کدام مواد غذایی کنسرو شده نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟

کدام مواد غذایی کنسرو شده نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟

تیتر نیوز/لرستان یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی های کنسرو به صورت بسته و آنلاین و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.

الهه عسکری در گفت وگو با تیتر نیوز اظهار کرد: بررسی کنسروها برای اطلاع از آلودگی ناشی از سم کلستریدیوم بوتولینوم بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: غذای کنسرو شده در صورتی که هر یک از موارد زیر را نشان دهد آلوده محسوب می شوند قوطی کنسرو غیرعادی ترک خورده یا آسیب دیده متورم و یا دارای نشتی باشد؛ هنگام باز کردن آن مایع یا کف به بیرون فوران کند و یا محتویات داخل آن تغییر رنگ داده یا کپک زده به نظر برسد و بوی بد از آن متصاعد شود.

این متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی های کنسرو به صورت بسته و آنلاین و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.

عسکری اضافه کرد: کنسرو ماهی کنسرو مرغ و انواع گوشت ها غذاهای آماده مثل انواع خورش ها (قیمه فسنجان قرمه سبزی) و جوجه کباب کنسرو خاویار و کنسروهای گیاهی مثل نخودفرنگی ذرت شیرین لوبیاچیتی و قارچ لوبیا چیتی بادمجان عدسی مخلوط سبزیجات نخود و بادمجان لازم است حتما جوشانده شوند.

وی بیان کرد: کنسرو ترشیجات خیارشور و رب گوجه فرنگی چون اسیدی هستند نیاز به جوشاندن ندارند و مرباها هم به دلیل غلظت بالای شکر و مقدار آب پایین و کمپوت های میوه هم چون دارای شربت هستند نیاز به جوشاندن ندارند.

انتهای پیام