کلنگ زنی فاز ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با هدف توسعه زیرساخت ها و فناوری بومی

هفته پژوهش ۱۴۰۳؛

کلنگ‌زنی فاز ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با هدف توسعه زیرساخت‌ها و فناوری بومی

دبیر علمی همایش ملی پژوهش های نوین در نیروگاه های هسته ای تأکید کرد که کلنگ زنی فاز ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با هدف توسعه زیرساخت ها و فناوری بومی صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار آنا آیین اختتامیه سومین همایش ملی «پژوهش های نوین در نیروگاه های هسته ای» با حضور مدیران دانشگاهی مسئولان نیروگاه هسته ای بوشهر دانشجویان محققان پژوهشگران صاحب نظران عرصه پژوهش و فعالیت های مرتبط با انرژی های هسته ای و مدیران استانی و لشکری با معرفی نفرات و مقالات برتر در محل نیروگاه بوشهر برگزار شد.

دبیر علمی همایش ملی پژوهش های نوین در نیروگاه های هسته ای و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با بازخورد های مطلوب و تحسین برانگیز جامعه علمی پژوهشی پس از برگزاری نخستین و دومین این همایش برآن شدیم برای سومین بار این همایش را به طور مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر برگزار کنیم گفت: هدف اصلی این گردهمایی آشنایی متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و مراکز پژوهشی و صنعتی کشور در حوزه مهندسی نیروگاه های هسته ای با یکدیگر است.

کلنگ زنی فاز ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با هدف توسعه زیرساخت ها و فناوری بومی بود

داریوش مستی با بیان اینکه عرصه فناوری های نوین و بالاخص فناوری های هسته ای جزء عرصه هایی است که مورد توجه خاص مسئولان و مقامات کشور قرار دارد ادامه داد: مبادله اطلاعات ارائه فعالیت های پژوهشی ایجاد انگیزه بین دانشجویان و محققان برای انجام فعالیت های پژوهشی از دیگر مزایا و اهداف این گونه برنامه هاست.

وی با بیان اینکه در تمامی کشور های پیشرفته فناوری صلح آمیز هسته ای به عنوان یک عامل راهبردی ضمن حفظ اقتدار ملی ظرفیت بالایی برای ارتقای کیفیت زندگی مردم دارد عنوان کرد: محققان و پژوهشگران این عرصه به بلوغ علمی کافی رسیده اند از این رو توقع این است که فاز جدیدی در عرصه های فعالیت های هسته ای در کشور ایجاد شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید براینکه در کنار ایجاد و توسعه زیرساخت ها و مراکز هسته ای دستیابی به فناوری بومی ساخت باید در رأس اولویت برنامه ها و رأس فعالیت ها قرار گیرد تبیین کرد: در حوزه توسعه زیرساخت ها و فناوری بومی گام های محکمی برداشته شده که نمونه بارز آن کلنگ زنی فاز ۲ و ۳ نیروگاه است.

دبیر علمی همایش ملی پژوهش های نوین در نیروگاه های هسته ای با تأکید بر اینکه این همایش درراستای توسعه بومی رشته های مرتبط با صنعت هسته ای اثرگذار خواهد بود مطرح کرد: دانشگاه ها و مراکز علمی باید با نگرش جدید نسبت به تأمین نیروی انسانی کارآمد برنامه های خود را بازنگری و سرفصل رشته های تحصیلی انرژی هسته ای را برای آموزش های مهارتی مورد نیاز کشور ساماندهی مجدد کنند.