تغذیه مناسب در بهار چیست؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ویژگی های مزاجی فصل بهار گفت: با گرم تر شدن هوا و افزایش رطوبت افرادی که مزاج گرم و تر دارند ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوش های پوستی کهیر آلرژی و عطسه شوند.
به گزارش تیتر نیوز دکتر علیرضا عباسیان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار مصرف غذاهای شیرین گوشت قرمز و غذاهای تند کاهش یابد و افراد به ویژه از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند.
کاهش درهم خوری و پرهیز از مصرف غذاهای پیچیده
دکتر عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذاهای ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.
وی گفت: در گذشته ایرانی ها غذاهایی ساده مانند املت تخم مرغ کشک بادمجان و کله جوش مصرف می کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذاهای خنک مانند سوپ جو آش جو و نان جو توصیه می شود.
انتخاب صحیح میوه ها و آجیل ها
این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم خوری میوه ها پرهیز شود. همچنین مصرف میوه های فصل مانند توت فرنگی و زردآلو توصیه می شود.
وی درباره آجیل های مناسب برای این فصل گفت: فندق بادام و پسته انتخاب های خوبی هستند اما گردو بادام زمینی و بادام هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.
پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی
دکتر عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی هایی با رنگ های قرمز سبز تند نقره ای و طلایی و همچنین آدامس ها و تنقلات با طعم های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس تر است این مواد آسیب بیشتری وارد می کنند.
وی در پایان توصیه کرد: افراد از پرخوری پرهیز کنند و هنگام ترک سفره کمی احساس گرسنگی داشته باشند تا سلامت خود را در این فصل حفظ کنند.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در تیتر نیوز به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان است.
انتهای پیام