پاسخ وزارت بهداشت به اظهارات پلیس درباره “نبود سی‌تی‌اسکن در بیمارستان‌ها”

پاسخ وزارت بهداشت به اظهارات پلیس درباره "نبود سی‌تی‌اسکن در بیمارستان‌ها"

دستیار وزارت بهداشت با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای پیشرو در حوزه پزشکی است و حداقل جزو کشورهای برتر در حوزه تجهیزات نیستیم، اظهار داشت: این کشور در حوزه تجهیزات پزشکی قرار دارد. اینکه به طور تصادفی از بیمار بپرسید که آیا سردرد دارد یا نه دلیل نمی شود که او تجهیزات را نمی داند یا ندارد.

بنا به گزارش، دکتر سعید کریمی در حاشیه مراسم روز پزشکی در جمع خبرنگاران در خصوص برخی اظهارات مبنی بر کمبود تجهیزات سی تی اسکن در بیمارستان های بیماران ترومایی، گفت: باید توجه داشت که بیشتر علائم این بیماری است. خون ریزی. پرسیدن تصادفی از بیمار که آیا سردرد دارد یا نه به این دلیل نیست که آنها تجهیزات را نمی دانند یا ندارند. این بخشی از اصول اولیه پزشکی است.

وی افزود: در مرحله بعد در صورت مشکوک شدن به خونریزی داخلی، سونوگرافی در اورژانس ما موجود است و حتی در صورت نبود رادیولوژیست، پزشکان فوریت های پزشکی سونوگرافی انجام می دهند. در عین حال، تجهیزات نیز موجود است. در دوره اخیر که در معاونت پزشکی بودم، یک تا دو سال پیش بیش از 30 دستگاه سی تی اسکن به مراکز درمانی تحویل و بالغ بر 150 دستگاه سی تی اسکن در کشور توزیع شد. در واقع اگر به آمار دستگاه های سی تی اسکن در بیمارستان ها دقت کنید، بیمارستان های بالای 100 تخت معمولاً سی تی اسکنر دارند.

کریمی ادامه داد: حتی اگر بیمارستان کمتر از 100 تخت و فاصله جغرافیایی آن با مرکز باشد، در صورت داشتن سی تی اسکن دستگاه سی تی اسکن متعلق به این بیمارستان خواهد بود. حتی تعداد نهادهای سیاسی را می توان با کشورهای اروپایی مقایسه کرد. بنابراین، اطلاعات باید دقیق باشد. اگر از بیمار ترومایی بپرسید که آیا سردرد دارد یا خیر، دلیلش این نیست که بیمارستان تجهیزات ندارد، بلکه بخشی از اصول اولیه معاینه مغز و اعصاب است که این سوالات از بیمار پرسیده شود.

وی بیان کرد: ممکن است وقتی فردی در جاده ای تصادف می کند، بیمارستان محلی مثلاً اگر 32 تخت دارد طبق استانداردها به آن ارجاع داده نشود، اما آن بیمارستان ها شبکه ای و شبکه ای باشند. به محض تثبیت وضعیت بیمار، سریعاً پایدار بوده و به مرکز مجهز منتقل می شود. در عین حال پشتیبانی هوایی داریم و اگر با ماشین دسترسی به مکانی سخت باشد با هلیکوپتر مجروحان را جابه جا می کنیم و حتی هواپیما برای انتقال مصدوم داریم.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اگر فردی چنین اظهاراتی داشته باشد، اطلاعاتش در مورد نظام سلامت کامل نیست و می توانیم اطلاعات کاملی در اختیار او بگذاریم تا بدانند آیا استانداردهای خوبی برای درمان در ایران داریم یا خیر. اگر وضعیت درمان کیشور را با کشورهای همسایه مقایسه کنیم، می بینیم که افرادی از کشورهای همسایه برای انجام امور درمانی به ایران می آیند. ما پایگاه بسیار خوبی برای گردشگری داریم. در صورت وجود فرصت در ایران، افرادی از کشورهای دیگر برای درمان به ایران می آیند. ایران از نظر پزشکی جزو کشورهای پیشرو به خصوص در مهارت های جراحی و تشخیصی است، اگر قطعا جزو کشورهای درجه یک باشیم.

کریمی با بیان اینکه یکی از مشکلات مورد بحث ما مهاجرت پزشکان است، گفت: چطور می شود پزشکان ما را به صرف خروج از کشور های اطراف قبول کنند؟ اگر آنها مهارت و دانش نداشتند، کشورهای دیگر آنها را نمی پذیرفتند. بنابراین ایران در زمینه پزشکی جزو کشورهای پیشرو است و از نظر تجهیزات اگر سرانه حساب کنید حداقل از نظر تجهیزاتی مانند سی تی اسکن، ام آر آی جزو کشورهای درجه یک نیستیم. ، و غیره.

آخرین پیام