تدوین قوانین هوش‌مصنوعی در استرالیا

تدوین قوانین هوش‌مصنوعی در استرالیا

به گزارش  خبرنگار علم  فناوری خبرگزاری تیتر نیوز؛ اتحادیه رسانه، سرگرمی و هنر استرالیا اعلام کرد که از هر چهار عضوش، سه نفر از تدوین قوانین هوش‌مصنوعی حمایت می‌کنند.

نگرانی‌های هنرمندان استرالیایی از انتشار محتوای مضر و از دست‌دادن شغلشان باعث شده که خواستار تدوین قوانینی برای جلوگیری از سوءاستفاده از فناوری هوش‌مصنوعی در آثار ادبی و هنری شوند.

دیدگاه اتحادیه رسانه، سرگرمی و هنر استرالیا به کمیته تحقیق درباره قوانین هوش‌مصنوعی مجلس سنای این کشور ارسال خواهد شد. قرار است این کمیته نظر نهایی خود را تا ۱۹ سپتامبر (۲۹ شهریور) اعلام کند.

اتحادیه رسانه، سرگرمی و هنر استرالیا دیدگاه ۳۹۴ بازیگر، صداپیشه، نوازنده، مجری و روزنامه‌نگار را درباره فناوری هوش‌مصنوعی بررسی کرد و به این نتیجه رسید که بسیاری از آن‌ها نگران نتایج افزایش استفاده از هوش‌مصنوعی در تولید آثار هنری هستند.  

بر اساس نظرسنجی این اتحادیه، بیش‌ترین نگرانی هنرمندان استرالیایی مربوط به ظرفیت هوش‌مصنوعی در انتشار اطلاعات نادرست بود. ۷۴ درصد از شرکت‌کنندگان در این مطالعه، انتشار اطلاعات نادرست را برجسته‌ترین عامل نگرانی از گسترش این فناوری عنوان کردند.  

شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی همچنین نگران از دست دادن شغل خود با گسترش دامنه استفاده از هوش‌مصنوعی و شفاف‌نبودن منابع مورد استفاده برای ایجاد مدل‌های هوش‌مصنوعی بودند.

مایکل بالک، رئیس فدرال اتحادیه رسانه، سرگرمی و هنر استرالیا گفت: «یافته‌ها ثابت کرده که هنرمندان و مولفان به شدت نگران آینده خود با وجود نبود قوانین مرتبط با فناوری هوش‌مصنوعی در استرالیا هستند.»

وی افزود: «اگر در روند کنونی استفاده از ابزار‌های هوش‌مصنوعی تجدیدنظر نشود، اعتبار و اصالت محتوای هنری و رسانه‌ایِ ارائه‌شده به مخاطبان به خطر خواهد افتاد، همچنین اعتماد عمومی به آثار هنری تضعیف شده و مشاغل بسیاری از بین خواهند رفت.»

مایکل بالک بیان کرد: «ما از دولت استرالیا می‌خواهیم که برای محافظت از جایگاه هنرمندان، آثار و معیشت آن‌ها در برابر فناوری نوظهور هوش مصنوعی اقدامی فوری انجام دهد.»

سیمون کندی، رئیس انجمن صداپیشگان استرالیا هم در گفتگو با آسوشیتدپرس اعلام کرد که از درخواست اتحادیه برای تدوین فوری مقررات مربوط به فناوری هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

وی افزود: «ما برای ریشه‌کن کردن فناوری نوظهور هوش مصنوعی تلاش نمی‌کنیم بلکه ما فقط رویکرد «انسان اول» را در پیش گرفته‌ایم.»

سیمون کندی ادامه داد: «ما می‌خواهیم مطمئن شویم که در استفاده از این فناوری، معیار‌های حرفه‌ای درنظر گرفته شود در حالی که امروز چنین معیار و ملاک‌هایی وجود ندارد.»

انتهای پیام/