترین مباحث در آموزش سئو مقدماتی تا پیشرفته است که باید به آن بیش از هر چیز دیگر توجه داشته باشید.

شما با توجه به محتوای سایت خود باید با استفاده از ابزارهای گوناگون، متوجه شوید که کاربر شما، بیشتر چه کلماتی را در گوگل سرچ می کند.

بیشترین کلمات یا عباراتی که کاربران در گوگل سرچ می کنند، مشخص کننده کلمات کلیدی سایت هستند.

شما پس از آن که لیست کلمات کلیدی را به دست آورید، با توجه به نیاز کاربر شروع به تولید محتوا می کنید و افراد را به مرور زمان برای خواندن این مقالات به سایت خود می کشانید.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و مطالب درمورد سئو مربوط به محتوا سایت به مقاله مراجعه کنید. در این محتوا به طور اختصاصی به موضوع سئو محتوا پرداخته شده است.

منظور از تحقیق کلمات کلیدی چیست؟

کیورد ریسرچ یکی از اصول و مفاهیم مهم در آموزش سئو است که می‌توان آن را بدین معنا توصیف کرد:‌ فرآیندی است که می‌توانید از طریق آن، عبارات پرطرفدار را در جستجوی کاربران از طریق موتورهای جستجو بفهمید. استفاده از این عبارات به صورت هدفمند و استراتژیک در سئو سایت، منجر می‌شود تا محتوای شما در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) در رتبه‌های بالاتری ظاهر شود. تحقیق کلمات کلیدی یک عمل اساسی در بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) است که معمولا قبل از چیدن استراتژی محتوا انجام می‌گردد.

مراحل گام به گام تحقیق کلمات کلیدی

  • ایجاد یک لیست از موضوعات مرتبط با زمینه کاری شما.
  • تعیین حوزه‌هایی که سایت شما در هر موضوع کار می‌کند.
  • تعیین کیورد یا نام موضوع در هر حوزه.
  • وارد کردن موارد بخش قبل در ابزارهای جستجو کیورد و جمع آوری کلمات کلیدی.
  • مرتب کردن کیوردها براساس میزان ارتباط، محبوبیت و تعداد سرچ در هر حوزه. همچنین شما می‌توانید کلمات کلیدی را به کیوردهای پولساز، اطلاعاتی،‌ مهم یا غیر مهم نیز تقسیم کنید.
  • حذف کیوردهای ناقص، غیر مرتبط و اشتباه یا تکراری.

برای کامل کردن این بخش از آموزش سئو، می‌توان به چند پیشنهاد دیگر نیز در روند یافتن کیورد اشاره کرد. از جمله می‌توان به یافتن کیوردگپ‌ها، یافتن کیوردهای سایت رقبا،‌ یافتن عبارات پرسشی مرتبط به حوزه کاری شما اشاره کرد.

کیورد تارگتینگ و عدم جمع آوری صحیح کلمات کلیدی مهم،‌ منجر به کند شدن زمان‌ یافتن کاربران و درآمدزایی سئو شده و حتی افزایش بانس ریت را در صفحاتی که به اشتباه تارگت شدند به همراه دارد. اگر قصد دارید صرفا به یادگیری این موضوع جدای از آموزش سئو بپردازید،‌ می‌توانید دوره را تهیه نمایید.

تکنیک های حرفه ای برای بهبود سئو داخلی

برای بهبود سئو داخلی سایت فقط توجه به چند نکته و انجام آن ها کارساز نیست. چرا که همه ی افراد برای بهبود سایت خود از این تکنیک ها قطعا استفاده می کنند. از این رو با انجام این موارد فقط از رقابت با سایر رقبا عقب نیوفتاده اید.

اما حال، زمان سبقت است. به طور کلی ترفند و تکنیک های مختلفی برای سئو داخلی و خارجی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان سئو خود را قوی تر کرد. اما این تکنیک ها بسیار گسترده هستند و به نوعی می توان گفت که انتهایی ندارند. بیشتر این نکات را باید به صورت تجربی و با آزمون و خطا به دست آورد.

اما برخی از این تکنیک ها قبلا امتحان خود را پس داده اند و می توانید از آن ها برای بهبود سئو سایت خود استفاده کنید.

کلمه کلیدی در ابتدای تایتل و عنوان

هنگامی که خزنده های گوگل وارد سایت می شوند، ابتدا به دنبال مهمترین بخش های سایت هستند. عنوان سایت و تیترهای دیگر آن از مهم ترین بخش های صفحه به حساب می آیند.

ازاین رو خزنده های گوگل ابتدا به دنبال آن ها می روند و اگر در ابتدای عنوان با کلمه کلیدی روبه رو شوند یک کوئن مثبت برای سایتان در نظر می گیرند.

همچنین وجود کلمه کلیدی در ابتدای عنوان برای کاربرانی که قصد دارند سریع تر به محتوا مورد نظر خود برسند نیز بسیار اهمیت دارد که این موضوع نرخ کلیک سایت را افزایش می دهد. به طور کلی استفاده از چه عنوانی یکی از مسائل پیچیده در آموزش سئو است که مقالات مفصلی راجع به آن در SEOEDU قرار داده ایم.

چگالی کلمات کلیدی

هنگامی که شما کلمه کلیدی را برای صفحه خود در نظر می گیرید، گوگل باید متوجه شود که آیا محتوا نوشته شده مرتبط با کلمه کلیدی است یا خیر.

گوگل برای فهمیدن این موضوع شروع به شمارش کلمات کلیدی در متن می کند و اگر این تعداد به اندازه استاندارد بود، تکرار می کنم به اندازه استاندارد بود، رتبه خوبی را برای آن در نظر می گیرد.

حال مقدار استاندارد یعنی چه؟ استفاده زیاد از کلمه کلیدی کیفیت محتوا را کاهش می دهد و گوگل نیز به این موضوع کاملا واقف است و به همین دلیل با استفاده زیاد از کلمات کلیدی نمی توانید گوگل را گول بزنید.

همچنین استفاده کم از کلمه کلیدی این حس را به گوگل منتقل می کند، که محتوا سایت، مرتبط با کلمه کلیدی نیست و برای آن نمره منفی در نظر می گیرد. از این رو کلمات کلیدی را به اندازه در محتوا استفاده کنید و در استفاده از آن‌ها خسیس یا ولخرج نباشید!لطفا!

کلمه کلیدی در URL

استفاده از کلمه کلیدی در URL یکی ازکارهایی است که برای بهبود سئو می توان از آن بهره گرفت.

این روش تاثیر خوبی بر روی سئو دارد و با استفاده از آن احتمال رسیدن به صفحه اول گوگل افزایش می یابد.

اما به طورکلی می توان گفت که تولید محتوا باکیفیت، اهمیت بیشتری از این موضوع دارد، اما اگر قادر به گذاشتن کلمه کلیدی در URL هستید، چرا که نه، این کار را حتما انجام دهید.

کلمات LSI و ساجست گوگل در هدینگ ها

همانطور که گفته شد استفاده مکرر از کلمات کلیدی، ارزش و کیفیت محتوا را پایین می آورد و این موضوع نه از دید کاربر خوب است و نه از دید گوگل. چگونه محتوای خود را پربارتر کنیم؟

کلمات lsi را به نوعی می توان مترادف کلمات کلیدی معنی کرد.

به جای این که مدام یک کلمه را در متن تکرار کنید می توانید از این کلمات بهره بگیرید.

به طور کلی وجود کلمات lsi ارزش محتوا را پیش گوگل بالا می برد و این موضوع سبب افزایش رتبه سایت می شود. به طور کلی در آموزش سئو ابزار های مختلفی برای پیدا کردن کلمات مترادف وجود دارد، اما بهترین ابزار را می توان پیشنهادات یا ساجست های گوگل معرفی کرد.

برای پیدا کردن کلمات lsi می توانید کلمه کلیدی اصلی خود را در گوگل سرچ کنید. در پایین صفحه با 10 مورد از کلمات کلیدی مرتبط با صفحه روبه رو می شوید و با استفاده از آن ها می توانید محتوای خود را غنی و پربارتر کنید.

ما برای اینکه اعتبار و ارزش یک نفر را بسنجیم، توجه می کنیم که اطرافیانش راجب او چه چیز هایی می گویند و همچنین توجه می کنیم این فرد از نظر دور و اطرافیانش چجور آدمی است.

گوگل هم برای فهمیدن میزان اعتبار یک سایت شبیه به انسان ها عمل می کند. خزنده های گوگل می گردند که ببیند سایت های دیگر راجع به سایتتان چه چیز هایی می گویند و بر اساس آن رتبه شما را در صفحات گوگل بهتر یا بدتر می‌ کنند. حال ما در سئو خارجی چه می کنیم؟

تمام تلاش ما این است تا در سایت های دیگر با استفاده از راه مختلف سئو خارجی نظیر لینک سازی، کامنت گذاری و… ارزش و اعتبار بالایی برای سایت خود بسازیم. پس باید گفت در سئو خارجی،‌ هدف بهینه سازی سیگنال‌هایی است که خارج از وب سایت شما اتفاق می‌افتند. در این بخش از آموزش سئو به کارهایی از جمله ایجاد بک لینک و راه اندازی کمپین‌های رپورتاژ پرداخته می‌شود.

لینکسازی خارجی چیست؟

لینک سازی خارجی یا بک لینک، پیوندی است که ما در سایت‌هایی غیر از سایت خود قرار می‌دهیم تا اعتبار و ارزش خود را پیش گوگل افزایش دهیم. همچنین با لینک سازی خارجی می‌توان کاربران را از سایت‌های دیگر به سایت خودمان وارد کنیم و از این طریق مخاطبان خود را افزایش دهیم. به طور کلی به وسیله‌ی لینک سازی خارجی باید لینک صفحات سایت را تا حد امکان در سایت‌‌های مختلف قرار دهیم تا خزنده‌های گوگل راحت‌تر ما را پیدا کنند و بشناسند.

بنابراین لینک بیلدینگ به مفهوم متصل کردن صفحات مختلف از سایت‌ شما یا دیگر سایت ها است. این عمل باید به گونه‌ای انجام ‌شود که انتقال اعتبار به خوبی صورت گرفته و صفحات مبدا و هدف و انکرتکست‌ها به درستی انتخاب شوند.

بهترین زمان برای سئو خارجی و لینک سازی خارجی

آغاز سئو داخلی زمان شروعش مشخص است، شما هنگامی که کار طراحی سایت به پایان رسید، باید سئو داخلی را شروع کنید.

اما سئو خارجی استراتژی‌های متفاوتی دارد. به طور کلی برای آن که بتوانید از سئو خارجی مخاطبان و کاربران زیادی را پیدا کنید، باید در قدم اول سئو داخلی خود را به حد مطلوبی رسانده باشید و همچنین سایتتان دارای محتوا‌های غنی و پربار شده باشد.

البته برخی از افراد سئو خارجی را همزمان با سئو داخلی پیش می برند و این موضوع را روی نام برند و لینک سازی خارجی برای صفحه ی اصلی آغاز می کنند.

برای این مورد باید صفحه اصلی خوب و پرباری داشته باشید. اما به طور کلی معمولا در آموزش سئو مقدماتی تا پیشرفته توصیه می شود که لینک سازی خارجی را از ماه دوم آغاز کنید.

مزایای لینک سازی خارجی و نکات مهم آن

برای انجام سئو خارجی راه زیادی وجود دارد که هر کدام از آن‌ها دارای مزایا و معایب مختلفی هستند.

از این رو در آموزش سئو 0 تا100 باید با مزایا و معایب این روش‌ها آشنا شوید، تا کار‌های که به سایت آسیب می زند را انجام ندهید. به طور کلی با استفاده از مزایای سئو خارجی می‌توان رتبه و رنک خوبی از گوگل گرفت.

برای دستیابی به تمام مزایای سئو خارجی باید به نکات مختلفی توجه داشته باشد، که از جمله مهم‌ ترین آن ها را در زیر مشاهده می کنید.

  1. باید محتواهای سایت از نظر کیفیت و سئو تا حد امکان خوب و استاندارد باشد تا بتوان از طریق لینک دادن به این محتواها کاربران و خزنده های گوگل را جذب خود کرد.
  2. انتشار مقالات باکیفیت و استاندارد به سایت‌ های خبری پربازدید. به این روش رپرتاژ آگهی می‌ گویند.
  3. محتوا ها باید کاملا یونیک باشند و همچنین در نوشتن آن ها خلاقیت به خرج دهید تا کاربر جذب آن شود.
  4. استفاده درست و اصولی از شبکه های اجتماعی
  5. و…

فاکتورهای رتبه بندی گوگل برای سایت ها چیست؟

یکی از بهترین راهکارهایی که می‌توانید برای آموزش سئو و بهینه سازی سئو سایت خود به کار بگیرید، آشنایی با عواملی است که در رتبه گرفتن صفحات سایت شما از نظر گوگل درنظر گرفته می‌شوند. در این خصوص به 7 عامل تایید شده می‌پردازیم که عبارتند از:

  • بک لینک‌ها: در آموزش سئو بیشتر به اهمیت بک لینک‌ها خواهیم پرداخت. با توجه به گفته‌های آندری لیپاتسف،‌ یک استراتژیست ارشد کیفیت جستجو،‌ بک لینک‌ها به عنوان قوی‌ترین عوامل رتبه بندی گوگل شناخته می‌شوند. به این نکته توجه کنید همه لینک‌ها به یک اندازه تاثیر ندارند. در ادامه با ما باشید تا به بررسی انواع لینک‌ها بپردازیم.
  • جدید بودن مطالب: جستجوی برخی کلمات کلیدی از سوی کاربران نیاز به نتایج جدیدتر دارد. مانند جستجوی “جدیدترین بازی‌ها” و یا “بهترین موبایل‌ها در سال 2023”. در این حالت گوگل به نتایجی که بروزتر هستند،‌ بها داده و آنها را در رتبه‌های بالاتر نشان می‌دهد.
  • مرتبط بودن: مرتبط بودن محتوا از 2 جهت برای گوگل مهم است. اول مرتبط بودن با موضوعی که کاربر به جستجوی آن است. دوم مرتبط بودن کانسپت سئو با چیزی که کاربر به آن نیاز دارد. بدین معنا که کاربر برای کلمه “خرید موبایل”‌ به دنبال یک صفحه فروشگاهی است اما در کلمه‌ “موبایل چیست؟” به دنبال یک مقاله آموزشی می‌باشد.
  • رعایت پروتکل HTTPS: امنیت یک مسئله مهم برای گوگل و در آموزش سئو است تا بتواند از تجربه کاربری بهینه کاربران اطمینان حاصل کند و تجربه تلخی برای آنها ایجاد نکند. یک پارامتر بسیار مهم در این بخش،‌ داشتن گواهی TLS یا پروتکل http یا Hypertext Transfer Protocol برای سایت می‌باشد که از سال 2014 به عنوان فاکتوری در رتبه بندی صفحات توسط گوگل درنظر گرفته شده است.
  • سرعت صفحه: ارزیابی سرعت سایت و صفحه به عنوان یک عامل رتبه بندی در سایت و موبایل (به ترتیب از سال‌های 2010 و 2018) به حساب می‌آید. امروزه ارزیابی وضعیت این پارامترها از طریق Core Web Vitals انجام می‌شود.
  • موبایل فرندلی بودن:‌ بررسی سازگاری وب سایت‌ها با موبایل از سال 2015 شروع و کم کم از سال 2019 تبدیل به یک فاکتور مهم در رتبه بندی گوگل شد. در آموزش سئو محور طراحی سایت، به این بخش نیز پرداخته‌ایم که می‌توانید در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس آن را بیابید.
  • بینابینی بودن مطلب: یکی از فاکتورهایی که گوگل از طریق آن برای سنجش تجربه کاربری و رتبه‌بندی استفاده می‌کند، بینابینی بودن برخی محتواها مانند پاپ آپ‌های تبلیغاتی است. این مورد از سال 2017 به عنوان یک عامل منفی درنظر گرفته شده است. گوگل توصیه می‌کند به جای تبلیغات بینابینی،‌ از بنرها استفاده کرده و از سوی دیگر،‌ کاربر را گیج نکرده و او را به صفحه دیگری هدایت نکنید.

آموزش سئو: استفاده از شبکه های اجتماعی برای بهبود رتبه سایت

اگر از شبکه های اجتماعی خود استفاده می کنید شما می توانید به راحتی وبسایت خود را بهینه و بهبود ببخشید، فقط کافیست به نکاتی که در این ویدیو آموزش سئو رایگان به شما گفتم را رعایت کنید تا به بهترین شکل ممکن شاهد تغییر رتبه های وبسایت خود باشید.

6 روش عالی برای لینک سازی خارجی

  • رپورتاژ
  • بک لینک EDU
  • پست مهمان (Guest Post)
  • بک لینک کامنتی (Comment Backlink)
  • سوشیال بوک مارکینگ (Social Bookmarking)
  • بک لینک فرومی یا انجمن (Forum Backlink)

3 تکنیک حرفه ای برای لینک سازی خارجی

  • برند منشن
    • استفاده از انواع لینک
    • حفظ نسبت لینک های فالو و نوفالو

سرچ کنسول بهترین ابزار هر سئوکار

بسیاری از سایت های جهان بخش عظیمی از کاربران خود را از طریق صفحات گوگل جذب می کنند. این موضوع سبب شده تا سایت ها برای موفقیت و پیشرفت خود بیشتر از هر چیزی یا هر کسی به گوگل نیاز داشته باشند.

به همین دلیل این که چه اتفاقاتی در سرچ گوگل می افتد برای ما خیلی مهم و ضروری است.

گوگل با توجه به نیاز مدیران سایت و سئوکاران، ابزاری را در اختیار آن ها قرار داد که استفاده از آن از نان شب هم واجب تر است.

با استفاده از سرچ کنسول می توان متوجه رفتار کاربرها شد و همچنین اگر مشکلی برای سایت به وجود آمده باشد، گوگل آن را اطلاع می دهد.

به طور کلی با استفاده از سرچ کنسول می توانیم به سوالات مختلفی که از سایت خود داریم برسیم.

  • کاربران با سرچ چه کلماتی وارد سایت ما می شوند؟
    • وضعیت وب سایت در نتایج جستجو چگونه است؟
    • چه مشکلاتی تاثیر منفی روی سایت گذاشته اند؟
    • چگونه می توان کارایی و کیفیت سایت را افزایش داد؟
    • و… .

هدف از بهینه سازی سایت چیست؟ چرا باید سایتمان را به رتبه های برتر گوگل بیاوریم؟

هدف از سئو سایت زمانی معنا می دهد که شما استراتژی سایت خود را مشخص و بنا نهاده باشید. آیا هدف سایت شما یا بهتر بگوییم هدف اصلی کسب و کار شما فروش محصول است؟ فروش خدمات است؟ گرفتن ترافیک و نرخ کلیک بالا می باشد یا ….
اگر شما هدف خود را در کسب و کارتان فروش محصول قرار داده باشید، هدف از seo سایتتان هم دقیقا می شود فروش محصولات شما که ممکن است دارای برند و شرکت سازنده و… باشد.

اگر شما یک شرکت خدماتی هستید و قصد فروش خدمات و یا ارائه خدمات به کاربرانتان دارید، هدف سایت شما باید نمایش خدمات شما و فروش شما به کاربر باشد. در ادامه درمورد استراتژی سئو سایت های مختلف توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

پس درنتیجه زمانی که شما هدف خود را از راه اندازی سایت خود مشخص کردید می توانید بیان کنید که استراتژی سایت شما و هدف اصلی S.E.o سایت شما به چه دلیل است و برای رسیدن به آن هدف تلاش و همت کنید.

بطور کلی اهداف سئو را می توان بصورت زیر خلاصه نمود:

  • در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد.
  • باعث ایجاد برند می شود.
  • باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.
  • باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.
  • باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.
  • بهترین ابزار برای تبلیغات است.

اصلاً چرا بهبود رتبه سایت اینقدر مهم است؟

خوب با توجه به گذر زمان و میزان افزایش خرید های اینترنتی توسط مردم باید گفت الان گوگل جزو بهترین راه های کسب درآمد می باشد. شما زمانی می توانید از گوگل درآمد داشته باشید که سایت خود را سئو کرده باشید و در نتایج اول گوگل قرار گرفته باشید.

تصور کنید سایت خود را طراحی کرده اید و اکنون نشسته اید تا مشتری شما به سراغ سایت شما بیاید و از شما خرید کند! آیا این ممکن است؟

هرگز این اتفاق خوب رخ نمی دهد مگر اینکه شما در جلو چشمان مشتری خود باشید.

چطوری میتوانم فروش اینترنتی خود را افزایش دهم؟

زمانی که در مورد فروش اینترنتی صحبت می کنیم محال ممکن است صحبت از سئو و سایت و اینستاگرام به پیش نیاید.

سایت و SEO و اینستاگرام سه عنصر اصلی و درآمد زا برای کسب و کار های مختلف می باشند. اگرچه اینستاگرام به تنهایی قادر به فروش برای برخی از کسب و کارها به صورت مستقیم نیست اما برای ایجاد آگاهی از برند می تواند کمک بزرگی به شما بکند.

پس اگر می خواهید فروش اینترنتی داشته باشید و آن را افزایش دهید، نیاز دارید تا یک سایت یا پیج اینستاگرام داشته باشید.

سایت می تواند برای شما حتی ماهانه فروشی بالغ بر 1.000.000.000 ریال را داشته باشد. برخی از مشتریان ما  در این حوزه، توانسته اند به این مقدار فروش ماهیانه در ماه برسند.

پس قطعا شما نیز می توانید جزو این افراد باشید و به درآمدهای زیاد و داشتن زندگی بی دردسر و راحت به ویژه در شرایط اقتصادی و سیاسی الان فکر کنید.

بهترین روش برای یادگیری و اجرای سئو چیست؟

بهترین روش ها برای یادگیری سئو  این است که شما در ابتدا در یک دوره شرکت نمایید و اطلاعات پایه ای و مفید را دریافت نمایید.
زمانی که شما در یک دوره خوب و حرفه ای، البته نه هر دوره ای شرکت کردید می توانید برای شروع از یک سایت که برای خودتان است و مربوط به حرفه خودتان می باشد آغاز کنید و  به صورت عملی یاد بگیرید.

دقت داشته باشید شرکت کردن در دوره ها به شما کمک می کند تا علم آن را بیاموزید اما تجربه و بودن در چالش ها و افت و خیزهای یک پروژه بسیار مهم است.
ما در دوره آموزش جامع خود به صورت پروژه محور به شما کمک می کنیم تا به صورت حرفه ای بیاموزید و جزو افرادی باشید که بتوانید سایت خودتان را با کمترین هزینه ها برای رفتن به صفحات برتر گوگل آماده کنید و به درآمد باور نکردنی دست پیدا کنید.

حتی با یادگرفتن آن شما می توانید پروژه بگیرید و برای دیگران کار کنید. فقط کافیست باور کنید! در آمد یک سئوکار مبتدی در ماه می تواند چیزی حداقل 25.000.000 ریال باشد. بماند که برخی از سئوکاران در آمدی بالای 200-300 میلیون در ماه دارند.

چرا سئو در فروش تاثیر فوق العاده ای دارد؟

seo در اصل عمل به این قانون است که شما خود را در جلو چشم و در معرض دید کاربر یا مشتری خود قرار میدهید.

بیایید این مسئله را با یک مثال به جلو ببریم:

تصور کنید می خواهید یک مغازه در شهر خود راه اندازی کنید. اولین کاری که برای جذب مشتری انجام می دهید چه کاری است؟ بله دقیقا درست است.
در شلوغ ترین جای ممکن شهر مغاز خود را افتتاح می کنید و با بلیبورد و روش های تبلیغاتی دیگر شروع به سر و صدا می کنید که مغازه ما در این مکان قرار دارد و این خدمات و یا محصولات را ارائه می دهد.

سئو هم دقیقا همین است. در کسب و کارهای دیجیتالی مسئله مهمی که وجود دارد این است که مردم شما را ببینید و پیدا کنند.

بهترین گزینه برای پیدا شدن شما جلو دید آن مشتری که به دنبال شما می گردد این است که شما را در سرچ گوگل پیدا کرده و به شما اعتماد کند.

در این صورت است که شما می توانید فروش خیلی زیاد و بی نهایت را در کسب و کار خود تجربه کنید و از آن لذت ببرید.

گوگل مثل یک معدن طلا می ماند. فقط شما باید آن را از دل خاک بیرون آورید.

هر کسب و کاری حتی آن هایی که چندین سال است در بازار کار میکنند در آینده نزدیک مجبور به آنلاین شدن هستند و در نتیجه به سئو نیاز پیدا خواهند کرد.

قبل از رقبای خود سئو سایتتان را شروع کنید.

5 تکنیک سئو در سال 2021 که در وب ایران مشاهده نمیکنید!

در این ویدیو درمورد 5 تکنیک خیلی حرفه ای در بحث سئو صحبت کردم که شما میتوانید با رعایت کردن آن ها میزان رشد خیلی زیادی را در وبسایت خود تجربه کنید.

این 5 روش بهینه سازی سایت خیلی هم سخت نیست.

10 دلیل که سایت من به سئو نیاز دارد

  1. از رقبا پیشی بگیرید.

یکی از قسمت هایی که خیلی به شما کمک میکند تا از رقبای خود در دنیای دیجیتال مارکتینگ پیشی بگیرید.
در ایران بیشتر رقبای شما هنوز وارد این حوزه نشده اند یا اگر شده باشند بسیار اندک هستند. پس بهترین زمان برای شروع کار سایت شما همین الان و همین امروز است. پس سریعا به این کار اقدام کنید.

  1. در صدر نتایج گوگل دیده شوید.

زمانی که شما سایت خود را سئو می کنید در رتبه های برترگوگل قرار میگیرد در نتیجه ترافیک و کاربر بیشتری وارد سایت شما می شود و هرچه کاربر بیشتری وارد شود میزان فروش شما نیز افزایش یافته و بیشتر خواهد شد.

  1. مشتریان هدفمند را به سایت خود هدایت کنید.

خوب مشتریانی به سمت سایت شما می آیند که واقعا دنبال محصول شما هستند. کسی که سرچ می کند خرید موبایل هیچوقت به دنبال شارژر یا هدفون نیست بلکه به دنبال یک گوشی می گردد تا آن را خرید کند.

  1. فروش خود را چند برابر کنید.

بهبود رتبه های سایت یکی از راه های افزایش فروش می باشد. زمانی که شما سایت خود را سئو می کنید و به رتبه های اول گوگل می رسید، صدرصد فروش زیادی را تجربه می کنید.

  1. هزینه‌‌‌ی سئو بسیار پایین تر از تبلیغات اینترنتی می‌‌‌‌‌باشد.

تبلیغات اینترنتی دارای بازه زمانی خاص و مشخصی می باشد و محدود به یک ماه یا نهایتا یکسال می باشد. همینطور هزینه های تبلیغات اینترنتی بسیار بالا تر از سئو برای شما تمام می شود.
زمانی که شما سایت خود را سئو می کنید برای همیشه در نتیجه یک باقی خواهید ماند. اما تبلیغات باید همیشه آن را شارژ کنید و بهای زیادی را پرداخت کنید.
نمونه بارز آن تبلیغات گوگل است که به نرخ دلار روز حساب می شود و با قیمت دلار در امروز مسلما هزینه ها را به شدت افزایش می دهد.

  1. سئو در گوگل رایگان است اما تبلیغات در گوگل هزینه دارد.

زمانی که شما به سئو می پردازید نباید هزینه ای به گوگل پرداخت کنید اما بخواهید تبلیغات گوگل بروید مطمئنا پشیمان خواهید شد.

  1. ترافیک در سایت بالا می‌‌‌رود.

زمانی که شما سئو سایت را انجام می دهید ترافیک سایت خود را به شدت افزایش می دهید و کاربران زیادی را به سمت سایت خود هدایت می کنید.

  1. الکسا پایین می‌‌‌آید.

برای برخی از افراد به ویژه سایت های خبری رنک الکسا بسیار مهم است. زمانی که شما سایت خود را S.E.O می کنید رنک الکسا شما کاهش یافته و پایین می آید.

  1. برند سازی انجام می‌‌‌گیرد.

seo جزو مواردی است که می تواند به برند شدن کسب و کار شما کمک کند. طوری که بقیه در کوچه و خیابان ها نیز از شما بگویند.

  1. اعضای سایت شما بسیار بالا می‌‌‌‌‌‌‌‌‌رود.

برخی از کسب و کارها به دنبال دریافت اعضا می باشند و به آن نیاز دارند مثل سایت  که هرچه اعضای آن بیشتر شود برای مهران منصوری فر بسیار خوشایند تر و لذت بخش تر خواهد بود.

آیا می‌توانم سئو‌ی سایتم را خودم انجام دهم؟

بله صدرصد شما می توانید سئو سایت خودتان را خودتان انجام دهید اما باید آن را به صورت اصولی و حرفه ای آموخته یا بلد باشید. ما در مجموعه  به آموزش حرفه ای سئو سایت پرداخته ایم و اطلاعات و نکات خیلی مهم در مورد آن  به شما آموزش داده ایم. اگر میخواهید سایت خود را بهینه کنید و در قبال آن هزینه زیادی نکنید پیشنهاد میکنیم از محصول آموزش جامع سئو ما استفاده کنید.

شما علاوه بر آموختن بهینه سازی سایت از ما هدیه نیز دریافت خواهید کرد و همینطور ما 3 ماه به صورت رایگان به شما پشتیبانی ارائه خواهیم داد و همراه شما خواهیم بود.

در این دوره تا مدت زمان یکسال هر آپدیتی در گوگل رخ بدهد ما به شما خواهیم گفت و اطلاعات لازم را به شما خواهیم داد.

فایل PDF اصطلاحات سئو

ما در تیم seoedu به جمع آوری اصطلاحات رایج و پرکاربرد در سئو پرداخته ایم که شما می توانید آن فایل را از طریق لینک درج شده در صفحه نمایید و به مطالعه آن بپردازید.

آموزش صفر تا صد سئو رایگان

ما در این مقاله از وبسایت seoedu سعی داریم تا آموزش صفر تا صد سئو رایگان را برای شما آماده کنیم و برای همین نیاز داریم تا برای تکمیل موضوعات این مقاله از شما کمک و حمایت دریافت کنیم. در صورت داشتن هر ایده و موضوعی درمورد پیشرفت و تقویت این صفحه را پذیرا هستیم و شما میتوانید موضوعات ناقص این محتوا را در بخش بلاگ به ما اطلاع دهید تا ما آموزش صفر تا صد سئو رایگان را تکمیل و کامل کنیم.

انواع روش های سئو سایت

همانطور که گفته شد سئو علاوه بر آن که مهارت ساده‌ای است، پیچیدگی و تکنیک‌های خاص به خود را دارد. به طور کلی با روش‌های مختلفی می‌توانید سئو سایت را پیش ببرید که هر کدام از این روش‌ها در جلب نظر مخاطبان و گوگل نقش بسیار زیادی دارند. استفاده درست و بجا از این تکنیک‌ها می‌تواند شما را از دیگر سئوکاران متمایز کند. این نوع از تکنیک‌ها تا حد زیادی با آزمون و خطا به دست می‌آید، البته اگر آموزش سئو خوبی را دنبال کرده باشید، تا حد زیادی می‌توانید خطا‌ها را کاهش دهید.

تکنیک‌های سئو را می‌توان به سه دسته کلی تقسم بندی کرد، که شامل موارد زیر می‌شوند.

  • سئو کلاه سفید
    • سئو کلاه سیاه
    • سئو کلاه خاکستری

در ادامه هر کدام از آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

سئو کلاه سفید؛ سئو اصولی و استاندارد

سئو کلاه سفید را می‌توان روشی از سئو نامید، که به واسطه‌ی آن می‌توانید بسیار هدفمند، دقیق و اصولی کاربران وارد سایت کنید و از این طریق رتبه سایت را در گوگل افزایش دهید. با استفاده از این روش‌ها هیچ خطری شما را تهدید نمی‌کند و شما یک سیر صعودی را برای سئو سایت خود مشاهده می‌کنید. به طور کلی با استفاده از کلمات کلیدی درست و به اندازه، ایجاد بک لینک‌های اصولی و استاندارد، لینک سازی داخلی و خارجی و… می‌توانید سئو کلاه سفید را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. اکثر روش‌ها و تکنیک‌های سئو کلاه سفید را می‌توانید به صورت آموزش رایگان سئو در سطح وب تماشا کنید، همچنین با بهره گیری از مقالات آموزش جامع سئو سایت seoedu می‌توانید این موارد را به درستی و خوبی فرابگیرید.

به طور کلی اگر در اول راه خود هستید، بهترین و کارآمد‌ترین روش برای شما استفاده از سئو کلاه سفید است، چرا که هیچ خطر و ریسکی را به دنبال ندارد.

جهت مطالعه بیشتر درمورد سئو کلاه سفید و یادگیری مطالب بیشتر درمورد این نوع از سئو می توانید به مقاله مراجعه کنید.

سئو کلاه سیاه برای انجام سریع‌تر سئو سایت

سئو کلاه سیاه یکی از روش‌های پرریسک سئو است که باید برای انجام آن‌ها بسیار دقیق و درست عمل کنید، تا به هیچ عنوان به دام خزنده‌های گوگل نیوفتید. به طور کلی گوگل قوانین و شرایط مختلفی را برای سئو در نظر گرفته است و هر سایتی که این قوانین را رعایت نکند، از نتایج سرچ گوگل پنالتی می‌شود، یعنی این که دیگر مطالب سایت را نمی‌توان در صفحات serp گوگل تماشا کرد. از این رو اگر آموزش سئو مبتدی را گذرانده‌اید به هیچ عنوان از این روش‌ها استفاده نکید، اما افرادی که تا اندازه‌ای به سئو تسلط داشته باشند، می‌توانند با استفاده از این روش در زمان کمتری بیشترین و بهترین بازدهی را دریافت کنند. اما می‌توان گفت به دلیل ریسک‌های مختلفی که این روش دارد، بهتر است که به سراغ آن نروید. از جمله مهم‌ترین کار‌ها و تکنیک‌هایی که در سئو کلاه سیاه قرار می‌گیرد، می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • بهره گیری از محتواهای تکراری سایر سایت‌ها
    • استفاده از لینک و متون مخفی
    • استفاده از برچسب‌ها و کلمات مترادف نامرتبط
    • بهره گیری بیش از اندازه از کلمات کلیدی
    • و…

با وجود آن که امروزه راه‌های مختلفی برای دور زدن گوگل وجود دارد که در آموزش صفر تا صد سئو نیز برخی از آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد، اما بازهم باید در استفاده از این روش‌ها بسیار حساس بود و دقت داشت؛ چرا که گوگل روز به روز در حال آپدیت کردن الگوریتم‌های خود است و به همین دلیل احتمال آن که به دائم این الگوریتم‌ها بیوفتید زیاد است.

شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد سئو کلاه سیاه به مقاله مراجعه و تمامی نکات و ترفندهای مربوط به آن را نیز مطالعه کنید.

سئو کلاه خاکستری؛ مابین سفید و سیاه!

این نوع از سئو مابین سئو کلاه سفید و کلاه سیاه قرار می‌گیرد. در این روش معمولا تمامی قوانین گوگل رعایت می‌شود و اغلب در آن راه‌هایی برای ترغیب و گاها گول زدن مخطبان و کاربران وجود دارد. به عنوان مثال بسیاری از تبلیغ‌ها یا بسیاری از عنوان‌‌هایی که برای مطالب سایت‌ها انتخاب می‌شوند، جزو سئو کلاه خاکستری قرار می‌گیرند. به عنوان مثال PDF یک کتاب مشخص به هیچ عنوان در گوگل وجود ندارد، اما برخی برای آن که مخاطبان را جذب خود کنند، با عنوان‌هایی گول زننده افراد را برای دانلود PDF به سایت خود می‌کشانند و از این رو بازدید سایت را افزایش می دهند.

برای توضیح بیشتر سئو کلاه خاکستری می‌توان گفت که برخی از مقالات موجود در گوگل از نظر کلمات کلیدی و کلمات مترداف کاملا استاندارد و اصولی هستند و از این رو از طرف گوگل هیچ گونه نگرانی و استرسی وجود ندارد، اما هنگامی که مخاطب وارد آن محتوا شده متوجه بی‌ارزشی آن محتوا می‌شود. به طور کلی سئو کلاه خاکستری راه مختلف دیگری دارد که می‌توانید با مراجعه به سایر مقالات SEOEDU آن‌ها را مشاهده کنید.

بهترین و کاربردی‌ترین ابزار برای پیدا کردن کلمات کلیدی

در این قسمت از آموزش سئو می خواهیم تا با هم ابزارهای بسیار کاربردی و مهم را که به ما کمک میکنند تا بتوانیم کلمات کلیدی وبسایت را پیدا کنیم به شما معرفی کنیم.

وجود یک استراتژی خوب و منظم برای محتوا می‌تواند از هر چیزی دیگری در سئو سایت نقش داشته باشد. به طور کلی شما هر چه در بخش‌های مختلف سئو به خوبی عمل کنید اما محتواهای خوب و باکیفیت را درون سایت مورد استفاده قرار ندهید، نمی‌توانید به جایگاهی مناسبی در گوگل برسید. از این رو باید در آموزش جامع سئو به این موضوع بسیار اهمیت دهید و آن را به خوبی و بادقت بالا فرابگیرید.

مهم‌ترین کاری که باید برای استراتژی محتوای خود در نظر بگیرید، پیدا کردن کلمات کلیدی مهم کسب و کار است. برای پیدا کردن آن راهکار‌های مختلفی وجود دارد که هر کدام از این روش‌ها می‌تواند شما را در سئو محتوا کمک کنند.

اما بهترین راهکار پیش رویتان بدون شک استفاده از ابزار‌های مختلف است. به طور کلی ابزار‌های گوناگونی برای این امر وجود دارند که برخی پولی و برخی دیگر رایگان هستند. در بین ابزار‌های پیدا کردن کلمات کلیدی، بعضی دارای دقت و کیفیت بیشتری بوده و به همین باید آن‌ها را در آموزش از صفر تا صد سئو بیشتر مورد بررسی و تحلیل قرار دهید.

حال در ادامه مهم‌ترین و بهترین مواردی که در سال 2020 سئوکاران حرفه‌ای از آن‌ها استفاده می‌کنند را بیان می‌کنیم تا با بهره گیری از این ابزار‌ها بهترین نتیجه را بگیرید.

پیدا کردن کلمات کلیدی با استفاده از Kwfinder

اگر می‌خواهید پس از گذراندن اموزش رایگان سئو یک ابزار مهم و تخصصی برای پیدا کردن کلمات کلیدی داشته باشید، ما به شما Kwfinder را پیشنهاد می‌دهیم. این ابزار هم دارای نسخه رایگان است و هم دارای نسخه پیشرفته و پولی. به طور کلی از نسخه رایگان آن نیز می‌توان اطلاعات کامل و دقیقی را به دست آورد، اما برای استفاده بدون محدودیت بهتر است که از نسخه اصلی آن استفاده کنید.

  • Kwfinder: دارای بخش‌های مختلفی است که باید در آموزش کامل سئو رایگان با این بخش‌ها آشنا شوید. در ادامه مهم‌ترین این بخش‌ها را معرفی می‌کنیم.
  • Suggestions: در این بخش می‌توانید از کلمات کلیدی متعددی که این ابزار به شما پیشنهاد می‌دهد، استفاده کنید.
  • Auto-complete: با استفاده از این بخش می‌توانید کلمات کلیدی مترداف یا lsi بیشتری را پیدا کنید.
  • Questions: اگر می‌خواهید بدانید چه سوالاتی بیشتر در مورد کسب و کار شما سرچ می‌شود، استفاده از بخش Questions کمک کننده است.

پیدا کردن کلمات کلیدی با SEMRUSH

یکی از ساده‌ترین ابزاری که می‌توانید برای پیدا کردن کلمات کلیدی در آموزش سئو و تولید محتوا رایگان از آن استفاده کنید، ابزار SEMRUSH است. برای پیدا کردن کلمات کلیدی می‌توانید url سایت خود را وارد کنید و بهترین پیشنهادات را به دست آورید. همچنین اگر به دنبال تحلیل و بررسی رقبای خود هستید می‌توانید url سایت آن‌ها را سرچ کنید، تا از کلمات کلیدی آن‌ها نیز برای سئو بهتر بهره بگیرید.
یکی از مزیت‌های این سایت را می‌توان پیدا کردن کلمات کلیدی طولانی‌‌تر قلمداد کرد. به طور کلی هنگامی که url را در ابزار SEMRUSH وارد می‌کنید، کلمات کلیدی هم خانواده طولانی و کوتاه را در اختیارتان قرار می‌دهد، به همین دلیل در ماه‌های ابتدایی سئو سایت، کار راحت‌تری را با استفاده از این ابزار پیش روی خود دارید.

ابزار سئو، بهینه سازی سایت‌ها را راحت و سریع‌تر می‌کند

بررسی و آنالیز بک لینک ها از جهات مختلف برای بهبود سئو سایت امری مهم و ضروری است. شاید بتوان آنالیز سئو سایت‌ها را یکی از مواردی دانست که سئوکاران را از یکدیگر متمایز می‌کند.

به طور کلی با آنالیز و بررسی درست می‌توان متوجه شد که دلیل موفقیت یا عدم موفقت رقبای شما چیست، همچنین می‌توان با بررسی رفتار کاربر، سایتی مخاطب پسند از نظر نوع نیاز مشتری به وجود آورد.

از این رو می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در آموزش رایگان سئو سایت آن را فرابگیرید روش‌های آنالیز سئو سایت است. ابزار‌های مختلفی برای سئو وجود دارند که استفاده و بهره گیری از آن‌ها می‌تواند نتایج دقیق و بهتری را در اختیارتان قرار دهد.

ما در هنگام استفاده از ابزار‌های سئو باید بدانیم که این موارد چگونه به سئو کاران کمک می‌کند. در ادامه دلیل استفاده از ابزار سئو را بیان خواهیم کرد.

ابزار سئو را برای آنالیز و بررسی موارد زیر استفاده کنید

  1. این که بدانیم کاربران چگونه و چه کلماتی را سرچ می‌کنند به ما برای درست کردن یک نقشه راه درست و حساب شده کمک می‌کند. به کمک ابزار‌های آنالتیک می‌توان به این مهم رسید.
  2. در آموزش سئو محتوا به اهمیت کلمات کلیدی پی برده‌اید. ابزار‌هایی برای سئو وجود دارند که به واسطه‌ی آن‌ها می‌توان بهترین کلمات کلیدی را پیدا و از آن‌ها استفاده کرد.
  3. برای آن که بر روی یک کلمه کلیدی کار کنید تا رتبه آن‌ را در گوگل ارتقا دهید، نیاز است تا از میزان رقابت کلمات کلیدی آگاه شوید. با استفاده از ابزار‌هایی که چنین کاری را برای شما انجام می‌دهند، می‌توانید بهتر و باکیفیت‌تر بر روی کلمات کار کنید.
  4. بک لینک همانطور که گفته شد یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که باید برای سئو خارجی انجام دهیم. ابزار‌هایی برای سئو وجود دارد که به واسطه‌ی آن‌ها می‌توانید بفهمید سایت‌ها از چه سایت‌هایی بک لینگ گرفته‌‌اند.
  5. سرعت سایت برای آن که کاربران تجربه خوبی از حضور در سایتان داشته باشند، اهمیت بسیار زیادی دارد. برخی از ابزار‌های سئو هستند که شما را کمک می‌کنند تا بتوانید تست سرعت سایت خود را انجام دهید.

علاوه بر موارد گفته شده موارد دیگری نیز هستند که می‌توانند شما را در سئو بهتر و راحت‌تر سایت‌ها کمک کنند که به مرور زمان آن‌ها را می‌توانید در سایر آموزش‌های SEOEDU مشاهده کنید.

آشنایی با مهم‌ترین و کاربردی‌ترین ابزار سئو

  1. آگاهی یافتن از رتبه فعلی سایت
  2. آمار‌های دقیق و کاربردی از شرایط سایت
  3. نشان دادن کلماتی که کاربران با سرچ آن‌ها وارد سایتتان شده‌اند.
  4. و….

یکی دیگر از ابزار‌های مهمی که باید سئوکاران قبل از انتشار مطالب بر روی سایت از آن استفاده کنند. ابزار یاست سئو است. این ابزار یکی از کلیدی‌ترین مواردی است که باید برای افزایش سئو سایت رایگان آن را مورد استفاده قرار دهید. این ابزار کمک می‌کند تا محتوا خوانایی بیشتری داشته باشد و از طرفی کمک می‌کند تا چگالی کلمه کلیدی به اندازه مناسب باشد.

این ابزار کارکردی راحت دارد و می‌توانید به سادگی از آن بهره بگیرید. اما این ابزار با وجود سادگی، تاثیرات مختلفی می‌تواند از خود برجای بگذارد. حال در ادامه برخی از مهم‌ترین قابلیت‌های آن را بیان خواهیم کرد.

  1. به وسیله این ابزار می‌توان تعداد بک لینک‌های یک سایت را بررسی کرد.
  2. اگر در گذر زمان بک لینک‌ها دچار تغییر شده باشند با استفاده از Ahrefs می‌توانید متوجه این موضوع شوید.
  3. با استفاده از این ابزار می‌توان رتبه و ارزش‌ بک لینک‌های ایجاد شده را متوجه شد.

افزایش سرعت ایندکس سایت

همانطور که در بحث آموزش سئو در دوره سئومستر این موضوع را بیان کردم اما با توجه به نیاز و همینطور درخواست خیلی از دوستان تصمیم گرفتم تا این روش ایندکس سریع را به شما معرفی کنم تا بتوانید صفحات سایت خودتان را سریع تر ایندکس نمایید. شما میتوانید همین الان فایل را دانلود و این روش را اجرا کنید. البته توجه داشته باشید گاهی اوقات و در برخی موارد شاهد این بودیم که بحث ایندکس صورت نگرفته و موضوع ایندکس به عوامل داخلی سایت مربوط می شده است.

دانلود لیست لینک های مخرب به منظور جلوگیری از اتک های رقبا

همانطور که می دانید در دنیای آموزش سئو موضوع ایجاد لینک های منفی برای وبسایت شما می باشد. همانطور که در جریان هستید وبسایت ما نیز مستثنی نبوده و رقبای عزیز زحمت کشیده و برای ما لینک های مخرب ایجاد کرده اند.

اما با توجه به اینکه ما به دنبال رقابت سالم و درست هستیم، قصد داریم تا این لیست بک لینک های اسپم و منفی را در اختیار شما قرارداده تا با دیس اوو کردن آن ها با استفاده از ابزار گوگل از بروز چنین اتفاقای جلوگیری نماییم و از حمله شدن به وبسایت شما حداقل در این وبسایت ها جلوگیری نماییم.

همین لیست را دانلود و در ابزار دیس اوو گوگل قرار دهید و دیگر خیالتان از بابت این لینک ها راحت باشد. در لیست زیر 800 بک لینک مضر وجود دارد که از هر کدام این ها چیزی حدود 1K بک لینک برای وبسایت seoedu زده شده بود. ما بک لینک ها را استخراج و دامین ها را برای شما آماده کردیم تا با بستن اثر دامین این سایت ها، از تاثیر لینک های منفی بر روی سایت خود در حملات آتی جلو گیری نمایید.

نکته مهمیک لیست دیگر در صفحه سفارش تولید محتوا نیز برای شما قبلا قرارداده ایم، آن را نیز میتوانید در انتهای صفحه سفارش تولید محتوا دانلود نمایید.

لیست بک لینک های بلاگ خارجی

خیلی ها درخواست داشتن تا لیست بک لینک واسشون بذاریم، تصمیم گرفتم برای شروع این حرکت یه لیست بک لینک وبلاگی بسیار قدرتمند که شما میتونید داخلشون ثبت نام کنید و به صورت پست میهمان تولید محتوا کنید رو واستون به اشتراک بذارم.

آموزش سئو سایت html

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که سئو سایت html باید به چه صورت باشد و ما باید چه قواعد و اصولی را در سئو و بهینه سازی این نوع سایت ها رعایت کنیم؟

قبل از هر چیزی باید به این بحث اشاره کنیم که در مورد سئو سایت html مهمترین موضوعی که وجود دارد قالب سئو شده html می باشد. اینکه کدهای درست و اصولی استفاده شده و قواعد سمنتیک و معنایی کدنویسی را در صفحه به درستی رعایت کرده باشند، مربوط می گردد.

اگر بخواهیم در مورد تاثیر html در سئو و بهینه سازی سایت ها صحبت کنیم باید بگوییم که موتورهای جستجو و رباط های گوگل، دقیقا تنها چیزی که از صفحات سایت ما می بینند و ارتباط معنایی و عمق صفحات را درک می کنند همین کدهای html می باشد.

پس طبق این صحبت های باید حواستان باشد قالب سئو شده html را تهیه کنیم و یا هنگام کدنویسی به شخص برنامه نویس بگوییم قواعد سئو html را نیز در نوشتن کدها رعایت کند.

چگونه یک صفحه html را سئو کنیم؟

حال برای سئو کردن صفحه html می توانیم موارد و موضوعات زیر را رعایت کنیم:

  1. رعایت اصول کدنویسی صحیح در زمان نوشتن قالب و توجه به قواعد و اصول سئو در کدنویسی.
  2. حتما برای صفحه html خود تگ title را فراموش نکنید و آن را بنویسید.
  3. داشتن بخش discription در صفحات html.
  4. نوشتن محتوا یونیک و اختصاصی برای صفحه html.
  5. ایجاد لینک های داخلی برای صفحه html.
  6. داشتن خاصیت alt تصاویر.
  7. لینک سازی خارجی یا اجرای کمپین رپورتاژ آگهی برای وبسایت.

مهمترین تگ های html برای سئو

جالب است بدانید که تگ های html اگر به صورت درست و بهینه در سایت شما استفاده شوند و موضوعات مربوط به بهینه سازی کدها به درستی اجرا شده باشد، شما می توانید در بحث سئو تکنیکال بسیار از بقیه جلو باشید و همینطور موتورهای جستجو و رباط های گوگل سایت شما را بهتر و راحت تر خزش کنند.

در این بخش می خواهیم به معرفی چند مورد از تگ های html که اهمیت بیشتری دارند بپردازیم:

  • متا تگ عنوان یا title
  • متا تگ توضیحات متا یا discription
  • تگ رمزگذاری کاراکتر ها
  • متا تگ ربات
  • تگ کنونیکال
  • تگ های هدینگ یا h1 و…

آموزش سئو در وردپرس

شاید برای شما هم این دغدغه ذهنی وجود داشته باشد که آموزش سئو در وردپرس با سیستم های مدیریت محتوایی دیگر تفاوت دارد یا اینکه هر دو آن ها به یک صورت است و اگر ما سئو را یاد بگیریم می توانیم بر روی هر سیستم محتوایی کار کنیم؟

باید در پاسخ به این سوال گفت آموزش سئو در وردپرس و اجرای بحث بهینه سازی سایت در وردپرس با سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی کاملا یکسان می باشد.

اما یک تفاوت وجود دارد…

آن هم ساده تر بودن سئو در وردپرس می باشد. زیرا در این این سیستم مدیریت محتوایی افزونه ها و پلاگین های مختلفی مثل یوآس.ت و رن.ک مث وجود دارد که به شما یک چک لیست برای بهینه سازی سایت می دهند.

این افزونه در آموزش سئو وردپرس آنقدر ها تاثیر گذار نیستند زیرا شما با دانستن نکات و قواعد سئو محتوا می توانید این موارد را به شکل بهتری مدیریت کنید. پس در نتیجه بهتر است زیاد به این پلاگین ها تکیه نکرده و توجه ننمایید.

نکات مهم در آموزش سئو وردپرس و بهینه سازی وردپرس

شاید به جرات می توان گفت که ساده ترین سیستم برای سئو کردن وبسایت همین وردپرس باشد اما خوب باید قاعدتا شما نکات زیر را حتما در وبسایت خود رعایت کنید تا دچار مشکل نشوید:

  1. امنیت وبسایت های وردپرسی
  2. بهینه سازی سرعت در وردپرس
  3. استفاده از پلاگین های کمکی برای بهینه سازی بهتر در وردپرس

سئو سایت آموزش و نحوه بهینه سازی سایت های آموزشی

شاید برای شماهم سوال پیش آمده باشد که سئو سایت آموزش به چه صورت خواهد بود و ما چه استراتژی برای آن باید بچنیم؟

باید درمورد این موضوع بگوییم که درمورد این نوع سایت ها ما کاری که انجام می دهیم به این صورت خواهد بود که، ابتدا یک قیف ایجاد می کنیم. کاربر ابتدا با برند شما آشنا شده و سپس با آگاهی و شناخت برند شما کم کم به شما اعتماد خواهد کرد و در نهایت از دوره های آموزشی شما استفاده خواهد نمود.

در سئو سایت آموزشی باید توجه داشت که محتوا حرف اول را می زند و داشتن مطالب ضعیف می تواند منجر به حذف شما از دایره رقابت با دیگران باشد. پس سعی کنید محتوا باکیفیت برای مشتری خود تولید نمایید.

آموزش روش‌هایی برای ساخت بک لینک رایگان

همانطور که گفته شد بک لینک‌ها برای جذب مخاطب و خزند‌ه‌های گوگل، تاثیر بسیار زیادی دارد. به طور کلی برای بک لینک دادن می‌توانید از روش پولی و یا رایگان استفاده کنید.

در روش اول شما ریپورتاژ آگهی را خریداری کرده و سپس در سایت مورد نظر خود محتوا منتشر می‌کنید و به صفحه‌ی خود لینک می‌دهید. اما روش دوم که بک لینک به روش رایگان است پیچیدگی و مشکلات خاص خود را دارد. این روش امروزه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان گفت که برخی از سئوکاران بیشتر وقت خود را برای ایجاد بک لینک خارجی صرف می‌کنند.

از این رو یادگیری تکنیک‌های مختلف برای ایجاد بک لینک رایگان از اصلی‌ترین نکاتی است که باید در آموزش رایگان سعو با آن آشنا شوید. در ادامه برخی از مهم‌ترین روش‌های ساخت بک لینک را معرفی می‌کنیم.

ایجاد پست مهمان:

بسیاری از سایت‌ها این اجازه را می‌دهند تا شما محتوایی را در آن سایت‌ها انتشار داده و با ایجاد انکرتکستی برای سایت خود لینک ایجاد کنید. دقت داشته باشید که از سایت‌هایی استفاده کنید که اسپم اسکور آن‌ها کم باشد.

لینک دادن به سایت خود در بخش نظرات سایت‌ها:

این روش نیز یکی از روش‌های متدوال برای ساخت بک لینک است. البته باید گفت که بسیاری از سایت‌ها اگر لینکی را در بخش نظرات مشاهده کنند، آن را حذف خواهند کرد. اما به طور کلی سایت‌های زیادی هستند که از طریق آن‌ها می‌توانید در بخش نظرات برای خود بک لینک ایجاد کنید.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی:

شبکه‌های اجتماعی نظیر لینکدین، تلگرام و اینستاگرام محل‌هایی هستند که شما به راحتی می‌توانید افراد مرتبط به کسب و کار خود را پیدا کنید و آن‌ها را با لینک‌های که در صفحه‌ی خود یا صفحه‌ی دیگران قرار می‌دهید، به سایت خود بکشانید.

ایجاد وبلاگ:

سایت‌های زیاد ایرانی و خارجی وجود دارند که در آن‌ها می‌توانید برای خود یک بلاگ ایجاد کنید و هرازگاهی پستی از خود را در آن منتشر کنید. البته این روش معمولا در آموزش کامل سئو رایگان بی ارزش خوانده می‌شود و افراد کمی سراغ آن می‌روند.

این نکات را قبل از ساخت بک لینک بخوانید

  • روش های بهبود سئو در صفحه اصلی وب سایت، تمام تمرکز سئو کار را به آن صفحه معطوف می‌کند و دیگر فرد به سئو صفحات دیگر نمی‌پردازد. این یک کار کاملا اشتباه در سئو است چرا که به مرور گوگل متوجه خواهد شد که بک لینک‌های شما جعلی بوده؛ و از این رو احتمال پنالتی شدن سایتتان افزایش می‌یابد.
  • همانطور که در بخش قبل توضیح دادیم در هنگام لینک دادن به صفحات سایت خود، از روش‌های مختلف انکرتکست استفاده کنید و فقط انکر تکستتان، کلمه کلیدی اصلی نباشد.
  • قبل از آن که سراغ سئو خارجی بروید، در قدم اول سئو داخلی خود را با استفاده از روش‌های آموزش سئو سازی سایت انجام دهید.
  • ساخت و ایجاد لینک‌های فالو می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد، اما اگر همواره لینک فالو بسازید و از لینک‌های نوفالو استفاده نکنید؛ لینک سازی شما برای خرنده‌های گوگل غیر طبیعی جلوه می‌کند.
  • برای ساخت بک لینک‌ها یک تایم مشخص نداشته باشید. بهتر است که برای طبیعی جلوه دادن بک لینک‌ها برای خزند‌ه‌های گوگل تایم‌های متفاوتی را برای انجام این کار در نظر بگیرید.
  • یکی از کار‌هایی که می‌تواند اثرات منفی مختلفی را برای سایت‌ها به وجود آورد، ایجاد بک لینک در سایت‌هایی است که spam score بالایی دارند. از طریق ابزار mozbar می‌توانید میزان اسپم اسکور سایت‌ها را مشاهده کنید.

انکر تکست چیست و چه کاربردی دارد؟

انکر تکست‌ها به طور کلی کلماتی هستند که می‌توانیم با کلیک بر روی آن‌ها وارد صفحه‌ی مقصد شویم. مبحث انکرتکست از جمله مهم‌ترین موضوعات در آموزش صفر تا صد سئو است و از این رو یاد گیری آن می‌تواند برای بهبود جایگاه سایت بسیار کمک کننده باشد. انکر تکست‌ها هویت صفحه‌ی مقصد هستند و می‌توانند کاربر را متوجه کنند که، صفحه‌ای که وارد آن می‌شوند، دارای چه محتوایی است.

از این رو می‌توان گفت که انکر تکست به مانند یک لنگر کاربر را به سایت‌ها وصل می‌کنند. در بخش‌های قبلی در مورد و خارجی صحبت کردیم، حال باید گفت که انکر تکست‌ها از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که باید در هنگام ساخت بک لینک و لینک‌های داخلی به آن‌ها‌ توجه کرد.

به عنوان مثال ما هنگامی که می‌خواهیم بک لینک خارجی برای سایت خود ایجاد کنیم، وارد یک سایت می‌شویم و در آن برای خود با انکر تکست می‌سازیم؛ حال هنگامی که گوگل لینک ما را در سایتی غیر از سایت خودمان ببنید، احتمال آن که رتبه ما را در گوگل بهبود دهد، افزایش می‌یابد.

آشنایی با انواع با انکر تکست‌ها

انکرتکست‌ها دارای انواع و مدل‌های مختلفی هستند که یادگیری آن‌ها در آموزش سئو و تولید محتوا رایگان بسیار مهم و ضروری است. از این رو در ادامه شما را با انواع انکرتکست‌ها آشنا می‌کنیم تا با توجه به چیدمان استراتژی سئو از آن‌ها به بهترین شکل بهره بگیرید.

آموزش سئو از پایه را چگونه می توانیم در مسیری درست جلو ببریم؟

دغدغه بسیار بزرگی که برای کاربران و کسانی که دوست دارند به حوزه سئو وارد شوند این است که سئو را باید از کجا آغاز کنند و مسیر یادگیری سئو به چه صورت است؟ چه مباحث و مطالبی را باید در سئو مقدماتی یاد بگیرند تا به سطح پیشرفته دست پیدا کنند.

ما در موضوع آموزش سئو از پایه میخوایم این سرفصل ها را برای شما آماده کنیم تا با استفاده از آن ها بتوانید نتیجه بهتری درمورد بحث یادگیری سئو سایت داشته باشید.

  1. یادگیری اصطلاحات و تعاریف سئو
  2. تحقیق کلمات کلیدی و کیورد تارگتینگ

نکته: منظور از کیورد ریسرچ به فرآیندی گفته می‌شود که برای تجزیه و تحلیل کلمات و عبارات مختلف انجام می‌شود. انجام این کار برای شناساندن یک صفحه به یک عبارت خاص و جذب ترافیک هدفمند صورت می‌گیرد.

  1. شناخت کامل لینک سازی داخلی و خارجی و  تدوین استراتژی برای آن
  2. آنالیز و بررسی سئو سایت با ابزار های مختلف

در بحث یادگیری سئو از پایه باید گفت این 4 مورد جزو اساسی ترین و مهمترین سرفصل های یادگیری سئو هستند که شما باید آن ها را یاد بگیرید تا بتوانید به دنیای سئو و بهینه سازی سایت پا بگذارید.

آموزش سئو حرفه ای، قدم های کوچک برای حرفه ای شدن ?

همانطور که می دانید در بحث آموزش سئو و یادگیری سئو مسئله ای که مهم و حائز اهمیت است تجربه شخص متخصص سئو می باشد. اینکه شما به این موضوع توجه کنید که فقط با شرکت کردن در یک دوره می توانید یک متخصص حرفه ای شده و آن را یاد گرفته اید باید بگویم اشتباه می کنید.

در زمینه سئو هیچ پایانی وجود ندارد و ما مرزی برای تعیین این بحث نداریم که یک متخصص حرفه ای چه شخصی است، زیرا هرکس برای خود در حوزه سئو سبک و روش متفاوتی دارد.

اما مسئله ای که پیش می آید، شما می توانید انتخاب کنید که از چه کسانی آموزش ببنید و خودتان را در مسیر درست و صحیح قرار دهید پس از کلماتی مثل آموزش سئو حرفه ای و اینجور موضوعات به راحتی گذر کنید و توجه زیادی به آن ها نداشته باشید.

هیچ معیار ثابت و تعیین کننده ای برای حرفه ای بودن شخص در سئو وجود ندارد و نخواهد داشت.

آموزش سئو مبتدی از قدم 0 و مباحث ابتدایی

قطعا اگر شما این بخش از محتوا صفحه را مطالعه می کنید باید مفاهیم و مباحث سئو را آموخته باشید.

در بحث آموزش سئو مبتدی و شروع یادگیری سئو شما می توانید از دو مسیر زیر برای یادگیری خود استفاده نمایید که هر کدام مزیت و معایب خاص خود را دارد.

1- آموزش سئو مبتدی از قدم 0 به روش خود آموز

در این روش شما در گوگل و یوتیوب می توانید جستجو نمایید و نتایج مربوط به سئو را مطالعه کنید و بخوانید و روش های زیاد و اطلاعات بسیار بیشتری که در نتایج مشاهده می کنید را تست و بررسی نمایید.

حال این مطالب درست یا اشتباه مشخص نیست و میتواند گاهی اوقات یک باور اشتباه را در ذهن شما ایجاد نماید که در نهایت منجر به تباهی سایت شما گردد.

2- یادگیری سئو با استفاده از یک دوره آموزشی

شما با شرکت در دوره آموزشی خوب و با کیفیت می توانید تجربه شخص مدرس سئو را برداشته و در مسیری درست قرار بگیرید و حداقل ها را نسبت به بحث بهینه سازی سایت یاد بگیرید و این موضوع به شما کمک می کند تا بازه زمانی آزمون خطا های اولیه برای شما 0 شده و در نتیجه به جای بازه زمانی 12 ماهه برای یادگیری سئو، یک بازه زمانی 4 ماهه را پشت سر بگذارید.

دوره سئو در مجموعه seoedu دوره ای هست که به شما کمک می کند تا بتوانید مسیر یادگیری سئو سایت را کوتاه تر کرده و از تجربیات من در حوزه seo استفاده نمایید و به بهترین شکل ممکن سئو را یاد گرفته و در نتایج گوگل بدرخشید.

آموزش سئو غیرحضوری در seoedu

با توجه به اینکه کرونا در این روزها بیداد می کند ما تصمیم گرفتیم به جای برگزار کلاس های حضوری یادگیری سئو، به آموزش سئو غیرحضوری بپردازیم و به جای ارائه آموزش به یک سری افراد خاص در بازه های زمانی طولانی، به تعداد افراد بیشتری مهارت و تخصص seo را آموزش دهیم و همینطور هزینه های شرکت در کلاس های یادگیری بهینه سازی سایت را نیز کاهش دهیم.

به همین منظور دوره سئومستر را رونمایی کرده و سعی کردیم تا بهترین اطلاعات و به روز ترین مطالب را در آن برای شما آماده نماییم. تا شما بعد از شرکت در دوره سئومستر به هیچ دوره دیگری نیاز پیدا نکنید. از بزرگترین مزیت های دوره سئومستر آپدیت همیشگی و مادام العمر دوره می باشد و شما برای همیشه به دوره و فایل ها دسترسی خواهید داشت.

رپورتاژ آگهی چیست؟

ریپورتاژ خبری یا ریپورتاژ آگهی از دیگر موارد مهم و کلیدی است که باید در آموزش سئو پیشرفته بیش از پیش با آن آشنا شوید، تا از مزایای متفاوت آن برای سئو بهتر و باکیفیت‌تر سایت‌ها استفاده کنید. به طور کلی می‌توان گفت که ریپورتاژ خبری نوعی از تبلیغات متنی است که شما در یک سایت پرمخاطب قرار می‌دهید. این کار دو مزیت بزرگ را به همراه دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

1- انتشار ریپورتاژ خبری در سایت‌های پربازدید و پرمخاطب سبب می‌شود تا افراد زیادی با کسب و کار شما آشنا شوند و از این طریق وارد سایت شما شده و نرخ بازدید سایت را افزایش ‌دهند.

2- ریپورتاژ آگهی تاثیر بسیار زیاد و مناسبی برای سئو سایت دارد. به طور کلی می‌توان گفت که ریپورتاژ خبری برای بسیار مناسب است و می‌تواند گزینه‌ی خوب و ایده آلی برای بک لینک‌ها باشد. در آموزش صفر تا صد سئو تا حدودی با اهمیت بک لینک‌ها آشنا شده‌اید و از این رو می‌توانید حال میزان اهمیت ریپورتاژ را راحت‌تر درک کنید.

به طور کلی استفاده از ریپورتاژ آگهی علاوه بر دو مزیت بالا، کاربرد‌های دیگری نیز دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

برندسازی و جلب اعتماد مخاطبان: شما هنگامی که نام سایتتان در سایت‌های معتبر و پربازدید قرار می‌گیرد، راحت‌تر می‌توانید اعتبار مخاطبان خود را جلب کنید. از این رو برندسازی شما راحت و سریع‌تر انجام می‌شود.

هزینه‌‌ای زود بازده: شما برای آن که ریپورتاژ آگهی خود را در سایت‌های مختلف منتشر کنید، باید با توجه به نوع آن سایت هزینه‌ای را بپردازید. اما می‌توان گفت هزینه‌ ای را که باید برای انتشار ریپورتاژ خبری پرداخت کنید، در زمان کمی با افزایش نرخ کلیک سایت و بهبود سئو به جیبتان بر‌می‌گردد.

استفاده از ریپورتاژ خبری برای همه‌ی کسب و کار‌های اینترنتی مناسب است: ریپورتاژ خبری برای تمامی کسب و کار‌هایی که به دنبال بهبود رتبه خود در گوگل هستند، مناسب است. این روش به نسبت سایر روش‌های تبلیغاتی از قیمت مناسبی برخوردار بوده و از این رو کسب و کار‌های کوچک و نوپا که سرمایه چندانی ندارند، می‌توانند از مزیت‌های این روش نهایت استفاده را ببرند. از این رو اگر به دنبال یادگیری صفر تا صد سئو هستید، به هیچ عنوان مبحث ریپورتاژ آگهی یا خبری را از قلم نیندازید.

نوشتن ریپورتاژ با محتوا‌هایی که برای سایت می‌نویسید کمی فرق دارد. شما برای انتشار ریپورتاژ خوب و باکیفیت باید اصول مهم را فرابگیرید تا بتوانید بیشترین تاثیر را از ریپورتاژ خود دریافت کنید.
تیتر‌ها باید مخاطبان را ترغیب به خواندن محتوا کند: اگر از تیتر‌های مناسب و جذاب استفاده کنید، کاربر با خواندن تیتر‌ها جذب محتوا شده و حال شما می‌توانید با قرار دادن نام کسب و کارتان در متون زیر عنوان، برندسازی خود را به خوبی انجام دهید.
توجه به چند خط ابتدایی: یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین نکاتی که باید در هنگام ریپورتاژ نویسی به آن توجه کنید، شروع و ابتدا محتوا است. یک محتوا خوب در چند خط اول احساس نیاز را در مخاطب به وجود می‌آورد. می‌توانید در ابتدای محتوا سوالاتی که برای مخاطبان مهم است را مطرح کنید و در ادامه جواب برای آن‌ها ارائه دهید.
مخاطب را به شیوه‌های مختلف به سایت خود دعوت کنید: اگر بتوانید در طول محتوا، کاربر را با خود همقدم کنید، به راحتی می‌توانید با پیشنهادی جذاب و شگفت‌انگیز او را به بازدید از سایت سوق دهید. با این روش می‌توانید بازدید سایتتان را افزایش دهید که این موضوع یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که در آموزش سئو سایت به آن پرداخته می‌شود.

تکنیک‌های ریپورتاژ

در هنگام نوشتن ریپورتاژ تکنیک‌های زیادی وجود دارد که به واسطه‌ی آن‌ها می‌توان کاربران و خزنده‌های گوگل را جذب خود کرد. این تکنیک‌ها با وجود سادگی، اما بسیاری به آن‌ها توجهی ندارند و به همین دلیل نمی‌توانند نتایج خوبی را دریافت کنند.

  • به تمامی نکات سئو و قوانین گوگل همانطور که در مقالات سایت توجه می‌کنید، برای انتشار ریپورتاژ نیز به آن‌ها دقت داشته باشید.
    • بسیاری از افراد برای ریپورتاژ از محتوا‌های سایت خود استفاده می‌کنند. این کار بسیار غلط و نادرست است چرا که خزند‌ه‌های گوگل این متن را کپی دانسته و برای آن ارزش قائل نمی‌شوند.
    • استفاده از عکس‌های باکیفیت، محتوا را از یکنواختی خارج می‌کند و از این رو کاربران راحت‌تر متن را می‌خوانند و دیر‌تر خسته می‌شوند.
    • بیش از اندازه کلمات کلیدی را مورد استفاده قرار ندهید.
    • لینک دادن به صفحات سایت در ریپورتاژ یک حد و اندازه‌ای دارد تا ارزش این لینک‌‌ها حفظ شود.

آموزش سئو رایگان در سال 2023 + بهترین منابع آن

آموزش سئو هرساله و حتی هر ماه یا هفته، با نکات جدیدی همراه می شود. این پویایی و تازه بودن علل مختلفی دارد. از ترفند های جدیدی که در این حوزه ممکن است توسط متخصصین حرفه ای سئو رونمایی شوند تا آپدیت های الگوریتم گوگل که گاهی آنقدر سریع هستند که در یک چشم بهم زدن می توانند شما را با انبوهی از تغییرات جدید مواجه کنند. جالب است بدانید گوگل در همین 4 روز نخست سال جدید میلادی، 2 آپدیت را برای الگوریتم خود ارائه کرده است. بنابراین لازم است برای جا نماندن از این تغییرات، هر از چند گاهی، به خصوص بعد از آپدیت های هسته گوگل، نسبت به آموزش مجدد سئو اقدام کنید. این کار باعث می شود تا دانسته های شما با شرایط جدید بروزرسانی شوند.

الگوریتم MUM گوگل چیست + نحوه اثرگذاری آن با مثال؟

گوگل MUM یکی از بخش های مهم در آموزش سئو مدرن است؛ چراکه شما را با یکی از مهم ترین تکنولوژی های گوگل در درک محتوا به کمک فناوری های کنونی آشنا می کند. مهم ترین کاربرد این الگوریتم، پاسخ به سوالات چالشی کاربران و یافتن بهترین جواب برای آن است تا کاربر بتواند نیاز خود را با خواندن آن صفحه برطرف کند. اما این الگوریتم چیست؟

نحوه کار گوگل MUM و اثرات آن

برای آنکه بهتر این موضوع را درک کنید، اجازه دهید یک مثال ساده بزنیم. فرض کنید شما قصد دارید به یک گردش کوهنوردی بروید اما نمیدانید کفش های شما برای آن مناسب هستند یا خیر. بنابراین یک عکس از کفش خود گرفته و در جستجوی گوگل پرسش خود را مبنی بر مناسب بودن این کفش برای کوهنوردی وارد می کنید. گوگل با درنظر گرفتن تصویر و مرتبط کردن آن با سوال شما، می تواند محتوایی بلاگی را پیشنهاد دهد که فهرستی از بهترین کفش ها برای کوهنوردی را معرفی می نماید. بدین ترتیب سوال چالشی شما را پاسخ می دهد.

برخی از مهم ترین اثرات الگوریتم گوگل مام عبارتند از:

  • کمتر شدن نقش کلمات کلیدی،
  • کمتر شدن نرخ کلیک،
  • بها دادن بیشتر به محتواهای تخصصی.
  • Expertise: تخصص،
  • Authoritativeness: قابل اعتماد بودن (اقتدار)،
  • Trustworthiness: اعتبار.

گوگل اکنون برای بها دادن به محتواهای کاربردی تر که ارزش بالاتری برای مخاطب دارند و می توانند مشکل او را حل کنند، فاکتور دیگری را نیز درنظر گرفته است. این اتفاق پس از چندین بار بروزرسانی الگوریتم گوگل در سال 2022 انجام شده و در 15 دسامبر سال 2022 منتشر شد. عنصر جدید،Experience  نام دارد. این بروزرسانی باعث شده است تا داکیومنت () گوگل برای دستورالعمل های ارزیابی کیفیت جستجوی گوگل 9 صفحه بیشتر شود.  برخی از مهم ترین تغییراتی که در این بروزرسانی ذکر شده اند، شامل موارد زیر می باشند:

  • مشخص کردن مسئول وب سایت و نیز نویسنده محتوا،
  • ارزیابی دقیق صفحه و میزان هرزنامه بودن آن،
  • مشخص کردن پشتیبانی سایت توسط داوطلبان یا متخصصین،
  • تعیین شهرت نویسندگان محتوا،

سئو سایت انگلیسی زبان

در آموزش سئو، بخش مهم دیگری که برای سایت های چند زبانه با مخاطبین بین المللی مهم می باشد، سئو سایت انگلیسی زبان است. جالب است بدانید در حدود 26 درصد از کاربران اینترنت در جهان مخاطب محتواهایی با زبان انگلیسی هستند. بنابراین سئو سایت در این حوزه نیز می تواند ترافیک ارگانیک بسیار زیادی را به سمت سایت شما جذب نماید.

به طور کلی، سئو سایت انگلیسی زبان تفاوت های مختلفی را با سایر وب سایت ها دارد. همچنین لازم است وبمستران به نکات مختلفی در هنگام سئو و انتشار محتوا توجه کنند. برخی از این موارد عبارتند از:

  • کیورد تارگتینگ دقیق: فضای مجازی در زبان انگلیسی، محتواهای بسیار زیادی دارد. به همین خاطر لازم است کیورد تارگتینگ و تعیین کانسپت صفحات به صورت دقیق انجام شود. چراکه این کار می تواند در رتبه گرفتن سریع محتواهای شما موثر باشد.
  • محتوای غیر تکراری: یکی از مهم ترین مشکلاتی که در سئو سایت های انگلیسی زبان وجود دارد، محتواهای تکراری است که علت آن اشباع شدن محتوا در حوزه های مختلف می باشد. بنابراین می بایست حتما به کپی بودن محتوای خود پیش از انتشار توجه کنید.
  • ترجمه صحیح: ابزار گوگل ترنسلیت به هیچ عنوان نمی تواند در طولانی مدت برای مخاطبان و سئو سایت شما مفید باشد. بنابراین می بایست برای کسب بازخورد بهتر، ادای دقیق معنی کلمات و جذب ترافیک بیشتر حتما یک مترجم حرفه ای را استخدام کنید.

شما می توانید نکات بیشتری از قوانین و روش سئو سایت های انگلیسی زبان را در دوره آموزشی سئومستر بیابید.

سئو یوتیوب و راهکارهای افزایش رنک آن

سئو ویدیوهای یوتیوبی تا حد بسیار زیادی شبیه به فرآیندهایی است که می توانید آنها را در آموزش سئو نیز بیابید. یوتیوب به عنوان 2امین موتور جستجو بعد از گوگل شناخته می شود و توسط گوگل خریداری شده است. بنابراین شکی در این وجود ندارد که سیستم جستجوی آن نیز از همان قابلیت ها و فناوری هوش مصنوعی گوگل استفاده می کند تا انبوهی از ویدیوهای تولید شده در این پلتفرم را مدیریت کند. منظور از سئو یوتیوب، استراتژی است که از آن می‌ توانید جهت افزایش شانس نمایش ویدیو خود به مخاطبان استفاده کنید و اقدام به بهینه سازی کانال، ویدیو ها و تقویت رنک آنها در نتایج جستجو نمایید.

برخی از راهکارهای افزایش رتبه در یوتیوب به کمک سئو کردن آن عبارتند از:

  • تحقیق کلمات کلیدی،
  • تولید محتوا برای کیوردها با پتانسیل فیدبک بالا،
  • استفاده از تایتل ها و متا دیسکریپشن های جذاب و دقیق،
  • اضافه کردن برچسب به ویدیو و کانال (بیشتر از 15 برچسب درج نشود)،
  • نگارش دقیق توضیحات که تا 5 هزار کاراکتر امکان پذیر است،
  • افزایش کیفیت ویدیوهای ضبط شده،
  • تغییر نام و توصیفی کردن عنوان ویدیوها،
  • تولید ویدیوها با مدت زمان طولانی تر،
  • تعامل با مخاطب در کامنت ها،
  • لینکسازی داخلی بین یوتیوب و سایت.

راهکارهای محرمانه سئو ویدیو در گوگل

پس از بروزرسانی هایی که با آمدن الگوریتم های پنگوئن و پاندا ایجاد شدند، بسیاری از سئوکارها به این نتیجه رسیدند که لینکسازی تنها راه حل برای بالا بردن رنگ سئو در گوگل نیست. بلکه افزایش کیفیت تولید محتوا نیز بسیار مهم است. یکی از مهم ترین عناصر از نظر گوگل در غنی کردن محتوا، ویدیو می باشد که در استراتژی های بازاریابی نیز استفاده می شوند.

سئو ویدیو مجموعه ای از راهکارهایی است که می تواند این نوع محتواها را به فرم قدرتمندتری برای تعامل با مخاطب تبدیل کند. برخی از راهکارهای کلیدی در انجام این کار عبارتند از:

  • اشتراک ویدیو در شبکه های اجتماعی مختلف،
  • جذاب تر کردن ویدیو به خصوص برای حفظ مخاطب در 10 ثانیه اول،
  • استفاده از ریچ اسنیپت ها برای ویدیو،
  • استفاده از کیوردها در داخل ویدیو برای هوش مصنوعی گوگل،
  • جایگذاری ویدیو در کانون توجه صفحه،
  • عدم جایگزاری یک ویدیو در چندین صفحه و ساخت محتوای یونیک برای هرکدام.

7 مرحله مهم برای سئو تصویر و عکس

یادگیری و آموزش سئو محتواهای بصری یک بخش جدایی ناپذیر از پروسه بهینه سازی محتوا و کل سایت است. فرقی نمی کند برای تولید محتوا اقدام می کنید یا آنکه طراحی سایت را انجام می دهید. جالب است بدانید از هر 3 جستجوی گوگل، 1 مورد آن مربوط به جستجوی تصویر می باشد. بنابراین مهم است که از این طریق نیز ترافیک بیشتری برای سایت خود جذب کنید. 7 مرحله برای آموزش سئو تصویر در گوگل به شرح زیر می باشند که عبارتند از:

  • استفاده از کلمات کلیدی در خود تصویر،
  • استفاده از المان های جذاب با تصاویر زیبا در تصویر،
  • طراحی تصویر با ابعاد مستطیلی (نسبت های 16:9 و 4:3 بیشتر توسط گوگل ترجیح داده می شوند)،
  • شخصی سازی و طراحی اختصاصی تصویر برای سایت خود،
  • درج لوگو در تصویر،
  • ویرایش نام تصاویر پیش از آپلود،
  • اضافه کردن تگ های عنوان، متن جایگزین برای تصاویر،

سئو پادکست و روش نمایش آن در نتایج گوگل

اگر بخواهیم این قضیه را از دید آماری ببینیم، باید گفت اکنون بیش از 7 میلیارد انسان در زمین زندگی می کنند و تعداد وبلاگ ها نیز چیزی در حدود 1 میلیارد عدد است. این داده ها برای پادکست 700 هزار عدد می باشد. با یک حساب و کتاب کوچک، به خوبی می توان فهمید رقابت پادکست 1420 برابر کمتر از وبلاگ نویسی است. این رقم حتی در وب فارسی نیز می تواند کمتر باشد. بنابراین سئو کردن پادکست و بالا آوردن این چنین محتواهایی می تواند یک نوع برندینگ و راهکار برای افزایش ترافیک و ماندگاری کاربر در سایت شما باشد.

برخی از روش هایی که برای آموزش سئو پادکست می توان عنوان کرد، عبارتند از:

  • برای پست های وبلاگی خود پادکست تولید کنید و آنها را در ابتدای متن قرار دهید. چراکه کاربران از نوع محتواهای ویدیویی و صوتی بیشتر استقبال می کنند.
  • در پادکست های خود از کلمات کلیدی استفاده کنید و سعی کنید به چالش های مخاطب در این حوزه ها بپردازید،
  • تولید محتوای خود را با افزایش کیفیت ضبط آن، حفظ انرژی و ادای صحیح کلمات و به کار بردن لحن مناسب، سئو فرندلی کنید.
  • پادکست های خود را در شبکه های اجتماعی و Google Podcast ثبت کنید،

برای افزایش احتمال نمایش پادکست های خود در نتایج گوگل، می بایست آنها را در گوگل پلی موزیک منتشر نمایید. سپس از RSS Feed برای لینک کردن در وب سایت استفاده کنید. توجه کنید که در فایل robots یا غیره، نباید خزنده های گوگل و کاربران را از دسترسی به آنها منع نمایید.

آشنایی با اسکیما کد و نحوه بهبود سئو با آن ها

مراحل پیاده‌سازی اسکیما مارک‌آپ در سایت چگونه است؟

اگر نمی‌دانید ،‌ به این مقاله سری بزنید چراکه ما می‌خواهیم صرفا به نحوه پیاده سازی آن بپردازیم. برای پیاده سازی اسکیما مارک‌آپ‌ها می‌توانید از 3 روش زیر استفاده کنید:

  • استفاده از افزونه: یکی از راحت‌ترین راه حل‌ها در آموزش سئو اسکیما مارک‌آپ‌ها، به کار بردن پلاگین‌ها است. از جمله می‌توان به اسکیما پرو یا رنک مث اشاره کرد.
  • برنامه نویسی: از آنجایی که اسکیما یک زبان نشانه گذاری است، می‌توانید مطابق با نمونه کدهای ذکر شده، مثلا برای ، در صفحات سایت و انواع لندینگ پیچ آن را تعریف کنید.
  • ابزارهای آنلاین ساخت اسکیما: برخی ابزارها با استفاده از روش JSON-LD، برای پیاده سازی اسکیماها اقدام می‌کنند که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

5 کاربرد مهم گوگل آنالیتیکس برای بهبود سئو سایت

بخش بسیار بزرگی از موفقیت پروژه شما، به تحلیل و چیدن استراتژی آن وابسته است که می بایست در آموزش سئو این موضوع را به خوبی بیاموزید. برای آنکه بتوانید یک تحلیل جامع و دقیق از سایت خود داشته باشید، باید فاکتورهای مختلفی را اندازه بگیرید. بنابراین به ابزارهایی برای مشاهده و گردآوری داده های آن سایت نیاز خواهید داشت. یکی از بهترین سامانه ها برای انجام این کار در مقطع کنونی دانست، گوگل آنالیتیکس نام دارد.

به طور خلاصه، گوگل آنالیتیکس یک وب سرویس آنلاین است که از سوی گوگل نخستین بار در سال 2005 ساخته شد. نحوه کارکردن این پلتفرم، با اضافه کردن یک کد جاوا اسکریپت در سایت شما انجام می شود که تمامی داده ها را اندازه گیری کرده و به این سرویس می فرستد. مهم ترین کاربردهایی که برای سئو و گوگل آنالیتیکس می توان درنظر داشت، عبارتند از:

  • مشاهده ترافیک های ارگانیک،
  • مشاهده کیفیت ترافیک سایت،
  • مشاهده مدت زمان های بارگذاری صفحات،
  • مشاهده نرخ پرش کاربران،
  • نمایش گزارشی از کاربران سایت به صورت لحظه ای،
  • کمک به ایجاد کمپین های تبلیغاتی برای سایت،
  • مشاهده و اندازه گیری بازخوردها کمپین،
  • و غیره.

سئو چگونه باعث افزایش درآمد شما می‌شود؟

ممکن است این پرسش برای شما هم مطرح شود که آموزش سئو چگونه می‌تواند در افزایش درآمد موثر باشد. در این خصوص می‌توان به 3 فاکتور مهم زیر اشاره کرد که عبارتند:

  • افزایش فروش در وب سایت اینترنتی: افزایش فروش از طریق سئو به روش‌های مختلفی امکان پذیر است. مهم‌ترین اثرات و نتایجی که سئو می‌تواند منجر به بیشتر شدن فروش شود عبارتند از: افزایش رتبه صفحات سایت، افزایش ترافیک سایت،‌ افزایش آگاهی از برند.
  • ارائه خدمات سئو: آموزش حضوری سئو  می‌تواند منجر به افزایش کسب یک مهارت شود که در دنیای امروز به شدت موردنیاز می‌باشد. شما می‌توانید پس از کسب این مهارت، امکان ارائه سرویس‌های مختلفی را داشته باشید و از میان هرکدام یک روش درآمدزایی داشته باشید. از جمله می‌توان به مشاوره سئو،‌ کیورد ریسرچ،‌ سئو سایت،‌ بهینه سازی سئو داخلی،‌ اجرای کمپین‌های بک لینک و سئو خارجی. همچنین شما می‌توانید با یادگیری مهارت‌های برنامه نویسی،‌ امکان بهینه سازی سایت از نظر سرعت و سئو تکنیکال را نیز داشته باشید.
  • بهینه سازی تجربه کاربری و اعتبار سایت: یک بخش بسیار مهم از آموزش سئو، پرداختن به کارهایی است که بتواند تجربه کاربری UX سایت شما را بهینه‌تر کند. مجموعه این کارها منجر خواهند شد تا کاربر به سایت و برند شما علاقمند شده و فروش و محبوبیت آن بیشتر شود.

آشنایی با نکات سئویی در طراحی سایت

فرقی نمی‌کند برای طراحی سایت فروشگاهی، یا شرکتی و غیره اقدام می‌کنید. نکات آموزش سئو حتی در این مرحله از راه اندازی سایت نیز باید رعایت شود. اگر اولین بار است که چنین مطلبی را می‌شنوید، در ادامه با ما باشید تا به چند نکته و مثال از این مبحث بپردازیم:

  • رعایت متاتگ‌ها:‌ در طراحی یک سایت،‌ لازم است متاتگ‌ها که بخشی از کدهای HTML‌ در سایت شما هستند رعایت شده و درنظر گرفته شوند. از جمله می‌توان به Page Titleها،‌ متادیسکریپشن‌ها،‌ تگ‌های سوشیال مدیا،‌ هدر،‌ فوتر، کانتنت و غیره اشاره کرد.
  • موبایل فرندلی بودن سایت: امروزه بیش از 50 تا 70 درصد از ترافیک کاربران از طریق دستگاه‌های موبایل وارد وب سایت می‌شوند. دیزاین ریسپانسیو برای کاربران دسکتاپ،‌ موبایل و تبلت قادر است علاوه بر بهینه سازی سئو،‌ تجربه کاربری را نیز بهتر کند.
  • : بخش پایانی و مهم دیگری که می‌بایست برای بهبود سئو و تجربه کاربری هر سایتی درنظر داشته باشید، افزایش سرعت سایت می‌باشد. در آموزش لینکسازی سئو روز به شما متذکر می‌شویم که سرعت یک فاکتور مستقیم برای گوگل است که برمبنای پارامترهای Core Web Vitals‌ می‌باشد.

رعایت نکات بالا در کنار نکات فرعی طراحی از جمله ،‌ رعایت استانداردهای UX/UI برای بهینه سازی تجربه کاربری و غیره می‌بایست در روند راه اندازی این پلتفرم درنظر گرفته شود. و در کنار آن توجه به اهمیت ساختارسازی سایت در سئو،‌ همگی منجر می‌شود تا بهینه سازی سایت شما با سرعت بالاتری انجام گردد. اگر با نحوه طراحی و دیزاین سایت آشنا نیستید، یک دوره جامع با هزینه‌ای بسیار اقتصادی برای شما درنظر گرفته‌ایم که می‌توانید آن را در صفحه “” مشاهده کنید. این آموزش می تواند مکمل خوبی در کنار دوره جامع آموزش سئو مستر باشد.

مراحل سئو سایت وردپرسی چگونه است؟

از آنجایی که امروزه بیش از 43 درصد از سایت‌های دنیا با وردپرس ساخته می‌شوند،‌ بحث آموزش سئو به خصوص برای این سیستم‌های مدیریت محتوا بسیار مهم است. چند مرحله مهم از سئو سایت وردپرسی به شرح زیر می‌باشد:

  • بررسی تنظیمات نمایش سایت: در بخش “تنظیمات” وردپرس،‌ گزینه “خواندن” را بزنید. سپس گزینه “مشاهده توسط موتور جستجو” را غیرفعال نمایید.
  • ایجاد سایت مپ: بعد از طراحی سایت لازم است نقشه سایت خود را ایجاد کرده و آن را در سرچ کنسول ثبت کنید.
  • نصب گواهینامه SSL: همانطور که گفتیم،‌ امنیت سایت برای رتبه گرفتن مهم است. شما باید بر روی دامنه خود گواهینامه SSL‌ را فعال کرده تا ارتباط بین وب و کاربر رمزگذاری شود.
  • تعیین url‌ دقیق: در بخش “تنظیمات”،‌ به بخش “عمومی” رفته و در قسمت آدرس سایت وردپرسی خود،‌ URL صحیح سایت‌تان را وارد کنید. این لینک می‌تواند با www یا بدون آن باشد که توسط گوگل دو لینک جداگانه درنظر گرفته می‌شود.

اگر قصد طراحی سایت وردپرسی را دارید، می‌توانید از خدمات مجموعه ما در این بخش استفاده نمایید. شما می‌توانید با مشاهده و ارسال فرم طراحی سایت،‌ این نوع پلتفرم‌ها را از مجموعه SEOEDU با رعایت نکات سئو در طراحی آنها دریافت کنید. تمام طراحی‌های سایت مطابق با آموزش سئو انجام شده و این مزیت برتری است که در SEOEDU خواهید داشت.

آشنایی با ساختار سایت در سئو و نحوه پیاده سازی آن

در بخش آموزش سئو، آشنایی با ساختار سایت بسیار مهم است تا بتوانید درک کلی از اقدامات سئو داخلی داشته باشید. منظور از ساختار سایت در سئو، به معنای اجزای سازمان دهی شده سایت شما هستند که می‌توانند صفحات، پست‌ها، طبقه بندی‌ها، دسته‌ها، برچسب‌ها و urlهای‌ آنها باشد. ساختار سایت از آنجایی مهم است که گوگل را هدایت می‌کند، با محتوای شما رقابت نخواهد کرد و تجربه کاربری و درک کاربر از سایت شما را تسهیل خواهد نمود.

مراحل پیاده سازی ساختار حرفه‌ای سایت

حال باید به این پرسش پاسخ دهیم که مراحل پیاده ‌سازی ساختار حرفه ای سایت چیست؟ در این خصوص می توان به مراحل زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • حذف محتواهای قدیمی.
  • ارزیابی و تعیین دسته بندی.
  • بهینه کردن لینکسازی داخلی و ساختار آن.

یادگیری چنین مفاهیمی در آموزش سئو بسیار مهم است که در بخش مقدمه باید بیان شود. به عنوان مثال ساختار یک سایت از صفحه اصلی شروع شده و در پله بعدی به دسته‌بندی‌ها و زیرمجموعه‌های آن رسیده و در نهایت به صفحات مانند پست‌های بلاگ یا محصول و غیره می‌رسد. به این نکته توجه کنید که ایجاد ساختار سایت نباید بیشتر از 3 لایه باشد. چراکه می‌تواند روند خزش را سخت‌تر کرده و به تجربه کاربری صدمه وارد کند.

آشنایی با 4 مرحله مهم در ‌آموزش بهینه سازی سایت

اگر نمیدانید آموزش سئو به چه بخش‌هایی تقسیم می‌شود، باید به 4 مورد مهم زیر اشاره کرد کنیم. چراکه با درک اهمیت 4 مرحله‌ای که در ادامه ذکر می‌کنیم،‌ می‌توانید با تمام فرآیندهای مهم سئو آشنا شده و با یادگیری آنها، هر سایتی را بهینه سازی کنید. این مراحل عبارتند از:

  • سئو داخلی: تا حد امکان محتواهای داخل سایت را بهینه کرده و برای گوگل ارزشمند‌تر و جذاب‌تر می‌کند.
  • سئو خارجی: اعتبار و ارزش سایت، دامنه و صفحه شما را با سیگنال‌های خارجی بهینه‌تر می‌کند.
  • سئو تکنیکال: با رفع ایرادات فنی که در سایت شما وجود دارد، مانند دسترسی فایل ربات یا سایت مپ و غیره، به موتورهای جستجو در پیدا کردن محتوای شما کمک می‌کند.
  • سئو محلی: اگر هیچ ایده‌ای در مورد آنکه ندارید، بهتر است ابتدا این مقاله را مطالعه کنید. مجموعه اقدامات بهینه سازی سایت در این بخش به شما در افزایش اعتبارتان در یک محدوده جغرافیایی کمک کرده و باعث می‌شود تا گوگل کسب‌ و کار و سایت شما را برای کاربران حول این منطقه نمایش دهد.

به این نکته توجه کنید که هر نوع سایتی مباحث آموزش سئو خاص خود را در زیردسته این 4 بخش دارد. به عنوان مثال،‌ شما باید برای سایت‌های فروشگاهی نسبت به‌ نیز اقدام کرده و آن را در تک تک صفحات محصول،‌ آرشیو و غیره رعایت کنید. در ادامه می‌خواهیم برحسب نوع و کاربری سایت،‌ چند نکته آموزشی سئو را برای شما ذکر کنیم که می‌توانید همین حالا در پلتفرم‌های خود به کار ببرید.

آموزش گام به گام سئو سایت‌های وبلاگی و نکات آن

تفاوت سئو سایت‌‌های محتوا محور با سایر وب‌سایت‌ها که نمونه آن را می‌توان در پلتفرم‌های وبلاگی مشاهده کرد، در استراتژی و اقداماتی است که باید برای آن انجام دهید. در آموزش سئو این سایت‌ها، می‌توان به چند گام مهم زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • تحقیق کلمات کلیدی.
  • بهینه سازی پست وبلاگ از نظر تگ‌ها، محتوا، تنوع محتوایی و غیره.
  • تنظیم افزونه‌های سئو برای ساخت نقشه سایت، ارزیابی وضعیت سئو مقالات، ساخت ریچ اسنیپت مانند FAQ.
  • رفع مشکلات سرچ کنسول، کاهش نرخ پرش و افزایش سرعت سایت.
  • انتشار محتوای لینک خور و پربازدید.

شما می‌توانید در روند آموزش سئو، طی جلسات کوچینگی که با آقای دهقانی خواهید داشت، نکات بسیاری را در مورد سئو سایت‌های مختلف دریافت کنید.

نکات و مراحل گام به گام سئو فروشگاه اینترنتی

بخش مهمی از آموزش سئو مربوط به بهینه سازی سایت‌های فروشگاهی است که معمولا نکات فوق العاده مهم و بسیار زیادی دارد. هر نکته ارزش بالایی در این بخش دارد؛ چراکه با بالا بودن رقابت‌ها، شما باید جزء به جزء بهینه سازی سایت خود را جدی بگیرید. در خصوص آموزش سئو این سایت‌ها می‌توان به گام‌های زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • کیورد ریسرچ و تعیین کلمات کلیدی پولساز.
  • تعیین کانسپت کیوردها و ساخت صفحات برای آنها.
  • بهینه سازی ساختار سایت.
  • بهینه سازی سئو تکنیکال.
  • تعیین و بهنیه سازی ساختار URLها.
  • بهینه سازی سئو صفحات محصول.
  • بک لینک سازی و راه اندازی کمپین‌های تبلیغاتی.
  • لینکسازی داخلی و بهینه سازی لینک‌ها.
  • بازاریابی محتوایی برای پست‌های بلاگ و صفحات آرشیو.

در طراحی سایت فروشگاهی توجه به ساختار سازی سایت و از سوی دیگر، سئو طراحی این پلتفرم شامل نکات بسیار زیادی می‌شود. شما می‌توانید از خدمات طراحی سایت در مجموعه SEOEDU نیز استفاده کنید و با پرداخت ،‌ یک سایت با دیزاین کامل، سرعت بالا و سئو فرندلی دریافت نمایید که روند بهینه سازی آن به سرعت قابل انجام است.

بهترین مرجع برای آموزش سئو سایت چیست؟

شما می توانید برای دسترسی به یک کورس آموزشی جامع،‌ از SEOEDU‌ استفاده کنید. توجه کنید که این دوره آموزشی، شامل 10 سرفصل آموزشی برای پوشش تمام آنچه در یک پروژه واقعی به آن نیاز دارید می‌باشد. از سوی دیگر به صورت هفتگی مدرس این دوره به کوچینگ دانشجویان و بررسی وضعیت آنها پرداخته و ایرادات آنها را به صورت عملی بررسی می‌کند.

مدت زمان یادگیری سئو چقدر است؟

ممکن است این پرسش برای شما هم مطرح شود که موفقیت در سئو چقدر زمان می‌خواهد؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم آموزش سئو بسته به توانایی‌های فرد ممکن است ظرف مدت 3 ماه قابل انجام است. با این حال مهم‌ترین بخش، کسب تجربه و آشنایی با ترفندهای بهینه سازی سایت می‌باشد که می‌بایست آن را به صورت پروژه محور انجام دهید.

اگر به عنوان یک کارفرما هستید و می‌خواهید در مدت زمان کمتری به نتایج بهینه سازی سئو برسید، پیشنهاد ما استفاده از SEOEDU‌ است. شما می‌توانید با دریافت این خدمات، از صد در صد آموزه‌ها، تجربیات و ترفندهای بهینه سازی سایت توسط مجموعه ما با سابقه بیش از 5 سال استفاده کنید. در این روش، دیگر نیازی به یادگیری و صرف هزینه زمانی نخواهید داشت. همشهریان یزدی نیز می‌توانند از مجموعه SEOEDU که در این شهر واقع شده برای دریافت خدمات استفاده کنند.

سوالات متداول

1- مسیر آموزش سئو به صورت رایگان چگونه است؟

برای آموزش سئو به صورت رایگان شما می توانید ابتدا ویدیو رایگان مباحث مقدماتی سئو را در وبسایت SEOEDU مشاهده نمایید و سپس به مشاهده ویدیو مسیر سئو بپردازید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن مسیر یادگیری سئو را ادامه و به درستی جلو بروید. این دو ویدیو مسیری را به شما نشان خواهد داد که مکانیزم گوگل را بشناسید و به راحتی هر سایتی را به رتبه یک گوگل برسانید.

2-سوالات آموزش سئو خود را ازچه طریق می توانم از آقای دهقانی بپرسم؟

برای دریافت جواب سوالات آموزش سئو خود می توانید از طریق بخش نظرات همین صفحه اقدام نمایید و سوالات خود را در زمینه سئو از آقای دهقانی بپرسید. تمامی سوالات شما در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ داده خواهند شد.

3- آیا برای یادیگری سئو به برنامه نویسی نیاز است؟

باید گفت قطعا داشتن دانش برنامه نویسی در بحث سئو به شما کمک می کند اما اینکه حتما باید آن را بلد باشید تا بتوانید سایتی را سئو کنید خیر! نیازی نیست. شما می توانید با آگاهی از مباحث برنامه نویسی که مربوط به سئو می شود، به راحتی با تیم برنامه نویسی ارتباط گرفته و مشکل خود را با کمک آن هسئو وردپرس به زبان ساده

از آنجا که ۱/۵ سایت‌های دنیا و ایران با وردپرس ساخته شده‌اند؛ تصمیم گرفتم سئو سایت‌های وردپرسی را آموزش دهم. آماده‌اید؛ پس با من همراه باشید.

سئو وردپرس آسان است. چنانچه دروس بالا را به دقت مطالعه کرده باشید؛ در وردپرس فقط کافی است نکات را پیاده‌سازی کنید.

سئو وردپرس بعد از تحقیق کلمات کلیدی آغاز می شود. یعنی شما باید ابتدا تحقیق کلمات کلیدی خود را انجام داده باشید و سپس شروع به سئو سایت وردپرسی خود کنید به زبان ساده اگر بخواهم بگویم؛ تحقیق کلمات کلیدی ربطی به هیچ پلتفرمی ندارد.

مراحل سئو سایت وردپرسی

در ادامه آموزش سئو مبتدی تا پیشرفته می‌خواهم سریع‌ترین روش سئو سایت‌های وردپرسی را به شما آموزش دهم. با من همراه باشید.

۱. انتخاب هاست/سرور پر سرعت

اوین گام این است که یک فضای میزبانی پر سرعت برای سایت خود تهیه کنیم. فضاهای میزبانی به ۲ شاخه اصلی تقسیم می‌شود:

  1. سرور: سرورها برای میزبانی سایت بسیار بهتر هستند اما مشکلی که دارند؛ گران بودن آن‌هاست. ضمن اینکه احتیاج به دانش مدیریت سرور دارند.
  2. هاست اشتراکی: سرعت پایین‌تری دارند اما ارزان‌تر هستند

اگر توانایی پرداخت هزینه‌های سرور را دارید و سایتتان بازدیدکننده بالایی دارد؛ بدیهی است که سرور گزینه بهتری است.

اما چنانچه توانایی پرداخت هزینه‌های سرور را ندارید یا هنوز بازدیدکنندگان سایتتتان خیلی بالا نیست؛ چاره‌ای ندارید جز اینکه از هاست استفاده کنید.

اگر تصمیم گرفتید هاست را انتخاب کنید حتما از هاست وردپرسی استفاده کنید. ضمن اینکه برای هاستتان هزینه بیشتری کنید و در خرید هاست اشتراکی خساست به خرج ندهید!! چرا که تاثیر مستقیم در سرعت سایتتان خواهد داشت.

۲. noindex کردن تمام صفحات در سایت‌های تازه تاسیس

اشتباهی که خیلی از افراد مبتدی‌ انجام می‌دهند این است که سایتی که هنوز آماده ایندکس نیست را به گوگل ارائه می‌دهند و بعد از مدتی صدها صفحه بی فایده ایندکس می‌شوند و بودجه خزش سایت را با مشکل مواجه می‌کند.

بنابراین اگر صفحات سایتتان هنوز آماده ایندکس شدن نیست؛ وارد تنظیمات وردپرس شوید و با یک کلیک تمام صفحات سایت را نوایندکس کنید.

۳. نصب و پیکربندی افزونه یواست

اولین کار شما این است که افزونه یواست سئو را نصب کنید. البته با افزونه رنک مث هم می‌توانید کار کنید اما من یواست را ترجیح می‌دهم.

افزونه یواست دارای امکانات بسیار زیادی است و تقریبا ۱۰۰٪ سئو تکنیکال سایت وردپرسی خود را می‌توانید با آن انجام دهید. افزونه یواست دو ورژن رایگان و پولی دارد.

پیشنهاد من خرید و نصب نسخه پولی این افزونه است. سایت‌های ایرانی نیز نسخه حرفه‌ای افزونه یواست را می‌فروشند.

۴. بهینه‌سازی تنظیمات خزش وردپرس

بعد از نصب افزونه یواست؛ باید افزونه را پیکربندی کنید. مراحل زیر را انجام دهید و اگر به مراحل آشنا نیستید؛ در بخش پایین‌تر طبق اینفوگرافیک عمل کنید:

  1. در بک‌اند وردپرس و در منوی اصلی؛ روی پیکربندی گام به گام کلیک کنید.
  2. اگر سایتتان هنوز بهینه نیست روی گزینه دوم کلیک کنید.
  3. اگر فروشگاه آنلاین دارید یا یک شرکت هستید گزینه شرکت را بزنید و در غیر این صورت گزینه شخص را بزنید.
  4. لوگو سایتتان را آپلود کنید.
  5. اگر برند معروفی نیستید؛ نام کوتاه از سایتتان بنویسید. این متن در انتهای تگ تایتل تمام صفحات قرار می‌گیرد.
  6. آدرس شبکه‌های اجتماعی مهم‌تان را وارد کنید.
  7. در قسمت بعد؛ هر بخشی از سایتتان که می‌خواهید ایندکس شود را علامت بزنید. هر بخشی که اینجا علامت بزنید در نقشه سایتتان به نمایش در می‌آید. مثلا اگر نمی‌خواهید بلاک‌های سایتتان ایندکس نشود؛ گزینه را روی خیر قرار دهید. در این بخش؛ سعی کنید بسیار با وسواس عمل کنید.
  8. اگر فقط خودتان نویسنده سایت هستید؛ گزینه خیر را بزنید.
  9. در این قسمت؛ علامت – را انتخاب کنید.

۵. ساختارسازی پرمالینک‌ها

در این بخش قرار است ساختار آدرس‌های سایت را درست کنید که بخش بسیار مهمی است. هر وب‌سایت با توجه به معماری محتوایی که انجام می‌دهد می‌تواند ساختار متفاوتی داشته باشد. اما در تمام وب‌سایت‌ها باید یک‌سری اصول مهم رعایت شود:

  • از کلمات مرتبط به محتوای صفحه استفاده شود.
  • حدالامکان کوتاه باشد.
  • از کلمات رابط مثل “و، با” یا کلمات اینچنینی استفاده نشود.
  • اگر ممکن بود لاتین باشد؛ در غیر این صورت فارسی باشد.

ساختاری که در ادامه توضیح می‌دهم یک ساختار عمومی است و برای اکثر سایت‌ها می‌توان از آن استفاده کرد. برای ایجاد آدرس‌های بهینه در سایت وردپرسی؛ مراحل زیر را انجام دهید:

  1. وارد منوی تنظیمات -> پیوندهای یکتا شوید.
  2. گزینه نوشته‌ها را روی ساختار دلخواه بگذارید.
  3. در کادر خالی ساختار دلخواه؛ عبارت /%blog/%postname/ را وارد کنید.
  4. در بخش “مبنای دسته” چیزی وارد نکنید.

اگر سایتتان فروشگاهی است چک کنید پیوندهای یکتای محصول روی حالت پیش‌فرض باشد. (در فصل بعد در مورد سئو فروشگاه اینترنتی بیشتر توضیح می‌دهم)

۶. افزایش سرعت سایت وردپرس

بیایید ابتدا بررسی کنیم چه نکاتی در افزایش سرعت سایت موثر هستند:

  • استفاده از میزبان پرسرعت
  • بهینه‌سازی تصاویر
  • حداقل‌سازی فایل‌های جاوااسکریپت و CSS
  • استفاده از سیستم کش
  • استفاده از CDN
  • بهینه‌سازی دریافت اطلاعات از دیتابیس
  • استفاده از اسلش / پایانی در آدرس صفحات

علاوه بر نکات بالا موارد دیگری هم در سرعت سایت موثر هستند. ضمن اینکه تعدادی از موارد بالا مانند حداقل‌سازی فایل‌های جاوااسکریپت و CSS در وردپرس امکان‌پذیر نیست و باید به دنبال راه‌های جایگزین بود.

خبر خوب این است که برای افزایش سرعت سایت وردپرسی راهکارهای زیادی داریم.

  • از میزبانی پر سرعت استفاده کنید.
  • افزونه wp-rocket را نصب کنید و سیستم کش را فعال کنید.
  • سایتتان را به کلادفلیر متصل کنید و سیستم کش کلادفلیر را فعال کنید.
  • در بالای صفحه از تصاویر سنگین استفاده نکنید.
  • عرض و ارتفاع تصاویر را هم‌اندازه فضای واقعی تعریف کنید. (تصویر ۸۰۰px را در فضای ۶۰۰px قرار ندهید)
  • از پلاگین‌های کمتری استفاده کنید.
  • از قالب‌ بهینه‌شده استفاده کنید.

با انجام کارهای بالا؛ سایتتان ده‌هها برابر سرعت بیشتری پیدا خواهد کرد.

۷. نصب گواهی SSL

گواهی SSL برای https شدن سایت یکی از فاکتورهای کوچک رتبه‌بندی است. اما به نظر من یکی از الزامات سایت‌های جدید است.

از زمانی که مرورگر کروم؛ علامت not secure را در کنار سایت‌های بدون https به نمایش درآورد کاربران نیز برای استفاده از چنین سایت‌هایی مردد هستند.

خوشبختانه برای https کردن سایت کار سختی پیش رو ندارید! فقط کافی است به شرکت هاستینگ خود تیکت بزنید و درخواست کنید https را برای شما فعال کنند.

شرکت‌‌های هاستینگ؛ معمولا پلن‌های رایگان https نیز دارند اما شما از پلن پولی https استفاده کنید.

در فصل سئو تکنیکال توضیح دادم در صورتی که آدرس‌های سایتتان قبلا با http ایندکس شده‌اند چه کاری باید انجام دهید.

۸. انتخاب قالب مناسب

قالب وردپرس تاثیر زیادی در سئو سایت‌های وردپرسی دارد. به ۳ دلیل اصلی:

  • کدهای قالب در تمام سایت تکرار می‌شوند و اگر مبتنی بر سئو نباشند با مشکل مواجه می‌شوید.
  • قالب تاثیر زیادی در سرعت سایتتان دارد.
  • ظاهر سایت شما و تجربه کاربری از قالب تاثیر می‌گیرد.

برای انتخاب قالب مناسب وردپرس؛ ۴ کار زیر را انجام دهید:

  1. در گوگل جستجو کنید: Best SEO Friendly WordPress Themes.
  2. ۵ قالب که با اهداف سایت شما مطابق است (مثلا اگر فروشگاه اینترنتی هستید؛ بدیهی است قالب مناسب فروشگاه اینترنتی نیاز دارید) را انتخاب کنید.
  3. نظرات مربوط به قالب را بررسی کنید و تعدادی از سایت‌‌هایی که با این قالب ارائه شده‌اند را بررسی کنید.
  4. به تاریخ‌های آپدیت قالب توجه کنید. آپدیت مداوم قالب، یک سیگنال مثبت برای بهینه بودن قالب است.

وقتی با معیارهای بالا؛ قالب مناسب و بهینه را انتخاب کردید؛ وارد مرحله بعد شوید.

۹. نوشتن اولین مقاله

در سایت وردپرسی؛ ابتدا باید ساختار سایت را با ایجاد منو‌ها، صفحات دسته‌بندی و… ایجاد کنید (در فصل ساختارسازی سایت توضیح دادم). سپس صفحات درباره ما، تماس با ما و سایر صفحات اینچنین را با استفاده از برگه‌ها در وردپرس ایجاد کنید.

حالا نوبت به نوشتن صفحات مقاله و محصول می‌رسد.

  • برای نوشتن مقاله از ستون سمت راست وردپرس روی نوشته -> افزودن نوشته کلیک می‌کنیم.
  • برای ایجاد صفحه محصول نیز از منوی سمت راست؛ منوی محصولات -> افزودن جدید را انتخاب می‌کنیم.

من در ادامه این بخش قصد دارم نحوه نوشتن متن سئو شده را به شما آموزش دهم. متن سئو شده هم در صفحه محصول و هم در صفحه مقاله قابل استفاده است.

مراحل نوشتن متن سئو شده در وردپرس

اگر یادتان باشد در فصل آموزش تولید محتوا؛ به صورت کامل نحوه نوشتن مقالات سئو شده را توضیح دادم.

بنابراین اینجا تکرار مکررات نمی‌کنم و فقط نکاتی را مطرح می‌کنم که مربوط به نوشتن مقاله یا صفحه محصول در وردپرس است.

آماده هستید؟

وردپرس اصولا یک سیستم وبلاگ‌نویسی بود که به مرور توسعه یافت. بنابراین امکانات زیادی برای نوشتن مقاله در اختیار شما قرار می‌دهد.

ضمن اینکه ابزارهای قدرتمندی مثل UX BUILDER و المنتور هم وجود دارند و با استفاده از این ابزارها می‌توان صفحات بسیار زیبایی ساخت.

مراحل گام به گام نوشتن متن سئو شده در وردپرس

قبل از هر چیز نیاز است تا محیط ویرایشگر متن را مشخص کنید. وردپرس به صورت پیش‌فرض ادیتور گوتنبرگ را دارد. اما من به شخصه با ادیتور کلاسیک وردپرس راحت‌تر هستم.

اگر شما هم با ادیتور کلاسیک راحت هستید؛ باید افزونه ادیتور کلاسیک را از مخزن وردپرس نصب کنید.

سپس افزونه را فعال می‌کنید و به عنوان ادیتور پیش‌فرض وردپرس انتخاب می‌کنید.

بریم سراغ کارهای اصلی.

حالا یک صفحه نوشته یا محصول جدید باز می‌کنید. وقتی صفحه جدید محصول یا نوشته را باز کردید ادامه مراحل را به ترتیب پیش بروید:

۱. انتخاب کلمه کلیدی

فرقی نمی‌کند محتوایی که می‌خواهید بنویسید؛ یک مقاله است یا یک محصول. کار اول شما این است که کلمه کلیدی صفحه را مشخص کرده باشید.

کلمه کلیدی یک صفحه محصول؛ نام محصول است و کلمه کلیدی مقاله را قبلا باید در پروسه کیورد ریسرچ انتخاب کرده باشید.

۲. نوشتن عنوان صفحه

عنوان صفحه را در کادر افزودن عنوان بنویسید.

الان نیازی نیست به فکر نوشتن عناوین زیبا باشید. فقط عنوان صفحه را که شامل کلمه کلیدی صفحه است بنویسید. مثلا اگر کلمه کلیدی شما درست کردن دم نوش زنجبیل است؛ همین را در بخش افزودن عنوان می‌نویسید.

۳. نوشتن تگ‌های h2 و h3

حالا زمان آن است که ساختار مقاله را با تگ‌های h2 مشخص کنید. در واقع با این مار؛ موضوع اصلی صفحه به موضوعات کوچک‌تری شکسته می‌شود.

۴. نوشتن زیر تگ‌های h2 و h3

حالا زمان نوشتن زیر تگ‌های h2 و h3 است. متن زیر این تگ‌ها را در تگ p می‌نویسید.

خبر خوب این است که وردپرس این کار را برای شما به صورت اتوماتیک انجام می‌دهد.

در واقع هر متنی که در محیط کلاسیک وردپرس بنویسید؛ به صورت اتوماتیک در تگ P قرار می‌گیرد. البته می‌توانید این متن را تبدیل به تگ‌های هدینگ h1 تا h6 کنید.

کافی است موس را روی متن ببرید و با شرتکات یا کلیک روی بخش ساختار این کار را انجام دهید.

شاید سوالتان این باشد محتوای زیر تگ‌های هدینگ را از کجا بنویسیم؟ در ادامه چند راه پیشنهادی برایتان دارم:

  • اطلاعات شخصی خودتان (بهترین گزینه)
  • جستجوی انگلیسی همان موضوع در گوگل
  • کتاب‌های چاپی
  • کتاب‌های گوگل بوک
  • و…

۵. افزودن تصاویر

در این مرحله باید تصایر بهینه شده را به صفحه اضافه کنید. در وردپرس ۲ نوع تصویر را باید به صفحه اضافه کنید.

  1. تصویر شاخص: در ستون کناری صفحه بخشی به نام تصویر شاخص وجود دارد که حتما باید یک تصویر به این قسمت اضافه کنید.
  2. تصاویر میان متن: در هر کجای متن که نیاز بود؛ تصویر مرتبط و بهینه را اضافه کنید
  1. هنگام آپلود تصویر: زمانی که تصویر را آپلود می‌کنید متن alt را می‌نویسید.
  2. هنگام انتخاب تصویر از گالری: هنگامی که تصویر را در گالری انتخاب می‌کنید.

۶. افزودن نتیجه گیری

یک تگ h2 با عناوین مثل: نتیجه‌گیری، سخن پایانی یا چیزی شبیه به این به صفحه اضافه می‌کنید و نکات زیر را در آن مدنظر قرار می‌دهید.

  1. تکرار کلمه کلیدی صفحه
  2. نتیجه کاربر از خواندن مقاله
  3. مرور نکات مهم
  4. افزودن CTA به صفحه: دکمه یا هر چیزی که کاربر را ترغیب به انجام عمل سودآور برای ما کند

۷. افزودن مقدمه مقاله

مقدمه مقاله یکی از مهم‌ترین بخش‌های مقاله یا صفحه محصول است. در مقدمه مقاله حتما باید کلمه کلیدی صفحه را استفاده کنید. ضمن اینکه مقدمه مقاله باید جذاب و کوتاه باشد و کاربر را ترغیب به خواندن ادامه متن کند.

می‌توانید با استفاده از امکانات بولد، ایتالیک یا تغییر رنگ متون بخش مقدمه را جذاب کنید.

۸. افزودن نامک

نامک یا URL صفحه؛ در بخش پایینی عنوان وردپرس وجود دارد و می‌توانید در این بخش نامک صفحه را اضافه کنید.

آدرس صفحه را کوتاه و شامل کلمه کلیدی قرار دهید.

۹. لینک‌سازی داخلی

در هر جای صفحه که نیاز بود کاربر اطلاعات بیشتری داشته باشد؛ یک لینک داخلی به سایر صفحات بدهید.

ایجاد لینک در وردپرس به این صورت است که یک بخش متن را انتخاب می‌کنید. سپس با شرت‌کات CTRL+K یا با کلیک روی تصویر سنجاق یک کادر برای شما باز می‌شود.

در این کادر می‌توانید لینک صفحه مقصد را وارد کنید. البته من مخالف لینک دادن از متن صفحه محصول به سایر محصولات یا… هستم.

برای لینک‌سازی داخلی در صفحه محصول می‌توانید در زیر متن محصول و در یک کادر مجزا از متن؛ به محصولات مرتبط لینک دهید.

۱۰. اختصاص به کتگوری یا تگ مورد نظر

در گام آخر باید دسته‌بندی یا تگ مرتبط به این مقاله یا محصول را انتخاب کنید.

متاسفانه هنوز بعضی از افراد فکر می‌کنند؛ تگ همان کلمه کلیدی صفحه است و هر چقدر تگ بیشتری بزنند؛ صفحه بهتر رتبه می‌گیرد.

دقت کنید که صفحه مقاله یا محصول را فقط در دسته‌بندی و تگ‌هایی قرار دهید که واقعا مرتبط هستند. ضمن اینکه شما در مرحله ساختارسازی سایت؛ باید تگ‌ها و دسته‌بندی‌های سایت را مشخص کنید و اینجا فقط اختصاص دهید.

در فصل تولید محتوا و در بخش بهینه‌سازی مقاله؛ به صورت کامل به بهینه‌سازی محتوا پرداختیم و اینجا تکرار مکررات نمی‌کنیم.

ابتدا ببنیم افزونه یواست چه امکانات خوبی به ما می‌دهد.

نوشتن تگ تایتل اختصاصی هر صفحه

وردپرس به صورت پیش‌فرض عنوان صفحه را هم در تگ h1 وهم در تگ تایتل قرار می‌دهد. با استفاده از یواست می‌توانید تگ تایتل صفحه را تغییر دهید و تگ تایتل اختصاصی بنویسید.

نوشتن متادسکریپشن اختصاصی هر صفحه

وردپرس متن توضیحات کوتاه را در تگ متادسکریپشن صفحه قرار می‌دهد اما با یواست شما می‌توانید متادسکریپشن اختصاصی برای هر صفحه بنویسید.

پیشنهاد لینک‌سازی داخلی

ما لینک‌سازی داخلی را با توجه به نیاز کاربر انجام می‌دهیم اما گاهی اوقات ممکن است صفحات مرتبطی از قلم بیفتد.

افزونه یواست سئو در ستون سمت چپ صفحه؛ تعدادی صفحات پیشنهادی برای لینک‌سازی داخلی به شما ارائه می‌دهد.

پیشنهادات را می‌توانید مرور کنید و هر کجا نیاز بود لینک بدهید.

۱۱. اسکیمای سایت وردپرسی

یکی از راحت‌ترین کارها در وردپرس؛ ساخت سیستم اسکیمای استاندارد است. برای ساخت سیستم اسکیمای حرفه‌ای برای سایت وردپرسی کافی است دو افزونه زیر را در سایتتان نصب کنید.

  1. یواست: ساخت اسکیماهای جنرال و ساختاری سایت
  2. فول اسکیما ریچ اسنیپت: ستاردار کردن مقالات، برگه‌ها و محصولات و FAQ برای تمام صفحات به غیر از صفحه محصول

نکته مهم: اگر بیشتر مقالات شما در حوزه آشپزی یا دانلود اپلیکیشن یا چیزهای متفاوتی شبیه به این است بهتر است یک افزونه اسکیمای اختصاصی برای سایتتان طراحی کنید.

۱۲. استفاده از گوگل سرچ کنسول

گام آخر سئو سایت وردپرسی؛ اتصال سایت به گوگل سرچ کنسول است. البته ممکن است سایت شما از قبل به سرچ کنسول متصل باشد؛ بنابراین فقط نکات را چک کنید.

۱. اتصال به گوگل سرچ کنسول

بدیهی است که اولین گام اتصال سایت به سرچ کنسول است. برای اتصال به سرچ کنسول ۲ راهکار پیش رو دارید.

  1. URL Prefix: مناسب برای اتصال بخشی از سایت (مثلا: blog.example.ir)
  2. Domain: مناسب برای اتصال تمام اجزای دامنه

روش پیشنهادی من برای اتصال به سرچ کنسول مورد دوم است.

در این روش کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

  1. نام دامنه را وارد کنید.
  2. کدی که نمایش داده شده را کپی کنید.
  3. اگر از کلادفلیر استفاده می‌کنید وارد اکانت خود، بخش DNS شوید و یک رکورد txt اضافه کنید. مقدار Name را روی @ و در مقدار Content؛ کدی که کپی کردید را قرار دهید و ذخیره کنید.
  4. اگر از کلادفلیر استفاده نمی‌کنید، کد را به شرکت هاستینگتان بدهید و در خواست دهید یک رکورد TXT با این مقدار ایجاد کند.

بعد از اینکه این کارها را انجام دادید از ۱۰ دقیقه تا ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا DNS های شما بروز شود.

در این مدت هر ۱۰ دقیقه یکبار روی گزینه Verify کلیک کنید تا زمانی که verify انجام شود.

۲. آپلود نقشه سایت

وجود نقشه سایت باعث می‌شود صفحات سایت شما برای گوگل شفاف باشند و بهتر ایندکس شوند. اگر نقشه سایتتان با یواست ساخته شده باشد؛‌ آدرس استاندارد نقشه سایت شما این است:

در غیر این صورت آدرس نقشه سایتتان را که با پسوند xml است پیدا کنید. برای آپلود نقشه سایت در سرچ‌کنسول مراحل زیر را انجام دهید.

  • وارد منوی sitemap شوید
  • آدرس نقشه سایت را در باکس Add a new sitemap وارد کنید
  • روی گزینه submit کلیک کنید
  • Total Clicks: میانگین کلیک و ورودی سایتتان.
  • Total Impressions: میزان نمایش صفحات سایتتان.
  • Average CTR: نرخ کلیک کاربران نسبت به میزان نمایش.
  • Average position: میانگین جایگاه صفحات سایت شما در تمام کلیدی که رتبه دارید.

۴ معیار بالا بر اساس بازه زمانی که شما تعریف می‌کنید نمایش داده می‌شوند. مثلا اگر زمان را روی ۳ ماه گذشته بگذارید؛ اطلاعات مربوط به ۳ ماه گذشته را خواهید دید.

  1. error: صفحاتی که مشکل دارند.
  2. valid with warning: صفحاتی که مشکل دارند اما ایندکس می‌شوند.
  3. valid: صفحات بدون اشکال.
  4. exclude: صفحاتی هستند که مشکل دارند و ایندکس نمی‌شوند.

در دوره گوگل سرچ کنسول روش رفع این ارورها را کامل توضیح دادم و اینجا مجال پرداختن به این نکات نیست. به این علت که بعضا خیلی فنی هستند.

اگر تمام صفحات سایتتان در این ۲ حالت باشند اکثر ارورهای این بخش از بین می‌روند:

  1. صفحات آماده نمایش باشند یا به اصطلاح کد وضعیت ۲۰۰ برگردانند.
  2. صفحات مشکل دار ریدایرکت ۳۰۱ شوند به یک صفحه ۲۰۰.

برای ریدایرکت صفحات می‌توانید از بخش ریدایرکت افزونه یواست استفاده کنید. ضمن اینکه صفحاتی که ارور ۴۰۴ دارند و هیچ معادلی در سایتتان ندارند، می‌توانید روی صفحه تماس با ما ریدایرکت گروهی کنید.

در ویدیو زیر؛ این نکته را بیشتر توضیح داده‌ام.

۵. مدیریت بخش اکسپرینس (Experience)

  1. داشتن https
  2. پاس کردن معیارهای core web vitals
  3. نداشتن بینابینی
  4. موبایل فرندلی

مهم‌ترین منوهای بخش experience؛ ۲ مورد هستند:

  1. core web vitals (CWV)
  2. mobile usability

منوی cwv به ۲ بخش موبایل و دسکتاپ تقسیم می‌شود.

در این بخش‌ها یک معیار کلی از وضعیت cwv سایتتان در موبایل و دسکتاپ مشاهده می‌کنید. با کلیک روی Open Report بخش موبایل می‌توانید گزارش دقیق وضعیت CWV موبایل صفحات را مشاهده بفرمایید. عکس داده‌های این بخش به ۳ منوی کلی تقسیم می شوند:

  1. poor: معیارها پاس نشده است.
  2. Need Improvement: معیارها مشکل ندارند اما عالی هم نیستند.
  3. Good: معیارها پاس شده‌اند.

با کلیک روی هر بخش؛ در بخش پایین آن جزئیات به نمایش در می‌آید و با کلیک روی جزئیات می‌توانید صفحات را مشاهده نمایید.

البته داده‌های بخش دسکتاپ شاید برای شما قابل نمایش نباشد.  چنانچه گوگل نتوانسته باشد در ۹۰ روز گذشته داده‌های کافی جمع‌آوری کند این بخش نمایش داده نمی‌شود.

صفحاتی که مشکل دارد را پیدا کنید، بررسی کنید و سپس با اطلاعاتی که در بخش سئو تکنیکال و قسمت افزایش سرعت سایت آموختید؛ صفحات مشکل دار را بهبود دهید.

ا حل کنید.