هزینه ساخت استخر بتنی پرورش ماهی

هزینه ساخت استخر پرورش ماهی در سال 1401 | ساخت استخر پرورش ماهی در سال 1401 | هزینه ساخت استخر پرورش ماهی در مشهد | استودیو ممارت

هزینه ساخت استخر بتنی پرورش ماهی

 هزینه ساخت استخر پرورش ماهی در سال 1401

استخر پرورش ماهی به دو صورت توکار و روکار انجام شده که هر کدام هزینه خاص خود را دارند.

یقینا نصب و احداث استخر های پرورش ماهی به صورت روکار هزینه کمتری نسبت به حالت توکار خواهد داشت. البته هزینه نصب روکار استخر های پرورش ماهی نیز به دلیل متفاوت بودن مدل های استخر های پیش ساخته با هم نیز متفاوت خواهند بود.

اما برای ساخت استخر های پرورش ماهی به شکل توکار لازم است که ابتدا با توجه به ابعاد استخر مورد نظر محل نصب را متناسب با آن حفر نموده و سپس پس از حفر استخر پرورش ماهی در این قسمت قرار می گیرد. پس از قرار گیری استخر در محل حفر شده قسمت کناره های آن پوشانده می شود تا این استخر پیش ساخته به یک استخر ثابت تبدیل کند.

استخر های پیش ساخته یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه ها برای ساخت استخر های پرورش ماهی بوده است.

این استخر ها در انواع مستطیلی ، فریمی ، گرد ، فایبرگلاس ، برزنتی و ایزی ست تولید شده اند که می توانند هر کدام به صورت توکار و یا روکار نصب و راه اندازی شوند. صنعت پرورش ماهی همیشه نیازمند استخر های با کیفیت و بزرگ برای پرورش انواع ماهی ها خواهد بود.

سرمایه لازم برای پرورش ماهی

برای راه اندازی کسب و کار خود به چه سرمایه ای و در چه حجمی نیاز دارید؟ تا بتوانید بازدهی مناسبی از پرورش ماهی به دست آورید؟ اگر می خواهید پرورش ماهی را در مقیاس کوچک راه اندازی کنید به پول زیادی نیاز ندارید. اما راه اندازی یک کسب و کار با پتانسیل تولید بالا نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارد. به گفته کارشناسان، ایجاد مزرعه پرورش ماهی با ظرفیت تولید کمتر از 20 تن در سال، منطقی نیست.

بنابراین برای شروع باید کار، مقیاس این تولید را در نظر بگیرید که برای شروع آن حداقل به 200 میلیون تومان سرمایه نیاز دارید که البته این مبلغ منهای هزینه خرید زمین است. کلیه هزینه ها شامل ساختمان اداری، انبار مواد غذایی، اتاق نگهبانی، ساخت استخر و دوش و زهکشی ورودی به مزرعه و نصب ادوات کشاورزی می باشد، بنابراین در این مبلغ 70 تا 80 میلیون تومان برای ساخت و ساز مصرف می شود.

پرورش ماهی خاویاری در استخر پیش ساخته

بطور مثال در استخرهای قطر 6 لیتر می توان تا 750 کیلو گرم ماهی نگهداری کرد.
در استخرهای قطر 8 لیتر پیش ساخته آبزیکو می توان 1500 کیلو گرم ماهی خاویاری برداشت نمود.
و در استخرهای قطر 10 متر می توان تا 2200 کیلو گرم ماهی خاویاری برداشت نمود

ساخت استخر پرورش ماهی در منزل

خانم ام البنین خلیلی ۴۸ ساله که در شهر ساری زندگی می کند و همسر ایشان که بازنشسته آموزش و پرورش می باشد به نام آقام محمدعلی رحمانی ، اقدام به ساخت استخر پرورش ماهی در خانه در سال ۱۳۷۹ کرده اند و تا هم اکنون مشغول به پرورش ماهی قزل آلا در منزل خود می باشند.

ایشان که در کنار همسر و دو فرزند خود هم اکنون در شهر ساری دز استان مازندران زندگی میکنند، در منزل خود اقدام به ساخت استخر پرورش ماهی در خانه خود کرده اند که از همان روزای اول مشغول به پرورش ماهی برای مصرف خانگی خود کرده اند  و تا هم اکنون که ۱۷ سال از ساخت استخر پرورش ماهی میگذرد، موفق به بهره برداری دوره ایه ۴ تن در هر دوره شده است.

تمام کار ها از نگهداری و ضد عفونی تا غذا دادن به ماهی ها و … برعهداه خانم خلیلی می باشد و همچنین از موسسات تحقیقاتی برای بازدید های علمی به این استخر پرورش ماهی مراجعه می کنند.هزینه ساخت استخر رورش ماهی با حداقل ترین سرمایه انجام شده است

درباره هزینه ساخت استخر پرورش ماهی در سال 1401

گروه مهندسین ممارت، قدمتی بالغ بر 15سال تجربه، هنر و تخصص را در دل خود جای داده است . اکنون با تکیه بر تجارب گذشته و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در جهت رضایتمندی هر چه بیشتر کارفرمایان، اقدام به ارائه و اجرای طرح های مدرن و منحصر به فرد در خصوص ساخت استخر، ساخت سونا و جکوزی، ساخت باغ و ویلا، پروژه های عمرانی، ، مطابق سلیقه ی شما عزیزان نموده است .

برای مشاهده ویدیو های یوتیوب ممارت .

ما در بخش استخر در زمینه ساخت استخر تفریحی در مشهد، ساخت استخر عمومی در مشهد، ساخت استخر باغ در مشهد، ساخت استخر آب درمانی در مشهد، ساخت استخر روی پشت بام، ساخت استخر بی پایان، ساخت استخر بی نهایت، ساخت استخر شیشه ای در مشهد،  اجرا استخر فعال هستیم.

یکی از مدرن ترین تکنولوژی‌های طراحی و ساخت استخر که برای اولین بار در کشور توسط گروه ممارت ارائه شده است، طراحی و ساخت استخر پیش ساخته فایبرگلاس، است که بصورتی مدرن و لوکس طراحی شده .

این نوع از استخرها علاوه بر قابلیت نصب بسیار سریع و امکان سفارشی سازی طراحی، عمر عملکردی بسیار بالایی را نیز دارا می‌باشند.

جهت مشاهده سایر مقاهزینه ساخت استخر پرورش ماهی

استخر پیش ساخته برای پرورش ماهی چقدر هزینه دارد ؟

قیمت از ۱۱۰۰۰۰۰ تومان تا ۱۸۰۰۰۰۰۰ تومان

برای ساخت استخر های پیش ساخته پرورش ماهی نیاز به هزینه کردن برای ایجاد چنین استخر هایی خواهد بود. استخر های پیش ساخته یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه ها برای ساخت استخر های پرورش ماهی بوده که در انواع مختلفی توسط شرکت اینتکس به بازار ایران عرضه شده اند. این استخر ها در انواع مستطیلی ، فریمی ، گرد ، فایبرگلاس ، برزنتی و ایزی ست تولید شده اند که می توانند هر کدام به صورت توکار و یا روکار نصب و راه اندازی شوند. صنعت پرورش ماهی همیشه نیازمند استخر های با کیفیت و بزرگ برای پرورش انواع ماهی ها خواهد بود. به همین دلیل استخر های پیش ساخته اینتکس هر کدام به دلیل داشتن ویژگی های مختلف از نظر ساخت و کیفیت می تواند کاربرد های فراوانی برای پرورش دهنگان ماهی باشد. استخری هایی که دارای هزینه کم برای خرید و ساخت بوده و نسبت به استخر های بتنی و یا چوبی از ویژگی های بهتری مانند قابلیت حمل ، راه اندازی و جمع کردن در مدت زمان چند ساعت و داشتن قیمت مناسب تر و مقرون به صرفه تر بهره مند می باشند.

استخر پرورش ماهی به دو صورت توکار و روکار انجام شده که هر کدام هزینه خاص خود را دارند. یقینا نصب و احداث استخر های پرورش ماهی به صورت روکار هزینه کمتری نسبت به حالت توکار خواهد داشت. البته هزینه نصب روکار استخر های پرورش ماهی نیز به دلیل متفاوت بودن مدل های استخر های پیش ساخته با هم نیز متفاوت خواهند بود. اما برای ساخت استخر های پرورش ماهی به شکل توکار لازم است که ابتدا با توجه به ابعاد استخر مورد نظر محل نصب را متناسب با آن حفر نموده و سپس پس از حفر استخر پرورش ماهی در این قسمت قرار می گیرد. پس از قرار گیری استخر در محل حفر شده قسمت کناره های آن پوشانده می شود تا این استخر پیش ساخته به یک استخر ثابت تبدیل کند. استخر پرورش ماهی سردابی،  استخر و آب بندان پرورش ماهی گرمابی و استخر پرورش ماهی خاویار که هزینه حفر استخر از نصب آن مجزا بوده و شرکت اینتکس برای نصب توکار استخر پرورش ماهی عمل حفر کردن را عهده دار نخواهد بود.

هزینه ساخت استخر پرورش ماهی برای استخر های پیش ساخته پرورش ماهی نیاز به هزینه کردن برای ایجاد چنین استخر هایی خواهد بود. استخر های پیش ساخته یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه ها برای ساخت استخر های پرورش ماهی بوده که در انواع مختلفی توسط شرکت اینتکس به بازار ایران عرضه شده اند. این استخر ها در انواع مستطیلی ، فریمی ، گرد ، فایبرگلاس ، برزنتی و ایزی ست تولید شده اند که می توانند هر کدام به صورت توکار و یا روکار نصب و راه اندازی شوند. صنعت پرورش ماهی همیشه نیازمند استخر های با کیفیت و بزرگ برای پرورش انواع ماهی ها خواهد بود.

به همین دلیل استخر های پیش ساخته اینتکس هر کدام به دلیل داشتن ویژگی های مختلف از نظر ساخت و کیفیت می تواند کاربرد های فراوانی برای پرورش دهنگان ماهی باشد. استخری هایی که دارای هزینه کم برای خرید و ساخت بوده و نسبت به استخر های بتنی و یا چوبی از ویژگی های بهتری مانند قابلیت حمل ، راه اندازی و جمع کردن در مدت زمان چند ساعت و داشتن قیمت مناسب تر و مقرون به صرفه تر بهره مند می باشند. استخر پرورش ماهی به دو صورت توکار و روکار انجام شده که هر کدام هزینه خاص خود را دارند. یقینا نصب و احداث استخر های پرورش ماهی به صورت روکار هزینه کمتری نسبت به حالت توکار خواهد داشت. البته هزینه نصب روکار استخر های پرورش ماهی نیز به دلیل متفاوت بودن مدل های استخر های پیش ساخته با هم نیز متفاوت خواهند بود. اما برای ساخت استخر های پرورش ماهی به شکل توکار لازم است که ابتدا با توجه به ابعاد استخر مورد نظر محل نصب را متناسب با آن حفر نموده و سپس پس از حفر استخر پرورش ماهی در این قسمت قرار می گیرد.

پس از قرار گیری استخر در محل حفر شده قسمت کناره های آن پوشانده می شود تا این استخر پیش ساخته به یک استخر ثابت تبدیل کند. استخر پرورش ماهی سردابی،  استخر و آب بندان پرورش ماهی گرمابی و استخر پرورش ماهی خاویار که هزینه حفر استخر از نصب آن مجزا بوده و شرکت اینتکس برای نصب توکار استخر پرورش ماهی عمل حفر کردن را عهده دار نخواهد بود. استخرهای پیش ساخته با توجه به ساختار و مقاومت بالایی که دارند به خوبی توانسته اند خود را به عنوان جایگزین مناسبی برای استخرهای سنتی پرورش ماهی تبدیل کنند . این نوع استخرها دارای بدنه های برزنتی چند لایه همراه با پایه های مستحکم می باشند که قابلیت استفاده به عنوان استخر روکار و توکار را دارا هستند  و از این رو به راحتی می توانید اقدام به پرورش انواع ماهی از جمله قزل آلا و خاویاری درون این استخرها نمایید . این استخرهای پیش ساخته توسط برند های مختلفی ساخته می شوند که از جمله معروف ترین این کمپانی های می توان به استخر پیش ساخته اینتکس ، استخر پیش ساخته ایرتکس و استخر پیش ساخته بست وی اشاره داشت . در ادامه سعی داریم تا اقدام به بررسی برخی سوال ها در زمینه استخرهای پیش ساخته پرورش ماهی نماییم پس در ادامه این راه همراه ما باشید .

آیا استخر پیش ساخته برای پرورش ماهی مناسب است ؟ برای پاسخ به این سوال از نظر ما نیاز است که ابتدا با ساختار تشکیل دهنده استخرهای پیش ساخته بیشتر آشنا شوید و سپس اقدام به بررسی عملکرد آن ها نمایید و تشخیص دهید که آیا استخرهای پیش ساخته کارایی ایده آل برای استفاده به عنوان استخر پرورش ماهی را دارند یا خیر . ساختار استخرهای پیش ساخته پرورش ماهی در دو بخش بدنه اصلی و مهار کننده آب و پایه های نگهدارنده تشکیل شده است . در بخش بدنه اصلی آن ها از برزنت دو الی سه لایه مقاوم و آب بندی شده در برابر نفوذ آب استفاده شده است . این نوع برزنت توسط تار و پود های الیاف شمعی محاصره شده است تا سطحی نرم و غیر قابل سایش را ایجاد کند .

این سطح استفاده شده بسیار نرم تر و سیقل داده شده تر سطح دیواره های استخرهای پرورش ماهی سنتی می باشد و هیچ گونه آسیبی ماهی های پرورشی نمیزند . اما این ساختار برزنتی و الیافی توسط پایه های مستحکمی بر روی زمین نگهداری می شوند که از جنس آهن مقاوم با رویه آلومینیومی ضد زنگ می باشد . این نوع آلومینیوم استفاده شده در پایه های استخرهای پیش ساخته ضد زنگ می باشد و از این رو در شرایط مختلف آب و هوایی همچون شرجی و رطوبت بالا را داراست و در شرایطی که به طرز استفاده از استخرهای پیش ساخته و نگهداری از آنها مسلط باشید طول عمر بالایی را برای شما به ارمغان می آورند . تعداد پایه های نگهدارنده استخرهای پیش ساخته بسته به ابعاد و متراژی که از استخرها استفاده می نمایید متفاومت می باشد اما به صورت تقریبی در هر یک متر مربع یک عدد پایه تعبیه می شود تا استحکام استخر را بر روی زمین به خوبی حفظ نماید .

کمپانی های مطرحی اقدام به تولید و عرضه استخرهای پیش ساخته پرورش ماهی کرده اند که از جمله مطرح ترین آن ها می توان به برند اینتکس که یک برند امریکایی می باشد به همراه برند ایرتکس که برند با کیفیت داخلی است و همچنین برند چینی بست وی اشاره داشت . استخرهای پیش ساخته اینتکس و بست وی با توجه به نوسانات قیمت دلار و سخت بودن شرایط واردات کمی گران تر از قیمت استخرهای پیش ساخته ایرتکس می باشد از این رو با توجه به کیفیت قابل رقابت برند ایرتکس با نمونه های خارجی اکثر فعالان صنعت پرورش ماهی روی به این برند محبوب آورده اند .

برند های اینتکس و بست وی در داخل ایران نیز نمایندگی فعال دارند و بهترین نمایندگی این برند ها را می توان فروشگاه تهران اینتکس با سابقه 15 ساله فعالیت در زمینه عرضه محصولات بادی و استخرهای پش ساخته اینتکس و بست وی دانست . ضمانت اورجینال بودن محصولات و همچنین خدمات پس از فروش حرفه ای استخرهای پیش ساخته می توان خیال خریداران را پس از خرید نیز به طور کلی راحت نماید . اما اگر قصد تهیه استخر پیش ساخته برند ایرتکس را نیز دارید باید بدانید که فروشگاه تهران اینتکس نمایندگی انحصاری فروش و عرضه استخرهای پیش ساخته برند ایرتکس نیز می باشد و از این رو با مراجعه به این فروشگاه که نمایندگی های آن در تهران و شهر نور واقع در شمال کشور است می توانید  تنوع گسترده استخرهای پیش ساخته از برند های مطرح اینتکس ، ایرتکس و بست وی را همراه با مشاوره رایگان و تخصصی به صورت یکجا داشته باشید و با برآورد نیازهای خود اقدام به تهیه محصول مورد نظرتان نمایید.

ابعاد استخر پیش ساخته پرورش ماهی برای نصب و راه اندازی استخرهای پرورش ماهی ابتدا باید با اندازه گیزی های دقیق ابعاد مفید بنای خود که قابلیت اجرای پروژه های استخر را دارد به دست بیاورید . در اندازه گیری این ابعاد باید محل نصب پمپ تصفیه آب ، دستگاه اکسیژن ساز و سایر اقلام را از فضای مفید استخر کم نمایید . استخرهای پیش ساخته تنوع بسیار بالایی را در بخش ابعاد خود دارا هستند . این استخرها در اشکال مستطیلی و دایره ای بسیار پر فروش می باشند و از جمله بهترین گزینه ها برای پرورش ماهی قزل آلا در دمای سرد و همچنین ماهی های خاویاری هستند .

ابعاد شروع می شود و تا بزرگترین ابعاد یعنی طول 10 در عرض 7 نیر ادامه پیدا می کند که این ابعاد بزرگ بهترین گزینه برای استفاده های صنعتی از جمله پرورش ماهی و ذخیره آب برای کشاورزی نیز است . اما استخرهای پیش ساخته پرورش ماهی گرد نیز از ابعادی به قطر 250 سانتی متر تا ابعاد تقریبی به قطر 450 سانتی متر ادامه پیدا می کند که برای پرورش ماهی بسیار ایده آل است . شما عزیزان می توانید برای مشاوره بسیار دقیق تر در مورد ابعاد استخرهای پیش ساخته و همچنین استعلام به روز قیمت ها با مشاورین ما در دفتر نمایندگی تماس بگیرید .

آدرس دقیق و شماره های نمایندگی تهران اینتکس برای مشاوره در بخش های ابتدایی و انتهایی سایت و همچنین در منوی تماس با ما به صورت دقیق درج شده است . استخر پرورش ماهی قزل آلا و ماهی خاویاری ماهی قزل آلا از جمله ماهی های سرآبی می باشد که دمای آب داخلی استخرهای پرورش دهنده این گونه ماهی ها به صورت دائمی باید به صورت سرد و در دمای تقریبی 12تا 18 درجه باشد و دمای آب بالاتر از 24 درجه می توان ماهی های شما را به طور کلی از بین ببرد و تلفات جبران ناپذیری را شامل شود . آب داخلی استخرهای پرورش ماهی قزل آلا باید روزانه به صورت مداوم در جریان باشد و در این رابطه می توانید از فواره های آب که عمولا در بخش مرکزی نصب می شود استفاده نمایید . عمق تقریبی برای پرورش ماهی های قزل آلا 1 تا 3 متر می باشد که عمقی استاندارد برای استخرهای پیش ساخته نیز است . استخرهای پیش ساخته دارای عمیق های ثابت می باشند ؛ استخرهای پیش ساخته وارداتی و ایرتکس دارای عمق 130 سانتی متر هستند و استخرهای پیش ساخته داخلی ایرتکس دارای عمق آب 150 سانتی متری هستند که ایده آل برای پرورش ماهی قزل آلا و همچنین ماهی خاویاری است .

اما ماهی های خاویاری دارای شرایطی متفاوت تر از ماهی های قزل آلا می باشند و در دمای آب 15 تا 27 درجه سانتی گراد قابلیت زیست را دارند . بهترین و ایده آل ترین دما برای پرورش ماهی های خاویاری دمای 19 تا 21 درجه نیز می باشد و بهترین رشد و تکثیر را می توانید در این دما شاهد باشید . استخرهای پیش ساخته یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان محیط پرورش هر دو گونه ماهی می باشند که قابلیت نصب به صورت روکار و بر روی سطح بیرونی زمین و همچنین توکار را دارند و فقط باید در هر دو شرایط نصب ، توجه داشته باشید که سطح زیرین این استخرهای پیش ساخته صاف و یکدست باشد .

لات میتوانید به بخش مراجعه نمایید.

هزینه ساخت استخر پرورش ماهی در سال 1402 | ساخت استخر پرورش ماهی در سال 1402 | هزینه ساخت استخر پرورش ماهی در مشهد | استودیو ممارت

 5/5

در مطلب گذشته را برای شما نگاشتیم. در این پست تصمیم داریم تا هزینه و حداقل سرمایه برای پرورش ماهی را طبق آخرین و جدیدترین گزارشات به شما بیان نماییم.

مقدمه:

ماهی با خواص شگفت انگیز و مفیدی که دارد امکان ندارد که از برنامه غذایی خانواده ها حذف شود. ماهی ها منبع خوبی از آهن و پروتئین هستند و به تنظیم فعالیت های عصبی در مغز کمک فراوانی می کنند ولی ويژگی مخصوص ماهی كه آن را بين ساير مواد غذايی حائز اهميت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است. همه این دلایل در کنار دلایل اقتصادی دست به دست هم داده اند تا بعضی از افراد به فکر پرورش ماهی بیافتند اما این قبیل افراد ابتدا باید روش اصولی اینکار را یاد بگیرند.

کلیپی ببینید درمورد برآورد سرمایه لازم برای پرورش ماهی :

مطلب کاربردی:

در ابتدای مطلب لازم است بدانید که استان های مازندران، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس به لحاظ تولید در جایگاه بالاتری قرار دارند.

توی این ، روش پرورش ماهی قزل آلا رو به صورت اصولی یاد بگیر. پرورش ماهی قزل آلا اصول خاص خودشو داره اما با کمک این پک می تونی به درآمد فوق العاده بالا و بازدهی بی نظیر برسی. فقط 5 روز از وقتتو می گیره!

بنا به گزارش واحد خبرگذاری تسنیم، حدود 20 درصد از مجموع پروتئین حیوانی مورد نیاز انسان از ماهی تأمین می شود و تقریبا یک سوم مردم جهان بیشترین پروتئین مصرفی خود را از ماهی بدست می آورند. ماهی های گرمابی یکی از مهمترین منابع تأمین پروتئین است. سالانه حدود 140 هزار تن ماهی گرمابی در ایران تولید می‌شود. سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 8 کیلوگرم است که یک سوم متوسط سرانه جهانی آن است.

ماهی کپور به دلیل ارزش غذایی بالا و نیز برخورداری از بازار صادراتی مناسب از جمله عرصه هایی است که از منظر اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی موضوعیت دارد.  کار پرورش ماهی را از حیاط منزل پدری اش شروع کرد و حالا سالانه 700 هزار قطعه ماهی کپور پرورش می دهد. یکی از، آقای محمد بهمن که فارغ التحصیل رشته است درگفتگو با این واحد خیرگذاری درباره سودآوری پرورش ماهی کپور در کشور می گوید: “بازار ماهی در کشور وضعیت خوبی دارد و محصول روی دست تولید کننده نمی ماند. در حال حاضر 700 هزار قطعه ماهی کپور در اختیار دارم که در صورت فروش پیش بینی می کنم بین 350 تا 400 میلیون تومان سودآوری خالص داشته باشد.”

سرمایه اولیه برای پرورش ماهی:

اینکه شما می خواهید کارتان را با چه سرمایه و در چه حجمی آغاز کنید، پس در نتیجه سرمایه اولیه هم به همان نسبت کوچک یا بزرگ بودن پروژه پرورشی شما کم و زیاد می شود. اگر شما بخواهید اینکار را در مقیاس کوچک شروع کنید مسلما به سرمایه خیلی کمتری هم احتیاج خواهید داشت اما شروع کار پرورش ماهی با ظرفیت تولید بالا، نیاز به سرمایه اولیه بالایی دارد.  امر راه اندازی یک مزرعه پرورش ماهی با ظرفیت تولید زیر 20 تن در سال، توجیه اقتصادی ندارد؛ بنابراین برای شروع باید کار را با این حجم تولید در نظر بگیرید که برای راه اندازی آن لا اقل به سرمایه ای بالغ بر 200 میلیون تومان احتیاج دارید، البته این مبلغ منهای هزینه های خرید زمین است. تمام هزینه ها شامل ساختمان اداری، انبار آذوقه، اتاقک نگهبانی، ساخت استخرها و کانال های ورودی و خروجی آب به مزرعه و نصب تجهیزات فنی مزرعه است، بنابراین از این مبلغ 70 تا 80 میلیون تومان برای احداث ساختمان اداری، انبار غذا و انبار لوازم و تجهیزات استفاده می شود (معمولا در مزارع پرورش ماهی به جای احداث ساختمان های مجزا از یک ساختمان دو طبقه که طبقه زیرین شامل انبار غذا و تجهیزات و طبقه دوم هم ساختمان اداری و دفتر فروش و یک اتاق استراحت است استفاده می شود).

ساخت اتاقک نگهبانی هم هزینه آنچنانی برایتان ندارد و کمتر از پنج میلیون تومان تمام می شود. مهم ترین قسمت کار ساخت و طراحی استخر هاست که معمولا در مزارع به صورت متداول از سه نوع استخر استفاده می شود؛ استخر های 1×10 برای نگهداری بچه ماهی های یک تا سه گرمی، استخر های 5/2 ×20 برای نگهداری ماهیان پیش پرواری و استخرهای 3×30 متر برای نگهداری ماهیان پرواری.

با ، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!

امروزه در اکثر مزارع پرورش از روش های تولید لایه ای استفاده می شود به این ترتیب که پس از هر مرحله از تولید و رشد مرحله غربال گری صورت می گیرد و به این ترتیب ماهی ها با اندازه ها و وزن های یکسان در استخر های مجزا نگهداری می شوند و به همین ترتیب کار ادامه می یابد. به این ترتیب تقریبا در تمام طول سال ماهی آماده فروش در مزرعه موجود است لذا مزرعه دار می تواند مشتریان خود را در تمام طول سال راضی نگه دارد. فضای کلی که برای استخر در نظر گرفته می شود بین 800 تا 1000 متر مربع است که یک فضای مفید500 تا 700 متری را در اختیار شما قرار می دهد.

چنانچه می خواهید را بیاموزید کلیک کنید.

قیمت هر بچه ماهی برای خرید بمنظور پرورش و درآمد حاصل از پرورش آنها:

صاحب استخر ماهی دماوند می‌گوید: «برای بررسی میزان سودآوری این کسب‌وکار باید روند تولی تا عرضه را بررسی کرد. شروع تولید از خرید بچه ماهی‌های یک تا سه گرمی آغاز می‌شود، البته در برخی مزارع از بچه ماهی‌های پنج تا ۱۴۰ گرمی متغیر است. قیمت هر بچه‌ماهی یک گرمی در بازار حدود 600 تومان است و پس از آن تا پنج گرم به ازای هر گرم 25 تومان بر قیمت آن افزوده می‌شود. از پنج گرم تا ۱۰ به ازای هر گرم 20 تومان و تا ۲۰ گرم به ازای هر گرم 17 تومان قیمت بچه ماهی‌ها افزایش می‌یابد و از ۲۰ گرم به بعد به‌صورت کیلویی خریدوفروش می‌شود. درمرحله اول ۴۰ تا ۵۰ هزار بچه ماهی نیاز است که بین 80 تا 95 میلیون هزینه نیاز دارد.

طول دوره تولید شش تا هشت ماه است و طی این مدت برای تولید هر کیلو‌گرم ماهی آماده فروش ۴/۱ کیلو‌گرم غذا مصرف می‌شود که در حال حاضر بین ۴۸۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان در بازار قیمت دارد بنابراین برای کل تولید در یک سال حدود ۲۸ تن غذا مصرف خواهد شد که چیزی نزدیک  به ۱۳۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان سرمایه باید صرف این کار شود. پس از آن فروش تقریبا به روز شده و تامین سرمایه و منابع مالی مورد نیاز دیگر بدون مشکل پیش می‌رود. یک استخر مجهز و مناسب با طرح سودآور تقریبا تولید ۲۰ تن در سال را در نظر می‌گیرد که سالیانه حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان فروش در نظر گرفته می‌شود. به این صورت با در نظر گرفتن هزینه‌های ذکر شده سودآوری مجموعه را بین ۳۰ تا ۳۵ درصد می‌توان تخمین زد.»

کاربران گرامی! ممنون از اینکه دیدگاه های باارزش خود را با ما در میان می گذارید. ضمناً آمادگی خود را برای پاسخگویی به سؤالات مرتبط شما در بخش نظرات اعلام می کنیم.