توسعه دیپلماسی انتظامی را از مدیریت ترافیک آغاز کنیم
بر اساس این سنت حسنه و روش علمی پلیس راهنمایی و رانندگی روابط دوجانبه سفرا و دیپلمات های خارجی مقیم ایران سفرا و دیپلمات های ایرانی مقیم خارج از کشور و سایر سازمان ها و نهادهای بین المللی در موضوع #تنظیم_ترافیک خواستار گسترش است. را در دستور کار قرار دهد».
به گزارش تیتر نیوز سردار سرتیپ دکتر سید تیمور حسینی رئیس راهور فرجه در یادداشتی نوشت:
امروزه با تمرکز بر «دردسرهای مشترک» و تبدیل تجربیات حاصله و حتی «ایده های دانش پایه» به «محصولات قابل مبادله» روند توسعه ارتباطات و همکاری های بین المللی را آغاز می کنند.
وی از زمان انتصاب به سمت فرماندهی کل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران این موضوع را در دستور کار سازمان پلیس قرار داده و در این راستا سفرهای متعددی به کشورهای مختلف داشته و میزبان فرمانده نیروی انتظامی بوده است. پلیس و وزرا توبه کرده است. چند کشور خارجی
بر اساس این سنت حسنه و روش علمی پلیس راهنمایی و رانندگی از سفرا و دیپلمات های خارجی در ایران سفرا و دیپلمات های ایرانی در خارج از کشور و سایر سازمان ها و نهادهای بین المللی درخواست می کند تا روابط همه جانبه ای را با موضوع #نظم_ترافیک برقرار کنند که خوشبختانه بدلیل ماهیت آموزشی و پژوهشی «جامعه محور» از سوگیری سیاسی فارغ است.
از شما دعوت می کنیم تا تجربیات و مطالعات کشور خود را در زمینه مدیریت پلیس و ایمنی ترافیک با این پلیس ها در میان بگذارید.
بدیهی است که این انتقال تجربیات در قالب کارگاه های آموزشی – ارسال نتایج پژوهشی – دعوت نامه متقابل برای سفر و بازدید – برگزاری همایش های مشترک و یا خرید و فروش فناوری و تجهیزات روز و … قابل انجام است.
در حال حاضر هیچ کشوری عاری از مشکل ترافیک نیست و فقط کیفیت و کمیت این مشکل متفاوت است. البته کشورهایی که تجربیات مشترکی مانند جاده ها و زیرساخت های ضعیف جمعیت بالای وسایل نقلیه بی کیفیت موتورسواری بی رویه و توسعه نامتوازن شهری را تجربه کرده اند یا درگیر آن هستند اولویت بالایی در انتقال تجربیات دارند و مطمئناً شما آن را دارید. جایگاه ویژه فناوری مدرن در این زمینه را نباید نادیده گرفت.
دفتر من در پلیس راهنمایی و رانندگی فراه از آغاز این همکاری سیستماتیک هدفمند و هوشمندانه استقبال می کند. پروتکل های موجود
انتهای پیام