هدف اصلی آموزش وپرورش ایجاد فضاهای آموزشی متناسب با «عصر هوش مصنوعی» است

برنامه‌های آموزش و پرورش برای ابتدایی ها / رفع دغدغه کمبود معلم در ۱۴۰۳

تیتر نیوز/خراسان رضوی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش گفت: هدف اصلی ما ایجاد فضایی مناسب برای ارتقای کیفیت فرآیندهای یاددهی – یادگیری و تربیت نسلی متناسب با عصر هوش مصنوعی است.

رضوان حکیم زاده دوشنبه ۱۵ اردیبهشت در همایش «نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم» که با حضور رئیس جمهور در حرم مطهر رضوی(ع) برگزار شد اظهار کرد: در پی سخنان ارزشمند رئیس محترم جمهوری و با عنایت به تأکیدات وی بر لزوم ایجاد تحول در نظام آموزشی هدف اصلی ما ایجاد فضایی مناسب برای ارتقای کیفیت فرآیندهای یاددهی – یادگیری و تربیت نسلی متناسب با عصر هوش مصنوعی است. در این راستا اصلاح فضاهای آموزشی و ایجاد فضاهای نوین گام نخست در راستای تحقق عدالت آموزشی و رفاه اجتماعی در دولت چهاردهم است.

وی ادامه داد: در خراسان رضوی با توجه به وجود یک میلیون و ۵۵۱ هزار دانش آموز در بیش از 9 هزار مدرسه ۷۰۵ پروژه مدرسه سازی در حال پیگیری است. با تأکید بر لزوم تغییر روش های آموزشی و ایجاد محیط های یادگیری نوین قصد داریم با بهره گیری از روش های مبتنی بر کار گروهی حس تعلق به میهن و آمادگی برای حل مشکلات را در دانش آموزان تقویت کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش با اشاره به ایجاد سامانه اجتماعات یادگیری اضافه کرد: بیش از ۳۲۰ هزار معلم در سراسر کشور در این سامانه ثبت نام و نسبت به بارگذاری نیازسنجی های آموزشی خود اقدام کرده اند. در استان حدود ۳۰ هزار و ۵۰۰ آموزگار دوره ابتدایی معادل با بیش از ۹۲ درصد کل آموزگاران خراسان رضوی در این طرح مشارکت داشته اند.

حکیم زاده با اشاره به جشنواره کشوری به اشتراک گذاری تجربیات افزود: با هدایت راهبردی ریاست جمهوری این جشنواره برگزار و بیش از ۵۰ هزار معلم داوطلب نمونه تدریس های خود را که مبتنی بر کار گروهی است بارگذاری کرده و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند. در خراسان رضوی حدود پنج هزار اثر از معلمان دریافت و هزار و ۷۵۴ حلقه یادگیری متشکل از گروه های ۱۵ تا ۲۰ نفره هم پایه تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: بنده بعنوان دانش آموخته تعلیم و تربیت و خادم در معاونت آموزش ابتدایی با تاکید بر اهمیت بنیادین این دوره آموزشی از این حرکت ارزشمند استقبال می کنم و امیدوارم این نقطه آغاز منشأ تحولات اساسی در نظام آموزشی کشور شود.

انتهای پیام