لزوم تقویب بخش خصوصی در زمینه کشاورزی/برنامه هفتم توسعه آخرین فرصت توجه به کشاورزی و محیط زیست

لزوم تقویب بخش خصوصی در زمینه کشاورزی/برنامه هفتم توسعه آخرین فرصت توجه به کشاورزی و محیط زیست

رئیس کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بخش خصوصی باید بیش از گذشته تقویت شود و نگاه به این بخش ویژه باشد این در حالی است که اکنون فضای سرمایه گذاری برای این بخش چندان وجود ندارد.

به گزارش تیتر نیوز محمد جواد عسکری_ رئیس کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی_ در یازدهمین نمایشگاه بین المللی نهاده های کشاورزی که امروز در سالن نمایشگاه بین المللی ایران مال برگزار شد اظهار کرد: شرایط برای توسعه کشاورزی مهیاست امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده و هر حکومتی براساس تامین غذایی عمل نکنه حتما آسیب خواهد دید کشاورزی سه برابر صنعت بازدهی دارد و سی درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در حوزه تقنین آنچه لازم بوده انجام شده قوانین مندرس را به روز کرده ایم و تنها کمیسیونی در مجلس هستیم که نگاهمان از پایین به بالاست. بنابراین در موضوع تقنین آنچه باید انجام شده است و نیاز به عمل در حوزه اجراست.

عسکری ادامه داد: برای داشتن کشاورزی پایدار باید دستگاه ها پای کار بیایند بروکراسی اداری کمر تولید کننده را شکسته و همه دارند برای واردات محصولات کشاورزی تلاش می کنند و این نشان می دهد در اجرا مشکل داریم.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار کرد: اگر هزار تومان برای امنیت غذایی خرج کنیم دیگر نیاز نیست صد هزار تومان برای بهداشت و درمان هزینه کنیم مجلس مسیر توسعه کشاورزی را هموار کرده و طرح های توسعه ای آن باید اجرا شود. بازارهای هدف منطقه ظرفیت های خوبی است که نادیده گرفته شده است همچنین در بحث دانش بنیان ها خیلی عقب هستیم و تنها ۳ تا ۶ درصد در این زمینه رشد داریم لذا چاره نداریم برای رسیدن به اهداف بلندمدت در امنیت غذایی به دانش بنیان ها رجوع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ۲۵۰ هزار فارغ تحصیل کشاورزی در همه مقاطع داریم برنامه هفتم توسعه آخرین فرصت ماست و امر در این برنامه به سمت کشاورزی آب و محیط زیست با دقت حرکت نکنیم دیگر فرصتی نخواهیم داشت.

عسکری بر لزوم تقویت بخش خصوصی تصریح و اظهار کرد: بخش خصوصی باید بیش از گذشته تقویت شود و نگاه به این بخش ویژه باشد الان فضای سرمایه گذاری برای این بخش چندان وجود ندارد.

وی در پایان تصریح کرد: ۲۱۵۰۰ مجوز برای تولید پروتئین سفید فعال کردیم و سالانه دو میلیون و ۶۵۰ هزار تن مرغ تولید می شود اما باز هم نوسانات داریم چون مردم به دلیل گرانی گوشت قرمز به سفید روی آورده اند.

دست کسانی که سم و کود را اصلاح کنند می بوسیم

علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم گفت: کشاورزان ما شایسته برخورداری از آخرین فناوری دنیا هستند و باید شرایطی را ایجاد کنیم که کشاورزان از آخرین فناوری های روز دنیا استفاده کنند.  

معاون وزیر کشاورزی تصریح کرد: هر کس بتواند کیفیت بذر سم و کود را افزایش دهد ما دستش را می بوسیم ما از ارز ترجیحی برای تسهیل شرایط کشاورزان استفاده می کنیم.

انتهای پیام