«مگالوپلیس» کاپولا رمان مصور شد

«مگالوپلیس» کاپولا رمان مصور شد

فرانسیس فورد کاپولا کارگردان اسطوره ای سینما از انتشار رمان مصور «مگالوپلیس» بر اساس آخرین فیلمش خبر داد.

به گزارش تیتر نیوز فرانسیس فورد کاپولا کارگردان ۸۶ ساله ای که آخرین فیلمش «مگالوپلیس» با شکست نزد منتقدان و در گیشه مواجه شد در بیانیه ای اعلام کرد که انتشار این کتاب مصور تأیید می کند «هنر هیچ گاه محدود نمی شود.»

فیلم «مگالوپلیس» پروژه ۱۲۰ میلیون دلاری و جاه طلبانه کاپولا که سال گذشته اکران شد نتوانست موفقیتی در گیشه یا در میان منتقدان به دست آورد. این فیلم علمی-تخیلی که عمدتا با فروش املاک شخصی کاپولا تأمین مالی شده بود و آدام درایور در آن ایفای نقش می کرد تنها حدود ۱۴ میلیون دلار فروش جهانی داشت. نقدهای سرد منتقدان و شایعات مربوط به رفتار غیرمعمول کاپولا در پشت صحنه نیز به این شکست دامن زد.

کمپین تبلیغاتی فیلم سعی کرد با یادآوری این نکته که شاهکارهای پیشین کاپولا همچون «اینک آخرالزمان» و «پدرخوانده» نیز در زمان خود با واکنش های منفی روبه رو شده بودند شکست انتقادی فیلم را به فرصت تبدیل کند. اما این استراتژی زمانی با شکست روبه رو شد که مشخص شد بسیاری از نقدهای منفی تاریخی مورد اشاره جعلی بوده اند.

«مگالوپلیس» حتی نتوانست توجه نهادهای جوایز سینمایی را جلب کند و تنها موفق شد نامزد دریافت جوایز تمشک طلایی (ویژه بدترین های سینما) شود؛ جایی که عنوان بدترین کارگردانی و بدترین بازیگر نقش مکمل مرد (برای جان وویت) را به دست آورد.

اکنون تلاش تازه ای برای حفظ میراث آخرین فیلم احتمالی کاپولا اعلام شده است: انتشار یک رمان مصور با عنوان «مگالوپلیس: رمان مصور اوریجینال فرانسیس فورد کاپولا» به قلم کریس ریال.

به گزارش هالیوود ریپورتر کاپولا در بیانیه ای با اشاره به این که این کتاب صرفا بازآفرینی فیلم نخواهد بود گفت: «خوشحال بودم که ایده رمان مصور را به دستان توانمند کریس ریال سپردم با این هدف که اگرچه الهام گرفته از فیلم مگالوپلیس است اما ضرورتی ندارد به آن محدود بماند. امیدوار بودم این رمان مصور با هنرمندان و نویسندگان خود مسیری مستقل را طی کند. فکر می کنم کریس جیکوب فیلیپس و تیم انتشارات «Abrams ComicArts» این کار را به خوبی انجام داده اند. این پروژه تأکید می کند که هنر هرگز محدود نمی شود بلکه همیشه بیان موازی دیگری است و بخشی از موهبت هایی است که می توانیم به مخاطبان و خوانندگانن خود ارائه دهیم.»

کریس ریال نیز با بیان این که روایتگری کاپولا در هر مرحله چالش برانگیز و الهام بخش بود ابراز امیدواری کرد اثری خلق کرده باشد که هم احترام به جهان فیلم اصلی را حفظ کند و هم آن را گسترش دهد.»

در حالی که معمولا رمان های مصور به عنوان منبع اقتباس برای ساخت فیلم ها (به ویژه فیلم های ابرقهرمانی) به کار می روند روند معکوس یعنی اقتباس از فیلم به رمان مصور بسیار کمتر اتفاق می افتد.

انتهای پیام